Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by MinaHarkerZnam, znam. Pustio sam ja Peru posle nekog vremena.Originally posted by Mr.JaSmuk... jadan smuk...Originally posted by DoxarDesilo mi se nesto slicno... Velika (za tu vrstu) crna kucna zmija (kako je u narodu zovu) se uvukla u posteljinu u toku noci. Kada sam se probudio i krenuo da namestam krevet, ona ispade. Ja sam je lepo uhvatio, nasao kvazi herbarijum i nazvao ga pera.Originally posted by Mr.JaNe znam da li bi bas voleo zmije kad bi ti se jedna zavukla ispod jastuka kao sto je mojoj baki pre par godina, a ja bio svedok. Rec je o kuci na planini u CG i to se desava, da stvar bude morbidnija i apsurdnija, na spratu, ne u prizemlju. Samo sto ona uvek ima neke rituale namestanja jastuka i posteljine pre spavanja, pa je primetila pre nego sto je legla. Na stranu to sto je zmija bila mala i sto nije bila otrovnica, ja da sam bio u toj situaciji, da sam legao i osetio da mi nesto gmize ispod jastuka ili oko mene, ne znam kako bi infarkt bio izbegnut.
Volim guzve, volim zmije i gmizavce, volim mrak....
Kako je to moguce, jos na spratu i jos ispod jastuka, i dan danas mi je neshvatljivo i totalno van pameti. Znam samo da bih tesko poverovao u takvu mogucnost da nisam sam prisustvovao svemu tome.
![]()
Ustvari, ubiti ili uhvatiti smuka za kucnog ljubimca nije bas dobra ideja, jer ta velika, lepa i neotrovna zmija jede glodare, a i kazu da nema otrovnica na teritoriji gde smuk 'caruje'. Karakteristicno je da voli da bude u blizini ljudi (bas kao i plen koji lovi) ali i da se izrazito vesto penje. Moze da ujede, i bolnica je obavezna iako nije otrovna zmija, jer glocka pomenute glodare, a ne pere zube nekim antiseptikom isl...
Ako je u kuci, najbolje je malo je dzarati nekim stapom dok se ne sklupcha, a onda je uzeti i izneti napolje. Moze se hvatati i iza glave, ili peanom (stap sa omchom), ili rasljama. Mada, izaci ce i sama... A ko je raspolozen za druzenje, moze ostaviti posudicu sa mlekom... zmija ce biti zahvalna...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!