Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by anche
Originally posted by Nanny Ogg

Anche, hvala za istu :hug:
anytime :wink:

Originally posted by starsailor
hm..pa zavisi koliko je butch :D
al recimo mellisa "faza soft butch" :love:

Slika

e vish, nju bi 99% zena ovde percipiralo i sebi definisalo kao andro. ali to svakako vise govori o njima nego o njoj.

super ti je mellisa :up:
:tamoamo: hvala ..drago mi je da se nekome svidja, meni je ona slaba tacka :)
Korisnikov avatar
By Aradija
Iskreno - bas nista.Odbojne su i meni kao i jos nekima.
Ja volim zenstvenost.Mada,ne voli svako,nekom se svidja butch.
Ali,mislim da zenstvene lezbejke/biseksualne zene imaju mnogo vise sansi kod drugih L/pogotovo bi zena,pa cak i kod hetero openminded zena.U stvari,to iz iskustva znam.

A pri tom ne mislim da su zenstvene one sto izgledaju kao sa Grand parade.Meni je to gadno,nimalo eroticno i privlacno..
Mislim na zene koje umeju da nose sminku i odecu koja ne otkriva previse,a koje su prelepe jer imaju unutrasnju eleganciju,pokrete...to je zenstvenost!
Takve zene su muze,inspiracija umetnika.....
A ja sam sad malo otisla u spam
Korisnikov avatar
By Aradija
I mnoge zene mogu da budu takve,jednostavno lepe iznutra.Ali mislim da takva zena ne moze da se oseca dobro u dresu i sl.
Sad ce neko da me napadne zasto unutrasnja lepota trazi i brigu o odeci,sminci..pa spoljasnji izgled je odraz unutrasnjeg.
Ne mora to uopste da bude skupo i ne znam kakvo......znam zene koje su prelepe sa vrlo malo sminke i zenstvenom odecom nije preskupa i ne znam kakva.Jednostavno su prelepe.
Takve zene privlace i zene i muskarce.
A i crte lice koje izgledaju ne izgledaju kao lepe na prvi pogled se mogu naciniti lepim.Ne sminkom,vec nacinom na koji se nose.
Samouverenoscu koja nije uobrazenost.

Eeee,kako sam sad tek otisla od teme:tumble: ja se izvinjavam sto odlutah ovoliko od teme.
Korisnikov avatar
By Zoe
Aradija, izvoli javi se, moj broj je u imeniku :D Ta sam! :lol:
Korisnikov avatar
By anche
e meni se jos svidja na butchicama njihova zenstvenost. :lizalica:
Korisnikov avatar
By Khons
da, primetila sam da su "butch" devojke dosta nezne i pomalo stidljive, iako umeju da odaju utisak kako su on top of the world
By J...
Originally posted by Khons
da, primetila sam da su "butch" devojke dosta nezne i pomalo stidljive, iako umeju da odaju utisak kako su on top of the world
Slazem se, mogu da budu. Verovatno nije lako stalno biti prozivan zbog svoje nezenstvenosti i nositi se sa osecanjem odbacenosti. Mozda kao odrasle manje pate zbog toga ali verujem da im u detinstvu nije bilo lako.
Korisnikov avatar
By Zoe
Za buchice se veruje da su, zbog svog muskobanjastog izgleda isto tako (kao muskarci-opet stereotipi), jake, ili bar jace, kontrolisanih emocija ili cak hladne.......a ja one koje sam upoznala su suta suprotnost tome.....Pre su neke femmice bile hladnokrvne bitch nego ove druge........
Korisnikov avatar
By Modesty
mislim da njihov izgled nema veze sa njihovom osječajnošću i nježnošću ali ja ipak preferiram kad je žena ženom u svakom pogledu.

(takva sam i sama;)
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by allexa37
mislim da njihov izgled nema veze sa njihovom osječajnošću i nježnošću ali ja ipak preferiram kad je žena ženom u svakom pogledu.

(takva sam i sama;)

Postoji tema i o tome :)

Ovo je za buch, ima i za femm.......
Korisnikov avatar
By Modesty
da budem iskrena,upravo večeras sam prvi put čula za taj termin buch žene.
Nisu mi baš privlačne.
Korisnikov avatar
By Zoe
Pa to su stereotipne kategorizacije i etikete za zene koje izgledaju muskobanjasto.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Buchicu ispred sebe dozivljavam kao brdo sladoleda, smrznem se kad je vidim a onda ona krene da se topi pod mojim jezikom :) e to mi je privlachno
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Zoe
Pa to su stereotipne kategorizacije i etikete za zene koje izgledaju muskobanjasto.

Nekome je to rod Zoe.
Nekome je to nerazdvojivi deo seksualnog identiteta.
Korisnikov avatar
By Hys.
mmmmmm pod utiskom sam.....ramena i jake ruke koje kada lezi na tebi nameste se onako bas fakin izvajano....i vrat, potiljak sa kratkom, kratkom tamnom kosom......
:drama:
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Nanny Ogg
ramena i jake ruke
....i vrat, potiljak sa kratkom, kratkom tamnom kosom......
:drama:
:bale:

a libido mi je obicno snizen ujutru. da se zna :tuc:
By TheNewOne
Stvarno mi nije jasno da u 2008-oj godini josh uvek ima lezbejki/biseksualki koje imaju GROZNE PREDRASUDE I KOJE DISKRIMINISHU BUTCH ZENE!!!!!
Nije stvar ukusa napisati sve te grozne stvari o butchicama, necu cak ni da citiram!
To shto su u Srbiji lezbejke/biseksualke generalno homofobichne i pune predrasuda i shto su se predozirale serijom The L Word je generalno veliki problem NAMA BUTCICAMA.
Butch zene jesu i sexy i pametne i obrazovane i kulturne i zenstvene- ja ne moram i nemam potrebu da imam kosu koja mi se vuche po podu, ne trebaju mi stikle, suknje ili shminka da bih bila sexy i zenstvena, pogotovu mi nije potrebno da izgledam kao kurva iz Playboy-a da bi me drugi dozivljavali zenstvenom.
Iako ima puno butchica koje izgledaju zapushteno, to nije zato sto su butch-vidjam i femme koje su zapushtene i nikakve. Iako ima puno glupih i primitivnih butchica-isto tako ima takvih femme.
Butchice nisu trans osobe, ne, mi ne zelimo da budemo muskarci, ne mi se ne takmicimo sa muskarcima i mnoge od nas ne zele sisatu jeftinu plavusu za devojku. Takodje, mnoge od nas piju pivo, a to cine i mnoge femme; mnoge od nas igraju fudbal a i mnoge femme igraju fudbal( da ne navodim ime kluba ovde) i osecaju se jako zenstveno u dresu.
Nadam se da neke shvataju da nisu sve butchice body-builderke, fudbalerke i kamiondzijke i da od tih silnih i glupih predrasuda mi trpimo diskriminaciju i to u lezbejskom "svetu" najvise.
jeza...
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by TheNewOne
Stvarno mi nije jasno da u 2008-oj godini josh uvek ima lezbejki/biseksualki koje imaju GROZNE PREDRASUDE I KOJE DISKRIMINISHU BUTCH ZENE!!!!!
Nije stvar ukusa napisati sve te grozne stvari o butchicama, necu cak ni da citiram!
To shto su u Srbiji lezbejke/biseksualke generalno homofobichne i pune predrasuda i shto su se predozirale serijom The L Word je generalno veliki problem NAMA BUTCICAMA.
Butch zene jesu i sexy i pametne i obrazovane i kulturne i zenstvene- ja ne moram i nemam potrebu da imam kosu koja mi se vuche po podu, ne trebaju mi stikle, suknje ili shminka da bih bila sexy i zenstvena, pogotovu mi nije potrebno da izgledam kao kurva iz Playboy-a da bi me drugi dozivljavali zenstvenom.
Iako ima puno butchica koje izgledaju zapushteno, to nije zato sto su butch-vidjam i femme koje su zapushtene i nikakve. Iako ima puno glupih i primitivnih butchica-isto tako ima takvih femme.
Butchice nisu trans osobe, ne, mi ne zelimo da budemo muskarci, ne mi se ne takmicimo sa muskarcima i mnoge od nas ne zele sisatu jeftinu plavusu za devojku. Takodje, mnoge od nas piju pivo, a to cine i mnoge femme; mnoge od nas igraju fudbal a i mnoge femme igraju fudbal( da ne navodim ime kluba ovde) i osecaju se jako zenstveno u dresu.
Nadam se da neke shvataju da nisu sve butchice body-builderke, fudbalerke i kamiondzijke i da od tih silnih i glupih predrasuda mi trpimo diskriminaciju i to u lezbejskom "svetu" najvise.
jeza...
lepo receno, slazem se
Korisnikov avatar
By Hys.
jeza...

weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

A jel si ti vidla moj post Butch-Femme Dinamika :eya: ?????

Na drugoj strani je, sto ne bi malo iscitala i dala svoj doprinos :dance:

:hug:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by starsailor
jeza...
lepo receno, slazem se
A morraaaaaaaaaalaaaa si da me preduhitris :indijanac:

i to dok sam kucala post :domino:

:smeh:

:gric:
Korisnikov avatar
By Hys.
Oh, you do honey, don't ya :kosa: ?
Putka!

: mislim da cu svuda da ponavljam ovo:

putkaaaaaaaaaaaaaaaaa..... :smeh:
Korisnikov avatar
By starsailor
i ja vristim od smeha, jer zamisljam kako izgovaras :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
Decka zipa potpis :D

nego 'de je the new one :maska: ...jel sam i nju oterala? uplase se butchice od mene kad dodju ovde....

:spijun:
Korisnikov avatar
By starsailor
ahahah Nanny :rotflmao: :kiss:

ma nisi je oterala..mozda spava, vratice se videces ;)
Korisnikov avatar
By Hys.
Mozda spava sa ocima izvan svakog zla,
Izvan stvari, iluzija, izvan zivota,
I s njom spava, nevidjena, njena lepota;
Mozda zivi i doci ce posle ovog sna.
Mozda spava sa ocima izvan svakog zla.

eto sta je meni palo naPamet oma' :drama: :lood:
Korisnikov avatar
By Hys.
A zasto mi to radiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis :rida:

Prvi dan mesecnice i hormoni mi divljaju, samo mi je falila slika butch'ce kako svira djitru :zid:

:bale:
Korisnikov avatar
By starsailor
nesto sam se setila nje .....
uvek je lepo videti ........... :bale:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Iako me privlace femice, eventualno neka andro ka fem kombnacija, mogu a kazem i sta mi je ok na buchicama.
Dopada mi se njihova samouverenost, to sto prve prilaze, osvajaju. Imala sam priliku pre par godina u jedno klupu da gledam kako buch devojka "muva" femicu , to im je bio valjda 2/3 zajednicki izlazak. Kako joj ljubi ruku pri susretu, narucuje pice, tretira je kao princezu... E, to mi se dopada...
Mada, ima i fem devojaka koje to rade :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!