Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by MinaHarker
.... Da, mama, ljudi od stresa postanu depresivni, ali homosexualci...) i sada su dosla na red 'ona' pitanja, sta ja 'planiram'... Tako da sam, htela ne htela, morala da je podsetim da o udajama ne razgovara, a 'mama zna zasto'...
Originally posted by IceBerg
moji roditelji ne znaju... ali jednu stvar svi mi zaboravljamo a to je MAJCIN INSTINKT... svaka majka predoseca za svoje dete i to je prirodno i normalno i bogom dano!!!
Originally posted by arjtisaImam kolegu kome se tako nesto desilo, uz to da mu je brat pretio da ce da ga prebije. I tip lepo ode iz zemlje (u potanju je bila Poljska), i vrati se nakon 2 godine. Sad rece mi kupuje roditeljima stan, pa mama mu se malo smirila...
brat ne prica samnom, mama ,,, onda trazila da odem iz zemlje da ne sramotim porodicu.....
Originally posted by SingJa mislim da to uopste nije tacno. Ja znam vise slucajeva gde su se ljudi outovali clanovima porodice (u nekim slucajevima su bile i majke) a oni su nakon toga dobili selektivnu amneziju, pa se toga uopste ne secaju. A kamoli da bi znali ili predosecali nesto ako im se direktno ne kaze... (naravno ne racunam neke eventualno slobodoumne roditelje nego one druge koji su cini mi se ipak znatna vecina)Originally posted by castorOriginally posted by IceBerg
... svaka majka predoseca za svoje dete i to je prirodno i normalno i bogom dano!!!
Mislim da je ovo 100% tacno.![]()
Originally posted by DinaTa 'selektivna amnezia' je pristutna u dosta slucajeva, i to je mozda njihov nacin suocavanja sa situaciom.Originally posted by SingJa mislim da to uopste nije tacno. Ja znam vise slucajeva gde su se ljudi outovali clanovima porodice (u nekim slucajevima su bile i majke) a oni su nakon toga dobili selektivnu amneziju, pa se toga uopste ne secaju. A kamoli da bi znali ili predosecali nesto ako im se direktno ne kaze... (naravno ne racunam neke eventualno slobodoumne roditelje nego one druge koji su cini mi se ipak znatna vecina)Originally posted by castorOriginally posted by IceBerg
... svaka majka predoseca za svoje dete i to je prirodno i normalno i bogom dano!!!
Mislim da je ovo 100% tacno.![]()
Originally posted by unic0rn
Eh, ima ovde lepih pricha...
Ja sam lichno em u homofobichnoj familiji em u homofobichnom drushtvu.. Stoga niko za sada i ne zna...
Majka je predamnom prosipala razne teorije i ogavnosti na rachun homosexualizma sto je kulminiralo onom da pederi vladaju svetom)
Kad krenem sam sebe da izdrzavam i odselim se - mozda im i kazem..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!