Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Midlife crisis uglavnom definisu kao period koji nastaje kada osoba shvati da je definitivno prosla mladost i da se starost primice.

Uglavnom nastaje izmedju 40. i 60. godine zivota.

Simptomi:

~zelja za promenom u zivotu/karijeri/vezama/izgledu...
~osecaj potistenosti zbog nepostignutih ciljeva iz mladosti
~zelja da se izgleda/oseca mladje
~zelja da se vise vremena provodi u specificnom okruzenju ili samoci
~odabir za tu osobu netipicne odece, nakita, automobila (ovo je ono kad kupe sportska kola, iako im realno treba nesto prakticno, zbog dece), motora, gadgeta...
~depresija
~konstantno obracanje paznje na fizicki izgled
~ljubavnik/ca
~potreba za promenom i avanturom

Sa druge strane, ima i ovakvih misljenja: :)

Crisis? Maybe He’s a Narcissistic Jerk

By RICHARD A. FRIEDMAN, M.D.
Published: January 15, 2008

With the possible exception of “the dog ate my homework,” there is no handier excuse for human misbehavior than the midlife crisis.

Popularly viewed as a unique developmental birthright of the human species, it supposedly strikes when most of us have finally figured ourselves out — only to discover that we have lost our youth and mortality is on the horizon.

I recently heard about a severe case from a patient whose husband of nearly 30 years abruptly told her that he “felt stalled and not self-actualized” and began his search for self-knowledge in the arms of another woman.

Outraged and curious, she followed him one afternoon and was shocked to discover that her husband’s girlfriend was essentially a younger clone of herself, right down to her haircut and her taste in clothes.

It doesn’t take a psychoanalyst to see that her husband wanted to turn back the clock and start over. But this hardly deserves the dignity of a label like “midlife crisis.” It sounds more like a search for novelty and thrill than for self-knowledge.

But you have to admit that “I’m having a midlife crisis” sounds a lot better than “I’m a narcissistic jerk having a meltdown.”

The main culprit, I think, is our youth-obsessed culture, which makes a virtue of the relentless pursuit of self-renewal. The news media abound with stories of people who seek to recapture their youth simply by shedding their spouses, quitting their jobs or leaving their families. Who can resist?

Richard A. Friedman is a professor of psychiatry at Weill Cornell Medical College.

(ceo tekst: http://www.nytimes.com/2008/01/15/healt ... 9a&ei=5070 )
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Jbt, ja sam vec upala u tu krizu...sve nesto imam osecaj da mi je zivot proleteo :( atek mi je 19-a... :lood:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Characteristics of quarter-life crisis may include:

* feeling "not good enough" because one can't find a job that is at one's academic/intellectual level
* frustration with relationships, the working world, and finding a suitable job or career
* confusion of identity
* insecurity regarding the near future
* insecurity concerning long-term plans, life goals
* insecurity regarding present accomplishments
* re-evaluation of close interpersonal relationships
* disappointment with one's job
* nostalgia for university, college, high school or elementary school life
* tendency to hold stronger opinions
* boredom with social interactions
* loss of closeness to high school and college friends
* financially-rooted stress (overwhelming college loans, unanticipatedly high cost of living, etc.)
* loneliness
* desire to have children
* a sense that everyone is, somehow, doing better than you
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by KissQueen
qarter-life crisis? :)

Sta god da je, ne prija mi...

Jel ja treba da se zabrinem zbog ovoga... :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By Hys.
But you have to admit that “I’m having a midlife crisis” sounds a lot better than “I’m a narcissistic jerk having a meltdown.”
----mislim da je to mnogo cesci slucaj :nokti:
Korisnikov avatar
By jukie
Ono što je najgore je što se u ovim godinama i dalje mnogo više prepoznajem u quarter krizi nego u srednjoj krizi... to je stvarno da upadneš u krizu...
Korisnikov avatar
By Dina
Nemam ja nikakve te simptome... :yay: jedino bih ljubavnik/cu mogla da nadjem :djavo:
Korisnikov avatar
By m..
ja imam blagih naznaka da patim od oba. jaiks.

narocio od ovog: ~zelja da se vise vremena provodi u specificnom okruzenju ili samoci. osim kad sam sa zenom.
Korisnikov avatar
By Sanguine
Izgledam mladje nego sto jesam i tako se osecam tako da zaista ne upadam u takve krize.
Ok. ponekad razmisljam o onome sto nisam uradio u proslosti,a mogao sam, ali to gledam sad da nadoknadim :)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
sad ponovo ovo citam...

imam simptome i jednog i drugog...

:doktor:
By жњ
mene je spicila anksioznost kao rezultat opterecenosti nekim stvarima sa liste "quarter life crisis"... srecom... brzo sam je ishcjerala :vudu:

oooooooo, voooolim ove korice :love:

Slika
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Dina
Nemam ja nikakve te simptome... :yay: jedino bih ljubavnik/cu mogla da nadjem :djavo:
:deda:

:lol:
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by KissQueen
Midlife crisis uglavnom definisu kao period koji nastaje kada osoba shvati da je definitivno prosla mladost i da se starost primice.

Uglavnom nastaje izmedju 40. i 60. godine zivota.

Simptomi:

~zelja za promenom u zivotu/karijeri/vezama/izgledu...
~osecaj potistenosti zbog nepostignutih ciljeva iz mladosti
~zelja da se izgleda/oseca mladje
~zelja da se vise vremena provodi u specificnom okruzenju ili samoci
~odabir za tu osobu netipicne odece, nakita, automobila (ovo je ono kad kupe sportska kola, iako im realno treba nesto prakticno, zbog dece), motora, gadgeta...
~depresija
~konstantno obracanje paznje na fizicki izgled
~ljubavnik/ca
~potreba za promenom i avanturom

(ceo tekst: http://www.nytimes.com/2008/01/15/healt ... 9a&ei=5070 )

Pronasao sam se u svakoj recenici.

Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Seaman
Originally posted by Dina
:deda:

:P

I dalje je tako... vazan je duh :astral2:

:dance:
Korisnikov avatar
By *deni*
Sad imam 29 godina.
Ne planiram da docekam starost i cim mi se desi da u ogledalu primetim nesto sto se obicnom kozmetikom ne moze ispraviti, podvrci cu se medicinskim tretmanima.
Ako to ne bude bilo moguce, zavrsicu svoj zivot po kratkom postupku.
Svakako necu pristati da zivim bez kose, bez zuba, ili sa nekim drugim neprihvatljivim nedostatkom.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Kriza srednjih godina ... ma, shio mi ga Djura :nokti:

Taj pojam su izmislili matori ljudi koji nista nisu uradili u mladosti i onda su, kad im je proslo vreme poceli da se hajvanishu.
Pa da ne bi ispali budale i glupi u drustvu nazvali to "Kriza srednjih godina"! :meduza:

Postoje pravila, krajnje jednostavna, drustveno i ekonomski prihvatljiva pravila:
(najkasnije posle 20-te godine zivota)
1. Obavezan kozmeticar 1-2 puta mesecno
2. Masaza na 3 nedelje
3. Fitnes (koji kod oblik)
4. Dobar sex, min 3x nedeljno, ako je sex loshiji svakodnevno
5. Bridz, pushenje i ljubavnik! :smeh:

I nema Krize srednjih i ostalih godina!!! :smug:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by greek_lover
Kriza srednjih godina ... ma, shio mi ga Djura :nokti:

Taj pojam su izmislili matori ljudi koji nista nisu uradili u mladosti i onda su, kad im je proslo vreme poceli da se hajvanishu.
Pa da ne bi ispali budale i glupi u drustvu nazvali to "Kriza srednjih godina"! :meduza:

Postoje pravila, krajnje jednostavna, drustveno i ekonomski prihvatljiva pravila:
(najkasnije posle 20-te godine zivota)
1. Obavezan kozmeticar 1-2 puta mesecno
2. Masaza na 3 nedelje
3. Fitnes (koji kod oblik)
4. Dobar sex, min 3x nedeljno, ako je sex loshiji svakodnevno
5. Bridz, pushenje i ljubavnik! :smeh: :smeh:

I nema Krize srednjih i ostalih godina!!! :smug:

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Jao, pa kako cu za tog ljubavnika ?
Hajde, Greek, za taj bridz i za to pushenje i tako - tako, ali za tog ljubavnika...
To nekako ne ide... Ja bih da ostanem poshtena zhena...
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by *deni*
Jao, pa kako cu za tog ljubavnika ?
Hajde, Greek, za taj bridz i za to pushenje i tako - tako, ali za tog ljubavnika...
To nekako ne ide... Ja bih da ostanem poshtena zhena...
Niko nece ni posumljati u Vashe postenje.
Evo ja mogu da Vam budem ljubavnik. :lol:
Zelite li da Vam posaljem i mirishljavo pismo? :smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ama, kakvo sad pismo ?
Nikada ja to nisam primala.
Ali, ajde, posaljite mi jedno, pa ako mi se dopadne, ja cu naruciti jos koje.
Jao, ala je otmenost komplikovana, nisam ni znala da je to toliko tesko.
:dude:
Korisnikov avatar
By Marvin
ŽIVKA (Najpre se slatko i detinjasto smeje, otvori pismo, seda u fotelju da ga čita, ali se u tome trenutku seti i ode do stola te uzima onu cigaretu koju je ostavila kad ju je uzela od Ninkovića. Seda ponovo u fotelju, pripaljuje cigaretu i počne čitali pismo držeći ovo u levoj, a cigaretu u desnoj ruci. Posle prvoga dima, koji je povukla, zakašlje se strahovito, tako da sviče celu kuću, iz raznih vrata sa raznih strana dojure Dara, Čeda, Raka, Anka, i svi se skupe oko nje da je povrate od kašlja. Dara je uhvati za desnu ruku, u kojoj je cigareta, a Čeda za levu, u kojoj je pismo. Anka je lupa po leđima, a Raka joj silom naliva čašu vode u usta. Čeda, držeći njenu levu Ruku, u kojoj je pismo, prilazi i čita pismo ne vodeći računa o nevolji Živkinoj. Prilikom čitanja na njegovome se licu ocrtava pakost i zadovoljstvo).

Jaaoooo :klap:
Baš sam pre koji dan ponovo čitao :shmi:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Marvin
ŽIVKA (Najpre se slatko i detinjasto smeje, otvori pismo, seda u fotelju da ga čita, ali se u tome trenutku seti i ode do stola te uzima onu cigaretu koju je ostavila kad ju je uzela od Ninkovića. Seda ponovo u fotelju, pripaljuje cigaretu i počne čitali pismo držeći ovo u levoj, a cigaretu u desnoj ruci. Posle prvoga dima, koji je povukla, zakašlje se strahovito, tako da sviče celu kuću, iz raznih vrata sa raznih strana dojure Dara, Čeda, Raka, Anka, i svi se skupe oko nje da je povrate od kašlja. Dara je uhvati za desnu ruku, u kojoj je cigareta, a Čeda za levu, u kojoj je pismo. Anka je lupa po leđima, a Raka joj silom naliva čašu vode u usta. Čeda, držeći njenu levu Ruku, u kojoj je pismo, prilazi i čita pismo ne vodeći računa o nevolji Živkinoj. Prilikom čitanja na njegovome se licu ocrtava pakost i zadovoljstvo).

Jaaoooo :klap:
Baš sam pre koji dan ponovo čitao :shmi:
Ljubavi, a Milena Dravic je to tako sjajno docarala u TV adaptaciji iz 1989.
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by *deni*
Ljubavi, a Milena Dravic je to tako sjajno docarala u TV adaptaciji iz 1989.
Upravo to sad htedoh napisati, xaxaxa :smeh:
Korisnikov avatar
By Marvin
Nisam gledao ni jednu izvedbu :sigh:

Samo čitao...
Korisnikov avatar
By Val
Bozhe, kakve vi probleme imate...

Chitajucji vas skontam da sam ja sa skoro 40 "na konju"! :yay:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Val
Bozhe, kakve vi probleme imate...

Chitajucji vas skontam da sam ja sa skoro 40 "na konju"! :yay:
Draga moja, ne znas ti kako je tesko biti gay u Srbiji.
Moras svakodnevno da vodis racuna o imidzu, uzdrzavas se od svakojake masne hrane zbog linije, farbas kose na svake 2 nedelje, mazes lice svakojakim specijama da bi delovao sveze, utezes se u neudobne , ali izgledajuce kosulje i na kraju se od tolike muke napijes kao zivotinja i isplaces svoju muku na ramenu nekad i potpuno nepoznate persone.
I onda hajde Jovo nanovo.
Tesko je to sve..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!