Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ostale teme i diskusije...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By mmiki
Pecanje mi je zivi smor, par puta sam pravio drustvo 4 god starijem bratu od tetke i to je to, ne planiram nikada vise.
Korisnikov avatar
By HARP
Išao na pecanje s drugarom stalno ranije. Dođe kolima po mene u 4 ujutru i ja kao prepariran sednem i gurne mi "džibrozu" kako ju je zvao(čitaj rakičina) da navrnem za buđenje... Gurne mi cigaretu i ja sa izrogačenim očima od džibroze vučem dim i kašljem... Napolju hladno, ako je zimska verzija, tj. jesenja, lov na Štuke... e to mi je zanimljivo, buljave špicaste OGROMNE štuke... :)
Prilazeći ribolovačkom mestu obično se zaglibimo u neko blato, pa neko od nas mora da gura... Sva sreća te Peugeot ima prednju vuču :nokti:
Dođemo do reke i izvadimo milion rekvizita, zabacimo mamac, da napomenem da prethodno pripremimo kedere za štuku.
Onda kreće doživljaj, džibroza, spika, grickalice. Ja sam zadužen za zabavu. Da brbljam, pečem roštilj, kuvam kafu, a dok sve to radim moj štap kontroliše ortak...
Jednom kada sam menjao vodu u kofi za kedere pao sam u jezero do pola... posle sam obukao trenerke od ortaka koje je imao ispod dr. pantalona, pa tako išao ko upišani klovn do kraja.
E, sunce počne da izlazi, tihi smo cirkamo džibrozu i bunimo, grickamo nešto.
Neverovatno kakve se tu teme načinju... extra...
Plovak krene da radi, štuka vuče, mi skačemo... samo da nas vidite koliko smo smešni, ja se derem: Nemoj slučajno da je ispustiš slučajnoooo!!!! On se dere na mene: Ćuti bre, ček, ček, daj mi kuku... i ispustimo je :D
Druga se uhati, mi je izvučemo, kao da smo ulovili slona, skačemo, trčimo u krug, deremo se, pevamo, blesimo, ja obično skačem non-stop s rukama u vis, kao kada se radujem na utakmici...

Kada se sve smiri, ortak mi kaže: Jebote kolko si ti lud, zato te i volim... Izvadi iz ranca kafu i sa blagim smeškom kaže: Poštedeo sam te kuvanja kafe, daj plastične čaše...

Zatim se vratimo kući kao sa ratišta i sa autom kao iz kamel tropija i usput kupimo belo vino, zatim sledi večera... I kad se zapijemo, deremo se u glas, ej kako nam se izmakla ona veeelika, znaš ona veeelika štuka deremo se ko da smo na berzi... I njegova devojka obično kaže: Da, da kako da ne i mrmot je zavio čokoladu... Mi se okrenemo i kažemo, ma šta ti znaš šta je pecanje, hahahah....
Retko idem u poslednje vreme, gotovo i ne idem.

Moja keva me uvek zeza, pogotovo posle pada u jezero: U pecaroša mokre gaće, za večeru ne zna šta će" Jao luda je ona, možda sam to nasledio na nju...
Korisnikov avatar
By Sunce
Kad sam bio mali pravio sam društvo tati dok je pecao. On me je naučio da koristim štap, da znam kada je riba zagrizla, kako da je povučem. Družio sam se sa jednom devojkom koja je išla na takmičenja u pecanju.
Sećam se da sam svoju prvu ribu upecao na Zapadnoj Moravi. Više se sećam divne Ovčarsko-kablarske klisure i boja reke, nego samog pecanja.
Pecanje nije štetno za populacije riba ako se poštuju propisi. Štetnije je ubacivanje organskih materija (hleba) u reku.
Korisnikov avatar
By Zoe
Obozavam da pecam :love:

(na zalost, retko imam prilike)
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Pecanje mi je bilo extra...
Decak & ja smo ishli na kampovanje i pecanje 4 dana, bilo je super
Na Dunavu sam voleo da pecam na varalicu ili twister...

Nazlost onda se pojavio moj otac i od tada izbegavam pecanje...

:(
Korisnikov avatar
By Instruare
Mrzim ribolov, cesto mi dodje da osobe koje pecaju gurnem u vodu i u usta im ubacim tu udicu. Ostavite jadne ribe na miru koji vam qrac? I onako se truju u nasoj vodi samo im jos vi trebate
Korisnikov avatar
By radoznala
da. :peca:
i imam veliku zelju da zaposedujem neki brodic i da.... ne sidjem sa njega dugo...
By Sportasica
Naravno,kada imas vikendicu na jezeru i ides 3-4 puta godisnje normalno da volim
Korisnikov avatar
By Azdaja
Volim,ali vise smetam nego sto pecam...:roni:
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Ne bash. Bila samo jednom, smorili se svi sto non.stop pricam, pale teske reci, onda sam upecala neku ribicu velicine crva, pa mi bi zao, pa je bacila nazad, bila utucena sto sam je iscimala za dz... I tako...
By Sportasica
Originally posted by E.c.h.o...
Ne bash. Bila samo jednom, smorili se svi sto non.stop pricam, pale teske reci, onda sam upecala neku ribicu velicine crva, pa mi bi zao, pa je bacila nazad, bila utucena sto sam je iscimala za dz... I tako...
:roflmao: :roflmao: :roflmao:
A jer to znaci da ces ponovo na pecanje:giggle:
Korisnikov avatar
By Mahoney
neeeeeeeeeeeeeeee....

PECANJE je jedna od najodurnijih stvari u mom zivotu.

(kao malog vucarali me cesto)

em sto ustajes u cik zore :budilnik: (a ja obicno spavam do podne), em se drndas do neke vukojebine :auto: , em je tamo kaljuga, em komarci, em crvi, em te ljigave ribe (babuske il' stuke, svejedno, bitno je da su LJIGAVE i da smrde)... ne bih to dodirnuo ni za milju evrica. :D

a ja sam tako :fin: da mi je sve to pre-pre-pre odvratno....

sorry.
:andjelak:

(ovo je moj prvi HATE post u zivotu)

:avalon: :burner: :die:

:balon:
By Sportasica
e ribe ne volim ni ja da hvatam jer ne mozes da se otarasis onog smrada 100god nego kada je upecam teram nekog da je skine sa udice ili ako nema nikog nadjem neku krpu-snalazljivost :D
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
@sportasice:odustala sam od pecanja :no:
sad samo kupujem mrtvu ribu :grin:
By Sportasica
Ja i ovako pecam da ubijem vreme kada sam na vikendici a ovako jedem samo konzerviranu ribu
Korisnikov avatar
By Morpheus
Ne volim da pecam.To me ni malo ne relaksira,jer kad nema ulova samo postajem nervozniji.A i nisam neki ljubitelj ribe.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pecanje ne podnosim!
I nikada necu shvatiti ljude koji smatraju to vrstom opustanja!

Ocigledno je da nisam bas stvoren za to, niti bilo sta tako sporo i tako stabilno.

Zato ostavljam to drugima, ja cu da ludujem uz glasn u i brzu muziku, neka njima njihovi stapovi i udice!

(Christina Aguilera-Oh mother)
Korisnikov avatar
By BellyButton
Svako jutro (pre nego shto legnem :shmi: ), gledam sa prozora sredovechne i starije ljude, koje zivot nije mazio, a alkohol vec pochinje ozbiljno da im ugrozava zdravlje, pa traze drugi nachin bega od stvarnosti i "pushtanja mozga na otavu"... Ti ljudi sedaju na svoje Tomos motorchice u svojim pocepanim pantalonama i gumenim chizmama i krecu u susret svojoj najvecoj sreci - PECANJU... Kazem sebi - "ako ti ikad budesh ovakav, odmah sebi pucaj ravno u chelo"... I, eto - zbog toga ne volim pecanje...

(Uh, al' sam mu ga dao po dramatizaciji - ali poenta je tu...)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Volim da pecam sa drushtvom... Ranije smo chesto to praktikovali, sada ne toliko :( . Kod pecanja mi je najbolji rad shto imash tishinu i smirenost. Posvetish se sebi... naravno kad' ti dosadi uvek zapochnesh konverzaciju and so on.....
Korisnikov avatar
By hush
volem, veoma me smiruje, gledam da uskoro odem na moj splavic i opustencijaaaaaaaa:cowboy:
Korisnikov avatar
By Val
Volim. Al´jbg! Ja odem na pecanje a na´vatam...shta?!

Slika
Korisnikov avatar
By emo_haos_
nikada probala, a drug me ubedjuje da sam bas kandidat za pecarosa ;)
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by жњ
OBOZAVAM! :ribica: :camac: :peca:

samo sto nisam vec godinama. kao klinka se nisam gadila ni da nabodem crvica na udicu, a znala sam kako i da otkacim upecanu ribicu. uglavnom sam lovila one male ribice (zaboravila sam kako se zovu) koje je tata posle koristio kao mamac. jednom sam uhvatila babusku od nekih pola kile :D

imam veliku zelju da probam pecanje na moru, ali nema sanse da za to koristim zive mamce :bljak:
prvi deo mogu da prepisem (ribice se zovu kederi)
a pecala sam i na moru..znala sa ortakom po ceo dan sa mrezom i teglom da lovim i preblejim na ponti. vazda smo bili kao rakovi... a onda nas cale predvece odvede na neko mesto sa stapom..
obozavam..
za 1.5. sam pecala cisto da se prisetim detinjstva
Korisnikov avatar
By DoctorWho
Pecanje je super ali samo uonim momentima kada odes negde gde ima 10000000 pecarosa koji su svaki dan tu i njih nece riba a tebe krene...
e za takve momente bas volEm da pecam :)
By Stephen Dedalus
Obožavam,
šteta što ove godine još nisam otvorio sezonu, nema se vremena:(
Korisnikov avatar
By enna
volim,obozavam,to me tako smiruje...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
meni je komplikovano, jer u isto vreme nesto radis i nista ne radis...zato me ne opusta...

uopste mi nije problem pored vode da provedem dane i dane da ne radim nista, samo da gusterisem...kad se peca, ipak moram da vodim racuna o svim tim stvarima...te ribe i to...
By ...Sitnicava...
Obožavam da pecam, ali sam malo trapava.
Upadam u vodu; kad izvlačim ribu, opalim njome drugara po obrazu ponekad i tako. Ali, obožavam igru sa ribama, kada šeta plovak, bukvalno sve u vezi sa tim. :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!