Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By J...
Originally posted by foolish
zna mama, a moji su razvedeni tako da cale verovatno nikad nece saznati

Isto i kod mene i sasvim je OK prihvatila.
Korisnikov avatar
By Sanguine
S caletom ne govorim vishe posto ne zeli da cuje za mene vec nekoliko godina odkad sam mu se outovao,mama je u pocetku tesko prihvatila ali je sad super s tim.
Upoznala je sve moje dosadasnje momke,nekima bila odusevljena a neke ogovarala.
Mladja sestra naslucuje verovatno ali ne pricam s njom o tome a najlmladja nema pojma.
Korisnikov avatar
By Dzi
:doh: pojma oni ne znaju ...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Znaju.
Ne znam da li sam pisala o tome, ali jednostavno nisam mogla da smislim dovoljno kreativne lazi o svojoj devojci, njenom detetu, nacinu na koji smo se upoznale i zasto provodimo toliko vremena zajedno. Rekla sam mami jer je ona insistirala da zna detalje. Tata nije, pa nisam nista ni rekla. Ali sam skoro sigurna da su o tome razgovarali i obostrano resili da jednostavno ignorisu to svoje saznanje. I islo je to tako neko vreme... U medjuvremenu sam ja raskinula vezu sa devojkom, pozavrsavala svoje obaveze (jer je jedno od racionalnih objasnjenja moje drage majke da sam ja pod velikim stresom zbog fakulteta. Da, mama, ljudi od stresa postanu depresivni, ali homosexualci...) i sada su dosla na red 'ona' pitanja, sta ja 'planiram'... Tako da sam, htela ne htela, morala da je podsetim da o udajama ne razgovara, a 'mama zna zasto'...
Korisnikov avatar
By emo_haos_
Originally posted by MinaHarker
.... Da, mama, ljudi od stresa postanu depresivni, ali homosexualci...) i sada su dosla na red 'ona' pitanja, sta ja 'planiram'... Tako da sam, htela ne htela, morala da je podsetim da o udajama ne razgovara, a 'mama zna zasto'...
:roflmao:

da, da... tako to ide...
By Tresh-grl
Mama non-stop nalazi slike sa zurki na kojima ima dobrog materijala da skapira da sam u fazonu,vidjala je devojke kod mene kuci,hvatala nas na delu par put...ali negira skroz sebi nece da prihvati.

A caletu sam rekla dok je bio ziv pre nekih 4,5 godina i zavrsila sam sa polomljenim nosom i izbijenim zubom jer nije mogao da se pomiri s tim da je napravio kako to on kaze "bolesno" dete.
By MirisnaTravica
Znas kako. Citam tvoju poruku i procitam "cale mi je umro" i tog trenutka se rastuzim i onda citam dalje i procitam"izbijen zub,polomljen nos" i ta tuga skoci u bes. Covek koji moze da polomi nos i izbije zub svom detetu (pogotovo zenskom) ne treba da zivi! Kreten! Drago mi je sto nije ziv.
Meni niko ne zna, valjda. I necu da pricam dok ne napunim 30. Sumnjivo je sto nemam devojku. Ali imam jednu drugaricu sa kojom sam blizak pa to malo skrece paznju. Pre sam cuo naklapanja nekih drugarica iz srednje ali to nije zazivelo i nisam dobio etiketu. Ja sam od onih "ko bi rekao". U principu: Bas me briga sta ko misli. Samo nije pravi trenutak.
Korisnikov avatar
By Adenim
da, i super je proslo.

Jeste li citali ovu temu, ima bas lepih prica.
Korisnikov avatar
By reveal
Mislim da sam pisala negde na ovoj temi vetj.. ali nema veze...
Uglavnom svi znaju za mene.. osim onih rodjaka koje vidjam jednom godisnje :lol:
I nedavno sad bas pitala mamu da li bih mogla da dovedem devojku da je upozna, i rekla mi je da josh uvek nije spremna :whatever:
By Çâðê_DUP
keva zna i svaki dan me sve vishe i vishe odushevljava,coku sve vishe gotivi valjda zbog mene,videla zhena da nije hir u pitanju i skapirala da mozhe da voli nekoga zbog mene,u pochetku nije htela da ona dolazi kod nas,postepeno je sve vishe dopushtala ali nije imala nikakvu komunikaciju sa nama kad coka dodje, i sinoc eto zhena mi spavala domu mom,em nam je bila slava,em nam je kuca bila puna ljudi,a keva prosto odushevljena i sinoc i jutros,keva=zakon:dance:
burazer isto zna s tim shto je on coku odmah zgotivio i obozhava je
cale "ne zna" ali mu je prva rechenica tek kad sam se upoznala sa C i kad je ona prvi put doshla kod mene pre nego shto je iko znao je bila:"mogla bi ti malo ceshce da dolazish,chisto da bi M spremila sobu"

sve u svemu,imam sve vecu zhelju da priznam caletu iako znam da on zna,i kad mu kazhem mislim da ce tada skapirati sve.

sve je u zhivotu stvar izbora,a ja volim moje roditelje jer su oni meni dozvolili da uvek sama napravim izbor i skapiram da li je to dobro ili loshe za mene i bez obzira na izbor uvek su me voleli...
Korisnikov avatar
By Val
Ne samo moji roditelji. Znaju svi. :snob:
Korisnikov avatar
By Modesty
Da,keva to ne podnosi ali i ne pominje previše osim kad nešto pukne ali je ja odmah otkačim.
By arjtisa
majka i brat znaju...brat ne prica samnom, mama me je prezrela i izbacila iz kuce, pa se smirila, pa onda trazila da odem iz zemlje da ne sramotim porodicu.....pa se opet smirila....i tako
Korisnikov avatar
By Daliborka
Imam samo oca, majka mi je umrla kad sam imala 2 godine.
Ne znam da li otac zna, ja mu nisam rekla, a i ne nameravam, jer je dosta mator, pa ako mu do sada nisam rekla, sto bih mu zagorcavala poznu starost.
Pogotovo zato sto su odnosi izmedju mene i oca, posle visegodisnje zategnutosti, usli u harmonicniju fazu - kako ide stariji, sve je meksi prema meni i ljubazniji, najvise zbog toga sto zna da cu ga samo ja dvoriti kad potpuno zanemoca od starosti.
Imam i dva brata. Oni me preziru i smatraju me kurvom, ali nisam cula da za mene kazu da sam lezbejka, sto je u njihovoj kulturi i sistemu vrednosti jos gore nego biti kurva, pa iz toga izvlacim zakljucak da ni oni ne znaju.
U svakom slucaju, ozloglasena sam u uzoj familiji ( izuzev kod oca, koji me ceni, ali samo zato sto od mene ocekuje da ga dvorim i brisem mu guzicu kad potpuno zanemoca od starosti ), ali bas me briga - imam svoj dinar i svoj stan, tako da mogu da mi pljunu pod prozor.
Korisnikov avatar
By IceBerg
dodje mi inspiracija za ovu temu...

moji roditelji ne znaju... ali jednu stvar svi mi zaboravljamo a to je MAJCIN INSTINKT... svaka majka predoseca za svoje dete i to je prirodno i normalno i bogom dano!!! zato majke pre i lakse svate kad im se kaze, ali nikada se ne pomire sa time koliko god se trudile!!!

ocevi kao ocevi... pogotovo u patrijarhatu!!! neki ce i ubiti i terorisati dete...

nego da se vratim na moje... tacno znam da moja majka predoseca ali mi nikad nije rekla nista na tu temu niti me pitala... a i da zapocne tu temu ja bih negirao... otac ne zna... niti sumnja... i nemam nameru da im priznajem ni pod pritiskom, ukoliko dodje do necega slicnog, a znam da nece... stari su i zashto sad pred kraj zivota da ih ubijam sa tako necim... kad nisu saznali i otkrili do sad nema shta ni sad!!!

i imam utisak, ubedjen sam, da kad bi im rekao prihvatili bi me i rekli ponosno TI SI NAS SIN!!! ali znam da se nikad ne bi pomirili sa tom cinjenicom i da bi proshli kroz istu onu muku, bol i patnju kroz koju sam ja proshao kad sam otkrivao sebe, prihvatao sebe i naravno isto to prolazim i sada bez obzira na sve... biti gay a biti osudjen na podrumaranje i morati imati dva personalitija, jedan svoj i jedan za javnost... tako da taj luksuz ne treba ni meni ni njima pogotovo ne muka koja se zove unutarnja borba sa samim sobom pred kraj zivota!!!
Korisnikov avatar
By castor
Originally posted by IceBerg

moji roditelji ne znaju... ali jednu stvar svi mi zaboravljamo a to je MAJCIN INSTINKT... svaka majka predoseca za svoje dete i to je prirodno i normalno i bogom dano!!!

Mislim da je ovo 100% tacno.

Mama bi to manje vise OK prihvatila, ali zato tata :flaming: :flaming: :flaming:
Korisnikov avatar
By bothways
dodje mi inspiracija za ovu temu...
Dodje, a? :smug: :P

OnT: Vec pisao negde gore: autovan od februara and living with it.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Niko ne zna, sem dve drugarice..

Sestrama cu mozda jednom reci, kada budu zrele osobe, a mami hm.. ne verujem je l mislim da ne bi to prihvatila kako treba..
Mada, mnogo bi mi znacilo u nekim trenucima da mama zna i da njoj kazem neke stvari, ali jbg..
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by arjtisa
brat ne prica samnom, mama ,,, onda trazila da odem iz zemlje da ne sramotim porodicu.....
Imam kolegu kome se tako nesto desilo, uz to da mu je brat pretio da ce da ga prebije. I tip lepo ode iz zemlje (u potanju je bila Poljska), i vrati se nakon 2 godine. Sad rece mi kupuje roditeljima stan, pa mama mu se malo smirila... :mete:
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by castor
... svaka majka predoseca za svoje dete i to je prirodno i normalno i bogom dano!!!

:sudija:
Korisnikov avatar
By Mars
Prave se da ne znaju.
A ja se tako slatko zezam sa njima na tu temu.

:love:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Sing
... svaka majka predoseca za svoje dete i to je prirodno i normalno i bogom dano!!!

Ja mislim da to uopste nije tacno. Ja znam vise slucajeva gde su se ljudi outovali clanovima porodice (u nekim slucajevima su bile i majke) a oni su nakon toga dobili selektivnu amneziju, pa se toga uopste ne secaju. A kamoli da bi znali ili predosecali nesto ako im se direktno ne kaze... (naravno ne racunam neke eventualno slobodoumne roditelje nego one druge koji su cini mi se ipak znatna vecina)
Korisnikov avatar
By Sing
Originally posted by Dina
Originally posted by Sing

Ja mislim da to uopste nije tacno. Ja znam vise slucajeva gde su se ljudi outovali clanovima porodice (u nekim slucajevima su bile i majke) a oni su nakon toga dobili selektivnu amneziju, pa se toga uopste ne secaju. A kamoli da bi znali ili predosecali nesto ako im se direktno ne kaze... (naravno ne racunam neke eventualno slobodoumne roditelje nego one druge koji su cini mi se ipak znatna vecina)
Ta 'selektivna amnezia' je pristutna u dosta slucajeva, i to je mozda njihov nacin suocavanja sa situaciom.

Inace, socialne publikacie na tu temu pokazuju bash to da majke znaju/osecaju mnoge stvari u vezi sa decom. Naravno, moguce je da zapravo one nemaju rec za taj osecaj (sto ovisi od socieo-ekonomskih i drugih odlika majke), pa eto, izgleda kao da rezultira selektivna amnezia. I da, tacno je da to sto pokazuju studije ne opisuje svaciju stvarnost, a svacija stvarnost varira u kontekstu u kome se nalazi, itd...

:nerd:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by unic0rn
Eh, ima ovde lepih pricha...

Ja sam lichno em u homofobichnoj familiji em u homofobichnom drushtvu.. Stoga niko za sada i ne zna...

Majka je predamnom prosipala razne teorije i ogavnosti na rachun homosexualizma sto je kulminiralo onom da pederi vladaju svetom :) )

Kad krenem sam sebe da izdrzavam i odselim se - mozda im i kazem..
:love: @ :beba:

Eto kako se neke stvari u zivotu ne daju planirati :)

Znaju vec godinu i po dana otprilike.
Nevidjeno olakshanje :leviathan:
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 51
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!