Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Waldorf, Moderators
Originally posted by Superstar!Uninvited i ja malopre odgledali film. Jebeno dobar. Bas bas sjajan film i moze da se kraj tumacin na milion nacina, i svidja mi se sto je tako uradjen da svako moze da izabere onu verziju koju smatra pravom!
"The life before her eyes"
Sjajan film zaista!
Mora da se prati dobro.
I vredi ga odgledati do kraja iako se pocetak ucini malo bezveze...
9/10
Originally posted by WilhelminaSame here! Ovakvi filmovi su bas bas jezivi.
Hm, sad... ako bih ocenjivala film, dala bih 9/10, ali ga ne preporucujem, posebno ne u ove lepe letnje dane. Mucan je i tezak. Pravi horor, zbog koga se glava okrece od ekrana i zmuri...
Kakvi vanzemaljci, zombiji i duhovi...
Originally posted by deckoPa ja moram hitno da pogledam taj film! Nisam ga gledala!Originally posted by WilhelminaSame here! Ovakvi filmovi su bas bas jezivi.
Hm, sad... ako bih ocenjivala film, dala bih 9/10, ali ga ne preporucujem, posebno ne u ove lepe letnje dane. Mucan je i tezak. Pravi horor, zbog koga se glava okrece od ekrana i zmuri...
Kakvi vanzemaljci, zombiji i duhovi...![]()
Originally posted by revealPogledaj.
Pa ja moram hitno da pogledam taj film! Nisam ga gledala!![]()
A sta to znaci da je jeziv i da je pravi horor?
Originally posted by CalypsoVaistinu.
Jesus camp i jos uvek sam u soku. Film je zaista odlican, bio je na festu prosle godine ali...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!