Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

By Ulix
Jeste. Ali zato sto nisu pretpostavili da ce Djokovica izbaciti 121 igrac sveta.
Korisnikov avatar
By Lunja
Originally posted by dooffey
Nego, dal imash njegove fotke bez majice???????? :eviltrep:
Nemam. Ali, ako ti imas, slobodno podeli sa mnom. :sweet:
Korisnikov avatar
By Berserker
JJ def. Wozniak 60 64

DANAS od 11.00:
Ceca VS Larcher de Brito
Schnyder VS Safina
Jetza VS S. Dubois

NB 19.30:
Anchie VS Paszek
Azarenka VS Razzano
--------------------------------
Na drugom stadionu od 11.00
Cibulkova VS Petrova
Chakvetadze VS Bartoli
By Ulix
Originally posted by Lunja
Originally posted by Ulix
Ana je pobedila, ali u tri seta. :drama:
...Nosila je i novu garderobu: kombinaciju bele majice i pink suknje prepune stila...

http://www.anaivanovic.com/index.php?la ... lpage=2124

:alexis:
:lol:

Ne mogu da se odlucim koja od njih dve (AJ ili JJ) ima manje ukusa. Stoga unapred strahujem od ovakvih opisa. :nokti:
By Ulix
Sarapova se povukla, nakon sto je jedva izvukla zivu glavu protiv zene sa najcool prezimenom svih vremena. :sweet:
By pipinveliki
Stooo?

Nisam gledao vecerasnji mec, ali po onome sto citam, nije bas igrao najsrecnije.

Meni njegov tenis vec duze vreme jednostavno nije lep, sto bi se reklo, estetski. A bio je ranije. :)
pa nekako kad u mec udje spreman, onakav kakav je bio ranije samim tim i dodju oni lepi poeni i lopte koje je nemoguce vratiti. kao da je krenuo je u neki sunovrat, cini mi se da je sve u slabijoj formi.

sad da li je u pitanju nemotivisanost, ne znam. ali tako mi deluje.
Korisnikov avatar
By Sunce
Sarapova se povukla, nakon sto je jedva izvukla zivu glavu protiv zene sa najcool prezimenom svih vremena. :sweet:
Superiska. :yay:

Victories for Ivanovic and Jankovic meant they became the first players to qualify for the year-ending $4.4 million Sony Ericsson championships in Doha in November.

:muzika:

Slika

ST. PETERSBURG, FL, USA – Jelena Jankovic and Ana Ivanovic are the first players to secure treasured singles berths for the season-ending Sony Ericsson Championships, set to take place at the Khalifa International Tennis Complex in Doha, Qatar, from November 4-9, 2008. The world's Top 8 singles players and Top 4 doubles teams from the 2008 Sony Ericsson WTA Tour season will compete for the Championships title and a share of the record prize money of $4.45 million.

The two Serbs are currently in first and second place in the Race to the Sony Ericsson Championships, with Jankovic having earned 2,770 points and Ivanovic 2,761 points. For Jankovic, the current world No.2, this will mark her second qualification for the prestigious year-end event. Jankovic, who has won six career Tour singles titles, is projected to pass the $5-million mark in career prize money at the Rogers Cup presented by National Bank in Montréal. Thus far in 2008, she successfully defended her title at Rome, finished runner-up at Miami and reached five more semifinals, including at the Australian Open and Roland Garros.

"Qualifying for the Sony Ericsson Championships is always one of the important goals that I set for myself at the beginning of the year," Jankovic said. "Naturally I am proud to have achieved it at this early stage of the year. I look forward to competing in Doha and hope to do really well out there."

Ivanovic became the 17th No.1 ranked player in Tour history in June of this year after capturing her first Grand Slam title at Roland Garros. She has also won at Indian Wells, finished runner-up at the Australian Open and reached two more semifinals. She was awarded the Tour's Most Improved Player award earlier this year for her 2007 achievements.

"I am proud to have already qualified for the Sony Ericsson Championships," Ivanovic said. "This season has been a great year for me as I achieved two of my life's goals by winning my first Grand Slam and reaching No.1. To win the tournament in Doha would be the perfect end to a season I'll never forget."

"Jelena and Ana are amazing athletes and champions, both on and off the court,” said Larry Scott, CEO of the Sony Ericsson WTA Tour. "Both players are fan favorites who have had fantastic results in 2008 and earned their spots in the Sony Ericsson Championships in Doha, which promises to be one of the most exciting season-ending finales in Tour history."

"The Sony Ericsson Championships will be an exciting finale to what has been a fantastic year for the Sony Ericsson WTA Tour," said Aldo Liguori, Corporate Vice President and Head of Global Communications & PR for Sony Ericsson. "We are delighted to see that two of this season's most successful players are the first to qualify for the Sony Ericsson Championships. Both Ana and Jelena have worked hard to secure their place in this tournament, and both are great ambassadors for the sport and the continuing effort to drive women's tennis forward."

Sony Ericsson is committed to bringing entertainment, innovation and glamour to tennis by creating unique sporting events such as the 2008 Sony Ericsson Championships in Doha. This tournament will bring the excitement of the game to a new audience, with Doha set to benefit from the biggest tennis event ever to be held in the region. Sony Ericsson strives to energize the fan experience at the Championships, by bringing them closer to tennis through the integration of innovation and technology, to deliver the best possible sports experience.

The Championships were first played in 1972 and since then the event has been held in such notable venues as Madison Square Garden, New York City; the Olympiahalle in Munich; Staples Center in Los Angeles; and the Recinto Ferial Casa de Campo in Madrid. Former singles champions include Tracy Austin, Kim Clijsters, Chris Evert, Evonne Goolagong, Steffi Graf, Martina Hingis, Martina Navratilova, Gabriela Sabatini, Serena Williams and Justine Henin. Cara Black and Liezel Huber, defending champions in doubles, lead in the Doubles Race with 3962 points, followed by Anabel Medina Garrigues and Virginia Ruano Pascual.
By Ulix
Originally posted by pipinveliki
Stooo?

Nisam gledao vecerasnji mec, ali po onome sto citam, nije bas igrao najsrecnije.

Meni njegov tenis vec duze vreme jednostavno nije lep, sto bi se reklo, estetski. A bio je ranije. :)
pa nekako kad u mec udje spreman, onakav kakav je bio ranije samim tim i dodju oni lepi poeni i lopte koje je nemoguce vratiti. kao da je krenuo je u neki sunovrat, cini mi se da je sve u slabijoj formi.

sad da li je u pitanju nemotivisanost, ne znam. ali tako mi deluje.
Meni on deluje depresivno, kao da mu se ne igra tenis i kao da ima gomilu drugih problema. Nekako kao ja kad sam spremao internu. :giggle:

Sinoc sam gledao reprizu na rts-u... taj brejkove je veoma lepo odigrao, ali sve ostalo... boze sacuvaj. :drama:
By Ulix
Eurosport upravo prikazuje Sharapovu protiv Domachowske... i bolje sto se Marija povukla, neka bolja teniserka bi je verovatno sahranila. Nije ni senka same sebe. (I ovde vredi napomenuti da ja jako volim Marijin tenis, ali mi takodje neizmerno zadovoljstvo pricinjava kad je vidim kako gubi... :evil: )
Korisnikov avatar
By Lunja
Poor Masha. U Indian Wellsu je ponovo povredila rame, i od tada obara rekorde u broju servis gresaka. I ja podrzavam njeno povlacenje sa turnira. :up:

@ Ulix
Opisi nam malo sta te fascinira u prezimenu Domachowska. :trep:
Korisnikov avatar
By Berserker
Otje li biti prenosa JJ??
Ajde da vas vidim...
Korisnikov avatar
By Sunce
Kako bih voleo da gledam sisatu Pasek! :luda: Njoj i kosovka devojka i Ceca zavide.

Slika
Slika
By Ulix
@Lunja: neopisivo me loze poljska prezimena, nema tu racionalnog objasnjenja. Domahovski, Kislovski, Lutoslavski, Pendrecki, Radvanski, Kovalski, Gombrovic... Cinjenica da koriste "w" me odusevljava. A da ne pominjemo koliko su zvucna i socna... skoro kao ceska imena. :love: :lood:

Al Agnieszka Radwańska mi je draga i zato sto igra sjajno. :)

I slazemo se da je najbolje to sto se Masha povukla. Neke druge teniserke bi mogle da nauce od nje da ljudi ne igraju kad su povredjeni. :yes:

@Sunce: Ana bi morala da se pripazi sisate Tamire, kosovke devojke. Protiv ove Cehinje je igrala kao nadrogirana. Odigra tri gema bez greske, onda narednih pet ne moze da prebaci mrezu. :pilence: Nadam se da ce se uigrati, valja joj osvojiti ovaj turnir. :)
Korisnikov avatar
By Lunja
Ajde da vas vidim...
Kladim se da nece biti. Sta tu ima da se gleda? Zasto bi bilo koja TV stanica prenosila prvu i drugu teniserku sveta? :blenta:
Korisnikov avatar
By IriS
iju!
Federera izbacio Karlović

K:F 7/6, 4/6, 7/6

:qqlele:

da li će Nadalina postati ovca predvodnica posle ovog turnira? :cheer:
Korisnikov avatar
By Sunce
Ajde da vas vidim...
Kladim se da nece biti. Sta tu ima da se gleda? Zasto bi bilo koja TV stanica prenosila prvu i drugu teniserku sveta? :blenta:
Ja bih pisao RTS-u da bar prenosi WTA turnire iz I kategorije. Ostadosmo zeljni Ane i Jelene.

@ Iris, ima te na zidovima stadiona u Montrealu. Pise "IRIS"! :sunce:
Korisnikov avatar
By IriS
to sam ja pisala :blush:

nisam znala kako drugačije da vas pozdravim... i znala sam da ćeš ti prvi primetiti :kosa:

samo mi bilo žao da vam kažem da sam u Montrealu i da ih gledam uživo, a vi mukice ih ni na TVu ne gledate :placko:
Korisnikov avatar
By Sunce
Jaoj, molim te, pipni :dude: Pasekove :hiphip: ! Pozdravi mi i Anu, a Popajki kupi novu masnu za US open. :superheroj:
Korisnikov avatar
By IriS
bojim se da ako budem vijala Pašekovu, uapsiće me neko :lol:

Anu ću da pozdravim, naravno :crveni:

a Popajki sam već poklonila jednu fency šnalicu za kosu. obećala je da će je metnuti na ćubu na jednom od narednih turnira. nadam se da to nije rekla iz čiste kurtoazije, pošto je videla da sam više u Aninom društvu :kosa:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
JJ pobedila 2:0 (6:3 6:2) Odservirala je 4 asa... Izgleda je dosta popravila servis. Šteta samo što mi to ne možemo da vidimo :ljut_u_pm:
Korisnikov avatar
By Sunce
Bravo za Jelenu! Ceka je tasmanijski djavo - Cibulkova u 1/4 finalu! :fige:
Korisnikov avatar
By Lunja
Nadal CE biti #1 od ponedeljka. GAME OVER :yay: z a s l u z i o j e !

Sharapova odustala od Pekinga zbog ramena. :placko:
Korisnikov avatar
By spliff
Jelena Jankovic and Ana Ivanovic have become the first players to qualify for the season-ending Sony Ericsson Championships - Doha 2008, to be held for the first time in Doha, Qatar this coming November.
Korisnikov avatar
By Sunce

Nadal :kralj: ! Zao mi Sarapove, ali ovako JJ i Ana imaju vece sanse! :crveni:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Sunce

Nadal :kralj: ! Zao mi sarapove, ali ovako JJ i Ana imaju vece sanse! :crveni:
kakvo je to radovanje unapred :nope:

moraće prvo Nadalina da osvoji turnir da bi se to desilo :P
Korisnikov avatar
By Lunja
Pa osvojice turnir, ko ce drugi :P

(tako mi i treba kad citam vesti nepouzdanih izvora, tipa yahoo sport)

Aman, sta se desava sa Federerom? Sta njemu fali? Doslo vreme kad moze svaka susa da ga pobedi.
Korisnikov avatar
By Lunja
I izgubi Ana od Kosovke-Tamire 62 16 62.
Je l neko zacudjen?
Mada, ima problem sa palcem, mozda je zbog toga.

Je l prokomentarisao neko da je JJ prosla u 1/4f? (edit: jeste S.Savanovic)
Eto Jeci JOS JEDNE prilike da postane #1.

I Nadal prosao u 1/4f, i on moze do #1, da utvrdimo gradivo. :)
  • 1
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 448
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!