Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Wrath of the Lich King

Ono kao, gledam talenete iz bete i promenili su dosta talenata (pri kraju strane.)
Inache ja sam prestao da igram, jer mene epic locka moze da ubije zeleni rogue 68lvl... :cut:

Pa Vas pitam gejmeri igra li neko WoW? Jel neko planira da kupi expanziju?
Shta se pricha po serverima?

Poshto ja vishe nemam pojma shta da igram, niti iko vishe igra GW niti EvE a dosadno je igrati i najbolje igre, kada se bar jednom nedeljno niste u stanju skinuti s ortacima i zaplesati goli. :nazalost:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Joooooooooooj.... Samo to neeeeeeeee.... Ne smem... :uplasen:
Ako krenem opet sa WoWom.. Nishta od faxa, ili socijalnog zivota...
A vidi druidi su dobili revive... :love:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Kako te bre ubije ako si epik? I ko je josh zelen na 68?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by Mr.Ja
Kako te bre ubije ako si epik? I ko je josh zelen na 68?
Epic jesam bio (nije end game black tample shit) ali je epic
Inache rogovi kao pichke chekaju da sednem i pochnem piti i jesti da napadnu, ili kada vide da si u borbi s nekim elite stvorenjem obozavaju da zaskoche bez pitanja.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ahh... PvP server. :giggle:
A zashto ti svaki 2. item ima +healing? Mogao si se malko vishe skoncentrisati na +fire dmg. :giggle:
A ti rogovi su stvarno... (imam i ja jednog tak'og) Ambush zna da ubije cloth wearing ljude iz prve. :P
Korisnikov avatar
By Rei
Ja jurim Champion of the Naaru titulu za mog maga :love: , treba mi da ubijem gruula i maggy-ja pre nego shto WotLK izadje. Inache sam se josh davno prebacio na Aggramar upravo zbog noobova na PvP serverima.

Mada sam pocheo da levelujem druida na Ravenholdt RP-PvP serveru :)

Speaking of WotLK, ne znam da li cu kupiti. Imam osecaj da ce opet biti overpowered stvari kako bi se ljudi primorali da kupe expanziju, shto je just dirrty. Posebno se bojim da ce death knighta da nabudze bezobrazno, a 95% ce da budu noobovi...
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by Wh1t3 Tra$h

Poshto ja vishe nemam pojma shta da igram,
Pokusaj ovo nije preterano zanimljiva ali moze da te zabavi na neko vreme meni je dosadila ali igrao sam je dva tri meseca nema losu pricicu :)

http://pdo.enjoymmo.com/
Korisnikov avatar
By Rei
A da, i kada WotLK izadje, BC raid instance ce biti zaboravljene, i opet necu videti maltene ceo endgame content.
Od pre-BC instanci jedino sam bio u Zul'Gurubu :rida: a kako stvari stoje necu videti ni B od Black Templea, ni S od Sunwell Platoa :rida:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
@ Mr.Ja Zato shto postoje igrachi koji imaju visoki fire ili shadow res (magovi i shadow priests npr), a da menjam talente dva puta u noci neka hvala.
@ Machak, hvala ti lepo.
@ REI Upravo to, niko vishe nece odlaziti u outland osim altova. Znach kako mi nedostaje MC i ZG. Ni ja nikad nisam bio u Naxx. Ali kontam da se vratim odmah u startu, levelujem se i nadjem mestashce u nekom pve guildu. Levelujem maga (za to ce mi trebati teshke droge jer je dosadno) i tako.
Mislio sam da se prebacim na PvE server, ali transfer fee je obichna kradja.
Korisnikov avatar
By Rei
Naxxramas ce biti premeshten u Northrend i adaptiran za 10 / 25 igracha :)
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ne verujem da ce noobovi moci da uzmu DN, zato shto mora barem jedan lvl50 lik da se ima na profilu sa koga se pravi DN. To mi se svidja.
Korisnikov avatar
By Rei
kad i svuda u svetu :yes:

Ne znam tachan datum. pre se spominjalo kasno leto ali je sad jasno da ipak nece u narednih par meseci
Korisnikov avatar
By Rei
nego VIVI aj daj link sa tim talentima, mene jako mrzi da googlam :)

zanima me shta ce sochno magovi dobiti u frost i arcane talentima :blenta:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Na wikipediji pishe 03. Avgust koliko videh?

I taj datum stoji vec duze vreme.
Korisnikov avatar
By Rei
pa shto onda pitash :lol:

ne znam, ja sam na nekoliko mesta prochitao da je odlozheno za jesen, i da se ja pitam pre oktobra to ne bi izashlo, jer 95% igracha nije poshteno videlo Sunwell Plateau
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pa moram biti siguran... da bih znao da li da krecem da igram ranije ili da cekam do expanzije pa tek ondaN...
Korisnikov avatar
By Rei
nego ko igra na kom serveru?

ja sam Enxx na Aggramaru, gnome :love: mage

Razmishljam se da rerollujem na Argent Dawn ili Moonglade RP, horde side :smokin:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by REI

Prvi post na ovoj temi, rech "beta" ako se klikne ce te odvesti do odgovora. :chestram:

New Spells:
''

''

Death knight talents

Ako se ikada vratim u WoW i pochnem igrati noob knighta to ce biti 100% Unholy talent tree
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by V I V I S E C T
Originally posted by REI

Prvi post na ovoj temi, rech "beta" ako se klikne ce te odvesti do odgovora. :chestram:

ah, ne videh, jer su mi na kurentnoj temi foruma linkovi iste boje kao ostatak teksta. :)

edit: omg ovo je najusraniji balance za magove ever :| counterspell 9% of total mana, jesu oni normalni :seljache:

edit2: omg living bomb je najusraniji mage spell ever :lol:

mislim, pve- zar ne bismo trebali da budemo out of range a ne at 10 yards :|
a pvp- aha, neprijatelji ce mirno da stoje pored tebe 10 sekundi i chekaju da ih nukujesh :|
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ovo je hit! Vec su izashli PvP, PvE i macro vodichi za DN, a expanzija josh nije. :smeh:
Korisnikov avatar
By Rei
idiot quotes his own post

edit2: omg living bomb je najusraniji mage spell ever :lol:
Living Bomb je redizajniran, sada se applyjuje na neprijatelja kao debuff umesto na castera kao buff. Extra promena :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by REI

Za manje od 3 dana ochishcen Naxxramas : ))

Wow je postao losha shala.
:shtap:
Korisnikov avatar
By Draco
Ovo je hit! Vec su izashli PvP, PvE i macro vodichi za DN, a expanzija josh nije. :smeh:
Kako je super citati nesto i nemati pojma o cemu je rec.:grin:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by Draco
Kako je super citati nesto i nemati pojma o cemu je rec. :grin:
Mrljo, postoji BETA
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by REI
Ajde da se ovde nastavi pricha o WotLK, PFAB je beshe obecao screenshotove...

Nego

WotLK PvE CLEARED ! :lol:

Za manje od 3 dana ochishcen Naxxramas : ))

http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=26633.0
Kad neko nema zivot... Osecam sada je svako drugi DN, i svi su 80. lvl... PFAB, jesi li uzeo WOTLK?
Korisnikov avatar
By Rei
DN, mislish DK ?

Pa koliko chitam utiske sa nekih drugih foruma, i nema ih toliko koliko je ochekivano, vecina leveluje maine. PFAB prichaj utiske ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!