Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ne, to znaci da me pale bizmismeni... :lol:

Salim se.

Ne vidim nista lose u tome da neko pored sebe zeli da ima bogatu i uspesnu osobu. Ruzno je je ako se ponasa kao pijavica.
Korisnikov avatar
By ellena
Pokvareno je ako ga koristish i uslovljavash,tipa:Poshto mi nisi kupio onu slatku Alfu Spider,I onaj slatki Stanchic u Knezu,sada cu ja tebe da iskuliram!Ne pokushavaj nista,jut sam i neraspolozen zbog toga,a i glava me boli od nerviranja.I sve je to zbog tebe,i tvoje ravnodushnosti prema meni i mojim potrebama!Pokvareno jeste,ali takodje isplativo.Ko nadje takvu ovcu za shishanje,neka proba.Nista nece da izgubi,osim malo dostojanstva.Ali to je zadnja stavka...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Adenim
U poslednjih par meseci uglavnom upoznajem potencijalne tipove za neku vezu, medjutim desava mi se oni savrseno zvuce u pocetku u smislu visokomoralne monogamne veze, ljubavi, podrske i tome slicno, ali kako vreme tece pocinje kuknjava o materijalnoj situaciji i ocekivanju da treba da im kupujem kredite, izvodim i tome slicno, tj klasicno izmuzavanje. Jel imao neko takva iskustva ili sam ja najveci baksuz u ovom gradu? Ocajan sam
Mhm, meni se desilo nesto suprotno.
Cica je insistirala da mi placa pica, vodi me u restorane, ona placa ufur u klubove i slicno. Iz fazona "Ja radim, ti studiras, kad ti budes radila..."

U pocetku mi je uzasno smetalo, prosto nikad nisam bila u slicnoj situaciji, i bilo mi je skroz sumanuto. Vecina mojih prijtelja su stariji, i samim tim u povoljnijoj finansijskoj situaciji, pa se svejedno ne desava da me sponzorisu, osim ako bas tipa insistiraju da idemo negde, a ja dekintirana i hocu da ostanem kuci, pa mi tipa plate ufur u bioskop i pice, pa ja castim kad imam kesha i slicno. Cist racun - duga ljubav.

I onda se nadjem u toj situciji da svaki put kad se placa nesto moram da insistiram da ja platim, pa se natezem oko toga 15 minuta, i na kraju dignem ruke, necu da mi prodje vece u natezanju oko racuna.

I onda sam skontala da je to mozda samo nacin da cica pokaze svoju naklonost, jebiga mozda su joj matorci, u nemogucnosti da joj posvete vreme, kupovali igracke, mozda je prosto tako naucena. I nekako sam pristala na to, u toj situaciji je izgledalo sasvim normalno, i cici je pricinjavalo zadovoljstvo. Njoj je to bilo sasvim prirodno, ko dobar dan.

Tu i tamo sam insistirala da platim turu pica, dvaput mi je cak i uspalo, lol.

I bilo mi je preheavy kad me je odvukla u radnju da mi kupi majicu, insistirala je na tome, i jebiga, prosto nisam imala prostora da negodujem, pa sam uzela najjeftiniju koju sam videla. Prosto se nisam osecala dobro u toj situaciji, ali posto je cici pricinjavalo zadovoljstvo, nisam htela da je uvredim ili nesto, pokusala sam da se izvucem, ali nije islo. Mislim, ja sam njoj donela majicu iz Nemacke (mislim, to mi je najnormalnija stvar, da donesem neke poklone s puta), pa kao hajde.

Ali svejedno, jeste, ne radim, zivim na dzeparcu i povremenom honoraru, al nije da nemam kesha da platim pice ili racun u restoranu. Ako nemam za restoran, radije cu pojesti picu na ulici, ili bilo sta. Medjutim prosto nije islo tako.

Stvarno bih se ponekad osecala lose zbog toga, mislim ne ponekad, nego svaki put, kad smo blejale po BG, onda sam gledala da sredim dzabe ufur svuda gde bi smo isle i slicno. Medjutim bilo mi je stvarno lepo sa cicom, bila sam zaljubljena i sve i nekako sam presla preko toga da necu svaki put ucestvovati u placanju pica i gluposti, i zbog toga sam par puta bila iz fazona da ostanemo gajbi i slicno... Al na kraju sam ipak pristala na to, a mozda nije trebalo.

U svakom slucaju, ako neka buduca cica pokaze slicnu tendenciju, tu ce biti kraj za nas dve. Hocu da placam svoja pica, i ne zelim da me iko sponzorise, pa ma koliko ga to cinilo srecnim ili ne znam ni ja sta.

Ja placam svoje pivo.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by ellena
Pokvareno je ako ga koristish i uslovljavash,tipa:Poshto mi nisi kupio onu slatku Alfu Spider,I onaj slatki Stanchic u Knezu,sada cu ja tebe da iskuliram!Ne pokushavaj nista,jut sam i neraspolozen zbog toga,a i glava me boli od nerviranja.I sve je to zbog tebe,i tvoje ravnodushnosti prema meni i mojim potrebama!Pokvareno jeste,ali takodje isplativo.Ko nadje takvu ovcu za shishanje,neka proba.Nista nece da izgubi,osim malo dostojanstva.Ali to je zadnja stavka...
Vidi malu sto je naivna... :lol:

P.S. Apsolutno se slazem. Ovce i jesu za s(h)is(h)anje.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by m..
Cica je insistirala da mi placa pica, vodi me u restorane, ona placa ufur u klubove i slicno. Iz fazona "Ja radim, ti studiras, kad ti budes radila..."

U pocetku mi je uzasno smetalo, prosto nikad nisam bila u slicnoj situaciji, i bilo mi je skroz sumanuto. Vecina mojih prijtelja su stariji, i samim tim u povoljnijoj finansijskoj situaciji, pa se svejedno ne desava da me sponzorisu, osim ako bas tipa insistiraju da idemo negde, a ja dekintirana i hocu da ostanem kuci, pa mi tipa plate ufur u bioskop i pice, pa ja castim kad imam kesha i slicno. Cist racun - duga ljubav.

I onda se nadjem u toj situciji da svaki put kad se placa nesto moram da insistiram da ja platim, pa se natezem oko toga 15 minuta, i na kraju dignem ruke, necu da mi prodje vece u natezanju oko racuna.

I onda sam skontala da je to mozda samo nacin da cica pokaze svoju naklonost, jebiga mozda su joj matorci, u nemogucnosti da joj posvete vreme, kupovali igracke, mozda je prosto tako naucena. I nekako sam pristala na to, u toj situaciji je izgledalo sasvim normalno, i cici je pricinjavalo zadovoljstvo. Njoj je to bilo sasvim prirodno, ko dobar dan.

I bilo mi je preheavy kad me je odvukla u radnju da mi kupi majicu, insistirala je na tome, i jebiga, prosto nisam imala prostora da negodujem, pa sam uzela najjeftiniju koju sam videla. Prosto se nisam osecala dobro u toj situaciji, ali posto je cici pricinjavalo zadovoljstvo, nisam htela da je uvredim ili nesto, pokusala sam da se izvucem, ali nije islo. Mislim, ja sam njoj donela majicu iz Nemacke (mislim, to mi je najnormalnija stvar, da donesem neke poklone s puta), pa kao hajde.

Ali svejedno, jeste, ne radim, zivim na dzeparcu i povremenom honoraru, al nije da nemam kesha da platim pice ili racun u restoranu. Ako nemam za restoran, radije cu pojesti picu na ulici, ili bilo sta. Medjutim prosto nije islo tako.

Stvarno bih se ponekad osecala lose zbog toga, mislim ne ponekad, nego svaki put, kad smo blejale po BG, onda sam gledala da sredim dzabe ufur svuda gde bi smo isle i slicno. Medjutim bilo mi je stvarno lepo sa cicom, bila sam zaljubljena i sve i nekako sam presla preko toga da necu svaki put ucestvovati u placanju pica i gluposti, i zbog toga sam par puta bila iz fazona da ostanemo gajbi i slicno... Al na kraju sam ipak pristala na to, a mozda nije trebalo.

U svakom slucaju, ako neka buduca cica pokaze slicnu tendenciju, tu ce biti kraj za nas dve. Hocu da placam svoja pica, i ne zelim da me iko sponzorise, pa ma koliko ga to cinilo srecnim ili ne znam ni ja sta.

Ja placam svoje pivo.
A kome se ti to sada pravdaš što si bila sponzoruša?
Sebi?
Nama?
Korisnikov avatar
By ellena
Marvine,nemoj da si na kraj srca.Devojka je kazala da joj je smetalo to sto je riba pokushavala da je sponzorishe,placa rachune,kupuje krpice...To nije pravdanje,jer ona i nije bila sponzorusha.Barem ne svojevoljno,niti je imala tu nameru.
Korisnikov avatar
By Pauceti
off: ellena avatar ti je extra! jako mi se svidja, jesi to ti?
Korisnikov avatar
By ellena
Originally posted by NeffeloMantis
off: ellena avatar ti je extra! jako mi se svidja, jesi to ti?
Ja,glavom,bradom i minjdjushom...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ima ljudi koji mogu da mi placaju stvari...to su obavezno bliski ljudi....jednostavno, ja nekad mnogo volim da potrosim pare na nekog i to me cini mnogo sretnom....zahvalna sam ako mi ljudi dopuste da taj gest prodje sa iskrenim radovanjem i bez razglabanja o novcu...inace je upropasten....

tako da se i sama trudim da dopustim ljudima to zadovoljstvo da me nekim manjim ili vecim stvarima obraduju i usrece bez vulgarne rasprave i kvarenja momenta novcem...

...btw, ocajno sam neorganizovana sa parama i grozna sam za raZkusuravanje...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Marvin
Originally posted by m..

Ja placam svoje pivo.
A kome se ti to sada pravdaš što si bila sponzoruša?
Sebi?
Nama?
Sebi verovatno, vise sto nisam uspela da se izborim s tim, nego sto sam bila.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
mozda ja imam pograsnu definiciju sponzoruse...
Korisnikov avatar
By blenta
Originally posted by hlaefdige
ima ljudi koji mogu da mi placaju stvari...to su obavezno bliski ljudi....jednostavno, ja nekad mnogo volim da potrosim pare na nekog i to me cini mnogo sretnom....zahvalna sam ako mi ljudi dopuste da taj gest prodje sa iskrenim radovanjem i bez razglabanja o novcu...inace je upropasten....

tako da se i sama trudim da dopustim ljudima to zadovoljstvo da me nekim manjim ili vecim stvarima obraduju i usrece bez vulgarne rasprave i kvarenja momenta novcem...

potpisujem :kiss:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
U principu sam jako veliki protivnik SPONZORISANjA pod uslovom da razgranicimo sta je sponzorisanje...

po meni je to jednostrano davanje novcanih vrednosti u obliku poklona, novca, odlaska na putovanje...

grozim se toga....

moje je moje, i uvek mogu SVAKOG da pogledam pravo u oci, da ne skrenem pogled ni levo ni desno...
Korisnikov avatar
By Marvin
Jao Statuse!
Kakav avatar!
Kakav avatar!!!!!!
:pucaodsmeha:

Pa ti stvarno napreduješ... odavno ne videh nekoga ko tako fantastično sam sebe prevazilazi iz meseca u mesec... :up:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Hm.. Pa stvarno mi se nije desavalo da naidjem na takvu osobu.. Ja isto ne volim da mi non stop neko placa pice, i ako neam kintu da sebi platim pice necu ni ici u grad..
Ja sam student, radim ponekad i od donacija zavisim, ali zna se, kada imam imam i trosim, kada nemam necu ici na ne znam kakva mesta i gledati do din. da dam konobaru, a sutradan nemam din. u novcaniku.
Nekako sam uvek nailazila na osobe slicnog materijalnog stanja i krajnje razumne, devojke koje isto studiraju kao i ja.. Ok, ako nemamo para jescemo kuci, a ne u gradu, ili cemo prosetati i sesti na jedno pice, a ne na 3... To su sve neke sitnice koje stvarno mnogo znace u vezi..
Ne razumem kako neko moze da kaze da NEMA para??? Zasto dusho nemas? Pa puni oglasi potraznje za radnom snagom.. Neces raditi za 1000e kao sto si utripovala, ali ces raditi za 300e mesecno, pa i to je kinta, ako se lepo raspodeli. Ali, neeeee, sto bi neko rmbao 25 dana u mesecu za pisljivih 300e, ako neko moze da mu placa sve?! Bljak. :odrasti: :odrasti: :odrasti:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Previse ozbiljno shvatate svaki dinar...

Ja mogu da kazem da 70% stvari u nasoj vezi placa moja devojka, a to je i normalno, ako se uzme u obzir da sam ja tek pre mesec i po dana upisala fakultet, a do tada sam bila ucenik, a ona vec godinama radi. Pritom je finansijski nezavisna, ne zaradjuje mnogo, ali onim sto zaradi raspolaze po svom nahodjenju, dok ja svaki dinar (ukljucujuci stipendiju i platu dok sam radila) moram kod kuce da opravdam (a na sta si to i to potrosila?!).

Tako da je nama, u principu, normalno da uglavnom ona placa pica i vecere, jer ima stalne prihode, dok ja castim kad mi stigne stipendija ili neki kes ovako. Kupujemo jedna drugoj poklone, i tu je ona potrosila nesto vise nego ja, ali ne zato sto se to od nje ocekuje, nego zato sto ona to zeli. Ali nije se desilo nikada da meni stigne kes, a da nisam ja castila ili da nije dobila poklon za neki bitan datum i sl.

Princip po kome funkcionisemo je da je sve nase. Mozda ona meni cesce kupuje poklone i ona placa vecere i pica, ali za bitne datume uvek dobije neki vredan poklon (za godinu dana je dobila npr. narukvicu od 6 000 din., ne pitajte kako sam opravdala taj kes kod kuce), ali mi nije bilo zao, jer sam znala da bas to zeli da ima.

Uvek postoji nacin da se to priblizno izjednaci. Ona sad na primer koristi moj mobilni telefon (igrom slucaja sam imala dva), jer je njen stradao, kada joj iskrsne neki neplanirani trosak, uvek moze da racuna na moj stek, ja radim sa njenim sestricem engleski, za sta bi inace ona morala da placa nekog i tako...

Iskreno, bilo bi mi neopisivo glupo da u vezi koja je duza od dva meseca svaka placa svoje pice, placa ona koja ima. A obe znamo koja kad koliko ima...
Korisnikov avatar
By Khons
pa, buduci da zivim s devojkom vec maltene 2.5 godine, moje pare su njene pare i obrnuto. od samog starta smo nekako imale zdrav odnos prema tome, jer sigurno necu sad da brojim na prste koliko se ona puta tushirala, ili koristila struje itd. to ne bih radila ni da imam cimerku za koju me zabole. ja recimo snosim veci deo troskova oko racuna (na sopstveno insistiranje) jer sam ja ta koja koristi internet i telefon pa samim tim mi ne pada na pamet da opterecujem njenu platu. ako kojim slucajem neka od nas ostane bez shushke u novchaniku, ova druga bez reci stavlja na sto pokoji dinar, da se nadje dok se ne snadje. da sumiram, o novcu maltene i ne pricamo.

sa prethodnim devojkama nisu bili neki veliki izdaci, samim tim sto sam i ja tada bila ucenik/student, sto rece kravica treba pravdati svaki dinar, a i stvarno nikada nisu dolazile u obzir sad neke vecere po restoranima (sto ni dan danas ne praktikujem). obicno se doda 10-20 dinara ako zafali za naredno pice, sendvic itd. ili ako npr ja insistiram da se izadje u kafic, a devojka trenutno nije pri parama, razume se da cu ja platiti i za nju. naravno da je bilo i cascavanja, ali uz ono standardno "u redu, sledeci put ja placam".
Korisnikov avatar
By Blady
Ja vala nikog nisam muzla, niti mene neko....
Poklanjam i materijalno i ovako dosta, a da me neko muze.. mrsh u picku materinu, pa nisam ja krava da me muzete...
Korisnikov avatar
By stefan19
Nije mi se nikad desilo jer sam student i nemam para ni da hocu da sponzorisem.
U vezi sam sa partnerom godinu dana, ali nikada mu nisam trazio da mi kupuje ili izvodi. Ukoliko te neko stvarno voli, on ce to sam da radi. Ali niposto postati gramziv, jer tada veza postaje jeopardized. Dakle, rintaj, kidaj i sam sebi stvaraj maksimalno koliko mozes, a ako partner vec vidi da se sam trudis i zeli da pomogne, prihvati. Uostalom, kakva je to veza ako se ne pomazete?! Svako treba da da svoj maksimum.
Korisnikov avatar
By stefan19
Originally posted by Mars
Kome, Stefi?
Pa *ebachu :) Ljubavi svog zivota! Da dash maksimum kao prava seoska snasha. Decu da mu cuvas i sve po redu!
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by hlaefdige
Tako nekako je i u mom slucaju.
:deni:
Korisnikov avatar
By Mars
Jao, ljudi moji. Prijatelji, braco. Sestre. NISTA ruznije od deljenja racuna. Nista, nista, nista.
Ne izlazi mi se sa ljudima kad pomislim da ce to da se desi na kraju...
By alexandermagic
Sponzorisanje ne dolazi u obzir.

Da bih nekog uzimao za ozbiljno, mora da ima vlastiti izvor/e ( visokih/vrlo visokih) prihoda. Tako je bilo sa prethodnim partnerima, a i sa sadašnjim.
Zaraditi se uvijek može, a ako neko to ne želi/ne zna, well – može tražiti nekog drugog, jer takav sa mnom nema šta da traži.
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by Mars
Jao, ljudi moji. Prijatelji, braco. Sestre. NISTA ruznije od deljenja racuna. Nista, nista, nista.
Ne izlazi mi se sa ljudima kad pomislim da ce to da se desi na kraju...
Jel mislis na deljenje racuna u kafani sa prijateljima ?

Meni je deljenje racuna jedna vrlo civilizovana stvar u nasim uslovima. Ja bih najvise voleo da mogu da izvadim hiljadarku-dve svaki put kad sednem na kafu sa drustvom - al ne mogu, a isto tako necu da dozvolim da neko od prijatelja to radi za mene...
to je ko onaj sistem - "na crtu" - ja cu sad a ti ces sledeci put (pa se onda sledeci put nakaci jos njih petoro i ti onda puknes 5 puta vishe)

nervira me kad neko sve plati, pa jbt otkud znam dal cu sledeci put kad sednemo ja da imam da platim za sve...

pijem onoliko koliko imam da platim, smorio bi se kad bi morao da usput racunam koliko su ovi za mojim stolom popili i da prebiram po novcaniku...

kad nekog pozovem unapred i kazem da castim to znaci da ja sve placam i ne ocekujem revans :)

a ovo sve sto sam rekao moze uglavnom da se primeni i na vezu...bar u pocetku...
ja sam sad vec dugo u vezi tako da placamo kad ko ima a trudim se da (koliko mogu sebi da priustim) svojoj dragoj sto ceshce priredjujem iznenadjenja u vidu poklona i slicno... to njoj ne smeta dok mi je za one kafanske racune jos u pocetku rekla da zajebem macho trip :D
Korisnikov avatar
By Mars
Da, na to mislim. Deljenje računa, ko je šta imao. Zadržavanje tog ko naplaćuje da mi stoji iznad glave dok se sve transkakcije ne obave. "Jel ima neko sitno 20 dinara? ... Evo imam on, daću sad njemu ... a ti meni daj ... pa se vi raskusurajte"

Ovde gde samo ta civilizovana varijanta i postoji, nema tolikog maltretiranja, svako ekspresno dobije svoj račun, ali ja ne volim tako.

Ionako želim da izlazim samo sa prijateljima, a u tom slučaju mi je svejedno ko će da plaća.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
pa mislim da je najbolje kad se to svede na otprilicne odnose - tj. placa svako za sebe, ali ako nema tacno, nikom nista, ne vracaju se posebno kusuri nego se nekako prelomite i svako svakom duguje neku sitnicu, kao neki mali znak paznje.

mislim da je to ujedno i jedan lep balkanski obicaj (KO ce propasti za 30-40 dinara, ili 50centi?), a istovremeno ne opterecuje budzet.

a te kafanske varijante placanja "ture" su mi vec bezveze i preterane, osim ako neko casti.

tema je bila sponzorisanje decka, ali je mnogo daleko, pogledacu je neki drugi put.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!