Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by polarlicht4.1
Kissed (Lynne Stopkewich, 1996) - odličan film o ženi nekrofilu koji je, kao retko koji sa tematikom "seksualnih perverzija", prikazuje bez trunke osude. O njenom odnosu sa (živim) muškarcem bi moglo svašta zanimljivo da se iskonstruiše, pre svega po pitanju njegovog neuspelog pokušaja da postane nekrofil.
sad sam ga odgledao, super je, bas bez trunke osude sto si rekao, nepretenciozan i bez imalo 'weird' odnosa prema temi, tj. njenom liku, kao sto bi se mozda ocekivalo. sta bi ti svasta zanimljivo iskonstruisao o njihovom odnosu? :) njegov neuspeli pokusaj da postane nekrofil mi se cini kao samo jos jedan od njegovih ocajnickih pokusaja da joj se priblizi, tacnije da je kontrolise i poseduje (on je shvata kao nekakav eksperiment) - njegova opcinjenost njom kao bizarnim i nedokucivim bicem kroz ceo film mi je bila uzasno opterecujuca - koliko i njoj.
Korisnikov avatar
By starky
Step up & Step up 2

Ako volite break dance,street dance,rap,hip-hop...onda ce vam se

svideti...
Korisnikov avatar
By LittleRed
P.S. I love you
(proradili mazohistički porivi)
dakle...užas!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Slika

Ponovo, ponovo, ponovo...
Stvarno savrsen spoj animacije i muzike, obavezno stivo za sve, male i velike... :love: /10
Korisnikov avatar
By decko
Slika

Nadao sam da ce film biti zanimljiv bar zbog gl. postave. Nije. :gotika:
Korisnikov avatar
By Deksi
the Life Befotre her eyes

Mnogo mi se dopao iako na kraju nisam shvatio nista....istripovan je film prilicno ali dobar :up:

Slika
Korisnikov avatar
By Zonche!
Slika

"Wanted"

10/10

Sjajan film!!!

Slika

"Mr. Magnoiums wonder emporium"

PREEEESLADAK deciji filmic!!!

Mada su mi kraj nekako zbrzali

8.5/10
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Deksi

Mnogo mi se dopao iako na kraju nisam shvatio nista....istripovan je film prilicno ali dobar :up:
E ovo sam ja uzeo danas da gledam....
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Superstar!

E ovo sam ja uzeo danas da gledam....
Javi ako budes skapirao o chemu se zapravo radi na kraju :lol:
By Çâðê_DUP
Venus Boyz (Gabrielle Baur, 2002) - dokumentarac o drag kingovima, transrodnim/polnim ženama/muškarcima, "kiborzima" na sintetičkom testosteronu, ženskoj muževnosti, muževnoj ženstvenosti...Ukratko, obavezno štivo za svaku iole queer osobu. A pojavljuje se i Judith Halberstam par puta. :sweet:

Devil's Playground (Lucy Walker, 2002) - depresivni dokumentarac o amiškoj omladini, tačnije o rumspringa periodu kad im je "dozvoljeno" da se ponašaju kao ne-Amiši i da "odluče" hoće li se krstiti i postati Amiši. :hypno:
@polarlicht4.1, postoji li sansa da mi nekako narezes ove filmove + ona dva druga (o nekrofilki i incestuoznoj vezi majke i sina :sweet: )

@gneeebo

ovaj film o gej crncima sa neke druge planete mi se dopada, volela bih i njega da nabavim :)

Eto, sad znate moj ukus :lol: pa mi preporucite nesto :dude:
Korisnikov avatar
By gneeebo
poslacu ti link za torrent odakle sam ja skinuo na u2u. ;) ako ne bude islo mogu ti ga uruciti i licno.
By Çâðê_DUP
Originally posted by gneeebo
poslacu ti link za torrent odakle sam ja skinuo na u2u. ;) ako ne bude islo mogu ti ga uruciti i licno.
Evo, sve radi bez problema ;)
Korisnikov avatar
By V25

Slika

meni se baš sviđa film.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Po ko zna koji put odgledao sinoc Dancer in the dark iz 2000 Larsa von Trier-a

Ko do sad nije neka odgleda, ali nek obavezno pripremi pakovanje papirnatih maramica...

Slika
Korisnikov avatar
By Zonche!
Slika

"The life before her eyes"

Sjajan film zaista!
Mora da se prati dobro.
I vredi ga odgledati do kraja iako se pocetak ucini malo bezveze...

9/10
Korisnikov avatar
By Zonche!
Slika

"MAMMA MIA!"

Film je FENOMENALAN!!!!

Uplasio sam se da ce biti jos jedan od onih lose odradjenih "hajdedanapravimomjuzikl" filmova, ali stvarno su dobri. Svi.
Jedva cekam da izadje u bioskopima da odem opet da gledam.

11/10 :giggle:
Korisnikov avatar
By dungoll
baš ovaj :

Slika

i sjajan je :) i nije blockbuster, i primetio sam da u poslednje vreme sve više volim filmove koji nisu blokcbusteri, već su tako na marginama, ali su mi sjajni :)
Korisnikov avatar
By Zonche!
Aishywarya Rei igra?
Moracu da odgledam.
Korisnikov avatar
By dungoll
ma film je dobar, a to što neki filmove cene po zvučnim imenima i mnogo efekata :) to je nji'ov problem.

:sekirica:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by dungoll
ma film je dobar, a to što neki filmove cene po zvučnim imenima i mnogo efekata :) to je nji'ov problem.

:sekirica:
:rotflmao:

U isto vreme smo bili bitchy samo na razlicitim temama :lol:

Da, Ash je bas onako poznata, prvoklasna glumica...

Ima dobrih filmova i u Shlj kategorijama naravno...
Korisnikov avatar
By dungoll
ja nemam pojma kako se bilo koji od njih zvaše dok ne videh ovaj krš od covera - nemam pojma i dalje.

enihau, isto je tako bilo sa nekim filmom pulse, koji je bio bolji i od oba grudge-a i dark watter-a i svakojakih nazovi misterija i horora i sajensfikšnova koje sam gledao, a pulse - sniman u rumuniji u jeftinoj američkoj produkciji.

enihau, riba - aeš, čije ime nisam znao :) je igrala u nekoj sili bolivudskih filmova, i tamo sam je viđao, i ti filmovi su se davali u kandaharu (baru) pa lepo odeš piješ neka indijska sranja i gledaš filmove iz donje zemlje ;) nešto se sećam dva, mohabitean i šakti :) jako dobri filmovi (ako neko od naših nije izmišljao prevod) :ubise:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Pulse je mene smorio...

Da Ash je poznata po tim bolivudskim produkcijama
Korisnikov avatar
By dungoll
ma. različiti ljudi , različiti žanrovi! ;) :zongler:
Korisnikov avatar
By hush
GRAY MATTERS :ogledalce:

ou my God, mlooogo mi se svidjaa
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Ja sam gledao Eragona pre neki dan i bash mi se dja. :love:
By Çâðê_DUP
Originally posted by gneeebo
Kissed (Lynne Stopkewich, 1996) - odličan film o ženi nekrofilu koji je, kao retko koji sa tematikom "seksualnih perverzija", prikazuje bez trunke osude. O njenom odnosu sa (živim) muškarcem bi moglo svašta zanimljivo da se iskonstruiše, pre svega po pitanju njegovog neuspelog pokušaja da postane nekrofil.
sad sam ga odgledao, super je, bas bez trunke osude sto si rekao, nepretenciozan i bez imalo 'weird' odnosa prema temi, tj. njenom liku, kao sto bi se mozda ocekivalo. sta bi ti svasta zanimljivo iskonstruisao o njihovom odnosu? :) njegov neuspeli pokusaj da postane nekrofil mi se cini kao samo jos jedan od njegovih ocajnickih pokusaja da joj se priblizi, tacnije da je kontrolise i poseduje (on je shvata kao nekakav eksperiment) - njegova opcinjenost njom kao bizarnim i nedokucivim bicem kroz ceo film mi je bila uzasno opterecujuca - koliko i njoj.
meni se dopao ovaj dijalog:

- Matt.
- Sandra.
-So, how is it working at the funeral home?
-It's a full-time job.
-Why would you want to be an embalmer?
-Because of the bodies.
-What do you mean?
-I make love to them.
-Really?
-Yeah, dead bodies.
You don't believe me, do you?
-I believe you.
-I've never told that to anyone.
- Men or women?
- Men.
Young men.
- Fresh corpses?
- Yes.

:lol:

Meni je on zanimljiv lik. Mnogi mi pobegli da su na njegovom mestu? Na kraju se i ubija, kako bi ga ona volela, posto joj kao "zivo bice" nije zanimljiv. Kakav (nek)romantik :radosnice:
Samo mi je krivo sto film relativno kratko traje, krace nego sto je uobicajeno, svega 1 h 18 minuta.
Korisnikov avatar
By V25
"Funny Games U.S." - ok je, pretpostvljam da je original bolji.

"Prom Night" - Bože, dosadnog li filma.

"Sex and the City" - po šesti, sedmi put.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ljudi, jel vi to gledate cam snimke filmova Wanted i Mamma mia?
Ja prevrnula skoro sve forume i sajtove za koje znam da drze pirateriju, ali svi snimci su bedna kamera...
Isto i sa Speed Racerom i Iron Manom... ne mogu da docekam neki ljudski snimak...
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!