Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Da li ste primetili da većina amera po profilima ima sliku "ja i moj auto". Takve slike ne stavlja niko osim njih i čudno mi je zašto je to tako ... Generalno vole seks u kolima ili šta?
Korisnikov avatar
By Vespertine
Negde sam chuo teoriju da kod mushkaraca postoji relacija izmedju obozhavanja svog automobila i generalnog nezadovoljstva velichinom sopstvenog penisa... Uglavnom se vodi logikom shto veci auto, to manja kita... Shto se tiche lickanja i konstantnog rada na autu, a samim tim i fotografisanjem i pokazivanjem istog, po gorenavedenoj teoriji mozhemo da izvedemo poprilichno zanimljive zakljuchke o nechijem performansu i agilnosti odredjenog mu organa na osnovu automobilske manije :D
Korisnikov avatar
By pthalo
Originally posted by Vespertine
Negde sam chuo teoriju da kod mushkaraca postoji relacija izmedju obozhavanja svog automobila i generalnog nezadovoljstva velichinom sopstvenog penisa... Uglavnom se vodi logikom shto veci auto, to manja kita... Shto se tiche lickanja i konstantnog rada na autu, a samim tim i fotografisanjem i pokazivanjem istog, po gorenavedenoj teoriji mozhemo da izvedemo poprilichno zanimljive zakljuchke o nechijem performansu i agilnosti odredjenog mu organa na osnovu automobilske manije :D
:up:

i ja sam htela da pišem nešto o veličnom penisa. :piski:
By Swanheart
Negde sam chuo teoriju da kod mushkaraca postoji relacija izmedju obozhavanja svog automobila i generalnog nezadovoljstva velichinom sopstvenog penisa
sad mi je jasno zasto nemam :cenzura:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Swanheart
Negde sam chuo teoriju da kod mushkaraca postoji relacija izmedju obozhavanja svog automobila i generalnog nezadovoljstva velichinom sopstvenog penisa
sad mi je jasno zasto nemam :cenzura:
:lol:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Mislim da Ameri generalno imaju fascinaciju prema svojim kolima.
Kola su kod njih simbol uspeha, njihova omiljena igracka i omiljeni kucni ljubimac...

Mada mislim da ih ove cene goriva sad malo j*bu pa im je prodaja novih kola dosta opala...pogotovo onih sa pogonom na cetri tocka koji trose boze sacuvaj.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Da, i ja mislim da je rec o statusnom simbolu. Automobil bi trebalo da pokaze koliko su uspeli u zivotu, koliko su mocni, koliko zaradjuju, da ih smesti u odredjenu klasu. a.k.a. kurce se....
Korisnikov avatar
By Hys.
:kurch: :kurch: :kurch:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Da, i ja mislim da je rec o statusnom simbolu. Automobil bi trebalo da pokaze koliko su uspeli u zivotu, koliko su mocni, koliko zaradjuju, da ih smesti u odredjenu klasu. a.k.a. kurce se....
Ovo o statusnom simbolu jeste tacno! Ali zasto onda samo ameri toliko potenciraju na spstvena kola?
:colorado:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Kada pre uspe da odgovoris? :lol:
Ma to stoji! Ali tu su francuzi, nemci, japanci... oni isto imaju jake auto kompanije i predpostavljam da za svoju naciju imaju nize cene :)
A i evro je jaci od dolara :D
:minibounce:
By Swanheart
zato sto i ono malo slobodnog vremena sto imaju trose na auto :lol:

da imaju zene slikali bi se sa njima :smeh:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
zato sto i ono malo slobodnog vremena sto imaju trose na auto :lol:

da imaju zene slikali bi se sa njima :smeh:
Ova zemlja je ko stvorena za tebe... :njanjanja:

:smeh:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
@Machkodlak
Mozda se kod njih polozaj u drustvu iskazuje na drugaciji, manje upadljiv nacin.

@Swanheart
A to bi bilo vrx, fotka sa fancy kolima i sexy plavusom :)
By Swanheart
@ mrachkodlak neka, meni i mom autu nista ne fali ovde :lizalica:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
A kada ces tim kolima da provozas ovu sexy plavusu? :kosa:

@kavice moguce je :misli:
By Çâðê_DUP
Pa meni je to na istom nivou kao kad Statusela kaze da joj je 20cm-a...mislim da je to njima vazno ,da ih to definise....da oni misle da su uspeli u zivotu....sta ti ja znam...

:nokti:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Nemam auto. I ne fali mi. (Nije kiselo grozdje sindrom, vec sam neopisivo glupa za voznju, tako da bi mi to bilo opterecenje, long live taxi)...

Ali imam sliku pored fancy automobila (cist radi fore), ali ne kacim je po profilima, naravno. Ne kitim se tudjim perjem.
By Swanheart
Originally posted by Machkodlak

ne volim plavuse, izvini :P
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Machkodlak

ne volim plavuse, izvini :P
:durenje:
By Swanheart
zasto pravis off :lol:
seli se u temu da mracimo
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
@MS.CHASTITY PARIAH
Pa, mozda i ima... otkud znas...
Uostalom, svi znamo koliko je muskarcima bitna velicna polnog organa i koliko se porede po tome...
Klinci u sedmom razrdu ih mere i uporedjuju, a kamoli stariji...
Korisnikov avatar
By Vespertine
Kravitze ti si zhensko, ajd ti mi objasni otkud tolika fascinacija automobilima da ljudi moraju da se slikaju pored njih...

Nit su umetnichka bashtina, niti su neko posebno dostignuce chovechanstva ali ako je pritty pritty shiny shiny ljudi (posebno mushkarci) imaju neodoljivu potrebu da se uslikaju pored njih...

To mi dodje isto kao oni moronizmi kad se ljudi slikaju sa oruzhjem... Samo auto dodje kao potencijalno oruzhje koje se koristi i kao statusni simbol...
Korisnikov avatar
By bakalar
Originally posted by Lakiboy_ns
Mislim da Ameri generalno imaju fascinaciju prema svojim kolima.
Kola su kod njih simbol uspeha, njihova omiljena igracka i omiljeni kucni ljubimac...

Mada mislim da ih ove cene goriva sad malo j*bu pa im je prodaja novih kola dosta opala...pogotovo onih sa pogonom na cetri tocka koji trose boze sacuvaj.
ima logike

+ oni su jedini koji imaju (odvratan) dizajn automobila sve nesto kockasto, sto krupnije ...
+ oni su i osnivacu koncepta "muscle car" (makar mislim da jesu)
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
@Vespertine
Pa, da pokaze zeni da je uspesan, sposoban, mocan, da ima kesa... Da ce ona pored njega imati sve u tom nekom materijalnom smislu... Nekome je to najjaci adut, jbg....

Inace, u automobile se razumem koliko i moja baba u japansku gramatiku, tako da... kola delim na : lepa su mi, nisu mi toliko lepa i nisu mi lepa uopste i to iskljucivo prema estetskim kriterijumima...
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ok, ja pitao konkretno tebe jer si napisala da imash jednu takvu fotku pa me zanimalo zbog chega je fotka nastala...

Daklem ti si mi umetnichka dushica koja se sa autom slika iz chisto estetskih tendencija, God bless your precious kind soul...:auto:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
A, cisto da imam u kolekciji i takvu sliku... Bila sam na putovanju, a automobil je bio mnogo lep, sve drugarice su slikale pored njega, pa sam i ja :)

E, da, ako budem imala automobil, to bi morao da bude jedan ovakav paket:

[youtube] http://ru.youtube.com/watch?v=v-PMAz6-5ic [/youtube]
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja da imam kola u licnoj karti bi bila njihova slika, a ne moja.... :usamljen:
By Swanheart
Originally posted by Zaljubljena
Ja da imam kola u licnoj karti bi bila njihova slika, a ne moja.... :usamljen:

:smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!