Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Tot
Pol Oster - Mesečeva palata
Korisnikov avatar
By Tot
Originally posted by Simor
Tomas Man - Čarobni breg
Originally posted by Nocturnal
Tomas Man - Smrt u Veneciji
:sesir:
NOX

Slika
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Dzon Men- Dzingis Kan (zivot smrt i uskrsnuce)
Vec dva meseca pokusavam da procitam ovu knjigu ali lik tako ne ume da zainteresuje citaoca da je to zalosno! Jedino mi se uvod dopao! Veceras sam cvrsto resio da batalim!
By Sportasica
Noz Vuka Draskovica, posto mi se film veoma dopao, ajd' da vidim kakva je knjiga :cita:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
povremeno "besede i nove besede pod gorom", a eno na krevetu mi, tj. spavam sa dervisom i malim princom :giggle:
Korisnikov avatar
By Island
Upravo pocinjem: Lovac na zmajeve - Haled Hoseini

Čudesan roman prvenac… priča o prijateljstvu dva dečaka u Avganistanu i neverovatna priča o jednoj dalekoj kulturi. Jedan starinski roman u najboljem smislu te reči, roman koji prosto nosi sa sobom.
San Francisco Chronicle

Hoseini ima žive, nežne i lepe uspomene na mirnodopsku presovjetsku eru Avganistana. Jedan pripadnik Hazara naroda posebno je imao uticaja na malog Haleda – bio je to tridesetogodišnjak po imenu Husein Kan, koji je radio za Hoseinijeve dok su živeli u Iranu. Kada je Haled bio u trećem razredu, učio je Kana da čita i piše. Iako je njegov odnos sa Huseinom Kanom bio kratakotrajan i više zvaničan, Hoseini se uvek sećao topline i privrženosti koja se razvila među njima – to je odnos koji se odrazio u njegovom prvom romanu Lovac na zmajeve.
By Simor
Marlen Haushofer "Mansarda"
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Machkodlak
Poceo "Vampir Lestat" En Rajs :eya:
Jao jesu li to oni romani po kojima je (valjda po prvom delu) snimljen film "Intervju sa vampirom"? Ja sam film obozala i gledala ga vise puta ali nikad nisam naletela na knjigu. Ako je to ta knjiga gde je ima?

Inace ja citam "Juzno od granice, zapadno od sunca" Haruki Murakami mada mi je glavna literatura ona obavezna, za ispit :sigh: A Murakamijeva knjiga - tek pred spavanje, ali bar onda uzivam :)
By Ulix
The Tao of Philosophy, Alan Watts :plavuso:
Korisnikov avatar
By Dzi
JADI MLADOGA VERTERA
~GETE
Korisnikov avatar
By Blady
Vujakliju, po malo... i Midlsex jos uvek....
Korisnikov avatar
By Delete
@ Black Lady

Midlseks je feeenomenalan, na kraju mi je bilo zao sto nema jos bar 300 strana.

ot: "Vremeplovceva zena" - Odri Nifeneger
Korisnikov avatar
By Delete
Originally posted by boroboro
Upravo pocinjem: Lovac na zmajeve - Haled Hoseini
I...kakvi su tvoji utisci?
Meni je ta knjiga jedna od boljih koje procitah u poslednje vreme.
Korisnikov avatar
By Tot
Herman Hese - Pod točkom
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Dina
Jao jesu li to oni romani po kojima je (valjda po prvom delu) snimljen film "Intervju sa vampirom"? Ja sam film obozala i gledala ga vise puta ali nikad nisam naletela na knjigu. Ako je to ta knjiga gde je ima?
Da film je snimljen po prvoj i istoimenoj knjizi iz trilogije "Vampirske hronike"...
Sve tri knjige "Intervju sa Vampirom", "Vampir Lestat" i "Kraljica prokletih" mogu se naci u Platou u Knezu. Doduse "Intervju sa vampirom" mozes naci skoro svuda. Evo blizi se sajam tamo ce biti sigurno :)
Inace snimljen e film "Kraljica prokletih" gde su dve knjige spojene ali nije toliko dobar. Mrzim kada seku pricu :durenje:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dina
Da film je snimljen po prvoj i istoimenoj knjizi iz trilogije "Vampirske hronike"...
Sve tri knjige "Intervju sa Vampirom", "Vampir Lestat" i "Kraljica prokletih" mogu se naci u Platou u Knezu. Doduse "Intervju sa vampirom" mozes naci skoro svuda. Evo blizi se sajam tamo ce biti sigurno :)
Inace snimljen e film "Kraljica prokletih" gde su dve knjige spojene ali nije toliko dobar. Mrzim kada seku pricu :durenje:
Hvala :)

Ja sam cesto u Platou i ne znam kako ne primetih te knjige... Ali sledeci put kad odem necu ni gledati, nego ih samo pitam za njih i kupujem :yay:

Nisam gledala taj drugi film.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!