Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
8 od 10

Ovaj drugi test cu drugom prilikom, da jos malo uzivam u ovom dobrom rezultatu ;)
Korisnikov avatar
By anche
Subscale IQ score = 114

According to your self-report answers, your emotional intelligence is average. People who score like you do feel that their ability to understand and deal with their own emotions and those of others is acceptable but could still use some improvement.

njah. a bas sam se potrudila i narocito zagledala one slicke... :sigh:
Korisnikov avatar
By Mage
Po ovom testu ja sam emocionalni retard hahaha :smeh:

Kakva gomila gluposti :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
Isključio kad sam video koliko pitanja ima.

:nunchake:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by anche

Subscale IQ score = 114

According to your self-report answers, your emotional intelligence is average. People who score like you do feel that their ability to understand and deal with their own emotions and those of others is acceptable but could still use some improvement.

njah. a bas sam se potrudila i narocito zagledala one slicke... :sigh:
I ja se udubio kao da mi je za spas života, pa sam dobio 113 :lol:

Ali, to je OK, pre par godina ne bih ni 80 izbunario :)

( anche, jesi tu? :kuckuc: čitaš li nas kad već ne pišeš? )
Korisnikov avatar
By Srklet
Originally posted by EYA

TEST EMOCIONALNE INTELIGENCIJE – EQ
Iskreno odgovorite na sljedećih 10 pitanja sa da ili ne.

1 - Možete li jasno izraziti svoje osjećaje u najjednostavnijoj rečenici – „Osjećam…“?

2 - Možete li prepoznati različite osjećaje?

3 - Jeste li emotivno neovisni o drugima?

4 - Možete li prepoznati zbog čega se osjećate tako kako se osjećate?

5 - Možete li uvijek kontrolirati svoje ponašanje?

6 - Jeste li sposobni zaboraviti pogreške i ostaviti iza sebe ono za čim žalite?

7 - Jeste li zadovoljni sa svojim postignućima?

8 - Iskorištavate li svoje potencijale?

9 - Misle li drugi kako imate visoko mišljenje o sebi?

10 - Prihvaćate li sebe takvima kakvi jeste?

Emocionalno inteligentni ljudi će odgovoriti s „DA“ na 8 do 10 pitanja. Vi?
1. da
2. da
3. da
4. da
5. da
6. ne
7. ne
8. da
9. pojma nemam
10. da

ah, jedno "da" mi je falilo... :drama:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by EYA

1 - Možete li jasno izraziti svoje osjećaje u najjednostavnijoj rečenici – „Osjećam…“?

6 - Jeste li sposobni zaboraviti pogreške i ostaviti iza sebe ono za čim žalite?

1. da
2. da
3. da
4. da
5. da
6. da
7. da
8. ne
9. da
10. da
Korisnikov avatar
By maka

da

da

da

da

uglavnom

zavisi

da

da

ne

da
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Mage

Sigurno nisi gori od mene:

Self-report Component
Subscale IQ score = 67
Subscale percentile = 1

According to your self-report answers, your emotional intelligence is very poor. People who score like you do feel that they have trouble dealing with their own emotions and those of others. They struggle to overcome difficulties in their lives and they are unable to control their moods. It’s hard for them to understand how best to motivate themselves and reach their goals. In addition, they find social interactions quite difficult, for several reasons. They may have trouble allowing themselves to get close with others, finding it difficult to be vulnerable enough to establish intimacy. They also report having trouble offering support to others, likely due to the fact that they do not understand where others are coming from or they lack ideas about how best to help. Perhaps by working on your problem areas, you can become more confident in dealing with your own emotions and those of others.

Daklem, upadoh u 1% najgorih.

Očekivano, kad ionako već imam dijagnostifikovan šizoidni poremećaj ličnosti (F60.1).

A njega ima oko 1% opšte populacije.
Korisnikov avatar
By Mage
Originally posted by SvakiMarkoRadiNaopako

Self-report Component
Subscale IQ score = 67
Subscale percentile = 1

According to your self-report answers, your emotional intelligence is very poor. People who score like you do feel that they have trouble dealing with their own emotions and those of others. They struggle to overcome difficulties in their lives and they are unable to control their moods. It’s hard for them to understand how best to motivate themselves and reach their goals. In addition, they find social interactions quite difficult, for several reasons. They may have trouble allowing themselves to get close with others, finding it difficult to be vulnerable enough to establish intimacy. They also report having trouble offering support to others, likely due to the fact that they do not understand where others are coming from or they lack ideas about how best to help. Perhaps by working on your problem areas, you can become more confident in dealing with your own emotions and those of others.

Očekivano, kad ionako već imam dijagnostifikovan šizoidni poremećaj ličnosti (F60.1).

Pa... I ja imam dijagnostikovanu depresiju... Možda ipak to ima neke veze :misli:
Korisnikov avatar
By anche

( anche, jesi tu? :kuckuc: čitaš li nas kad već ne pišeš? )
svratim s vremena na vreme da vidim sta radite :smug:
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by SvakiMarkoRadiNaopako

Self-report Component
Subscale IQ score = 67
Subscale percentile = 1

Pa... I ja imam dijagnostikovanu depresiju... Možda ipak to ima neke veze :misli:

Koja je?Klinicka?
Korisnikov avatar
By Mars
Nemam ni nju. Tu EQ.

Mogu još sto njih da izmisle, sumnjam da ću u nekoj da se kotiram makar prosečno.
By ...Sitnicava...
E, neću da radim test za emocionalnu inteligenciju.

To je jedino što mislim da posedujem onako zavidno.

:sudija:
Korisnikov avatar
By mirth
Originally posted by anche

svratim s vremena na vreme da vidim sta radite :smug:
Steta sto ne svrnes cesce.. :sigh:

Ont: 124/155
Mislila sam da sam bolja... :volinevoli:

1 - da
2 - da
3 - da
4 - da
5 - o da
6 - da
7 - ne bas
8 - delimicno
9 - da
10 - da
By Sensuality
Na pocetku dato objasnjenje emocionalne inteligencije je popularisticko i moze se naci u knjigama pop psihologije. U nauci je malo drugacije shvatanje koncepta emocionalne inteligencije. Inter i Intrapersonalna inteligencija su samo kategorije Gardnerove teorije sposobnosti.

Struktura sposobnosti i vestina ukljucenih u konstrukt EI bi bile :

1. Regulacija emocija u promociji emocionalnog i intelektualnog razvoja :
a. sposobnost otvorenosti za osecanja- za ona prijatna kao i za ona neprijatna
b. sposobnost uzivljavanja ili odvajanja od emocija zavisno od procene korisnosti
c. sposobnost pracenja emocija u odnosu na sebe i druge, koliko su tipicne, jasne, uticajne ili odmerene
d. sposobnost upravljanja svojim i tudim emocijama ublazavajuci neprijatne i pojacavajući prijatne

2. Razumevanje i analiza emocija; upotreba emocionalnih znanja :
a. sposobnost imenovanja emocija i prepoznavanje odnosa izmedju reci i samih emocija
b. sposobnost interpretiranja znacenja koje emocije prenose (npr. da je tuga povezana s nekim gubitkom)
c. sposobnost razumevanja slozenih mnogostrukih osecanja (npr. istovremeni osecaj ljubavi i mrznje)
d. sposobnost prepoznavanja verovatnih prelaza izmedu emocija- prelaz iz ljutnje u sram

3. Emocionalno olaksavanje misljenja :
a. emocije odreduju redosled misljenja tako da usmeravaju paznju na vazne informacije
b. emocije su dovoljno jasne i dostupne, pa pomazu prosudjivanju i pamcenju dogadjaja koji su u vezi s razlicitim osecanjima
c. razliciti pogledi na stvari menjaju emocionalna stanja podrzavajuci mogucnost procene iste situacije s razlicitih strana
d. emocionalna stanja olaksavaju pristupe specificnim problemima: tako sreca olaksava induktivno misljenje i kreativnost

4. Percepcija, procena i izrazavanje emocija :
a. sposobnost zapazanja emocija u sopstvenom fizickom stanju, osecajima i misljenju
b. sposobnost zapazanja emocija kod drugih osoba, u umetnickim delima, kroz jezik, zvuk, pojavnost i ponasanje
c. sposobnost preciznog izrazavanja emocija, kao i izrazavanja potreba povezanih s tim osecanjima
d. sposobnost razlikovanja tacnog od neadekvatnog, odnosno iskrenog od laznog izražavanja emocija
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!