Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Prezentacija će se fokusirati na tri autora koje bismo mogli označiti kao kvir (odstupanje od heteronormativnosti): markiz de Sad, Lotreamon i Oskar Vajld. Kroz njihove književne primere, od poetičnog sveta bajki do radikalnog sadomazohizma, pokušaćemo da ocrtaamo profil homoerotizma u književnosti između XVIII i XIX veka, koji će kasnije poslužiti i kao paradigma za savremeno gej stvaralaštvo, ali i kao libertetsko-politički proboj tadašnje književno-seksualne avangarde. Na kraju, u kratkim crtama, videćemo šta domaći gej autori danas pišu, inspirisani ili pak sasvim distancirani od navedene trojke -- u romanu "Paris-New York" pokojnog Dejana Nebrigića i "Staklencu" Uroša Filipovića.

Predavač: Dušan Maljković
Vreme i mesto: Alternativni kulturni centar, Niš, petak, 1. avgust, 19h
Korisnikov avatar
By starky
ja sam odlepila na Paris-New York,dobila sam ga ove godine za rodjis...i toliko bih volela da prisustvujem sutra...ali

kako...kako... :doh:

:sigh:
By polarlicht4.1
Vrlo jednostavno u stvari - razvijes moci teleportacije i eto te ocas posla gde god pozelis. :zen:
Korisnikov avatar
By anche
iju! pa to sutra! a akc mi jos nije poslao obavestenje :oklagija:

e da mi nije ovog foruma, nista ne bih bila obavestena :placko:

tju dodjem :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!