Kako sam ovo tek sad vidla

!
Ja inace thc konzumiram uglavnom kroz jelo, posto ne volim miris a ni ukus

. E sada, istina je da se thc vezuje za masnocu. Ja obicno na VRLO laganoj vatri kuvam solju mleka (punomasnog) sa kasicicom putera jedno 20 minuta sa kolicinom koja bi se stavila u normalan dzoks. Najbolje je lonce poklopiti, da ne isparava, i biti sve vreme tu, kako bi bili sigurni da lagano vri. Secer, kakao, vanila-sve po ukusu

.
Umem da napravim duplu kolicinu, pa sve to umesam sa jos obicnog mleka, sokom, brasnom, jajima i napravim

E to je
Isto mleko moze da se koristi i za puding, ja volim od cokolade jer "pokrije" dobro ukus thca. A da-naravno, kada ukuvate mleko, procedite biljku-sav thc je najverovatnije vec izasao, i nema poente cuvati.
Sto se tice rada:
Kao sto je pomenuto, rad NIJE isti kao kod pusenja. Dejstvo je odlozeno, od pola sata pa cak i do 2 sata tek posle konzumiranja-NIKAKO jesti jos dok ne prodje 2 sata misleci da nista ne radi. Makar i da se desi da ne radi (mozda vutra nije bila dobra, mleko iskipilo, blabla) i to je bolje nego da se pretera, jer kada krene da radi, onda stvarno RADI.
Posle sat vremena obicno pocinje da radi, obicno osoba bude iznenadjena kada krene "odjednom". Rad traje mnogo duze nego kao kod pusenja, za istu kolicinu vutre. Najduzi rad mislim da mi je bio vise od 6 sati, palacinke, kolicina 2 dzoksa (ne velika, sasvim prosecna). To mi je bas bilo mnogo, al eto, htelo dete da eksperimentise (citati prase je moralo da pojede sve palacinke, nema veze sa

)
Inace, nikad se nisam lose osecala kada je tako koristim, dok mi se desavalo ranije da me boli glava ili da mi bude muka kada je pusim.