Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Shmi
Cuj ti si se pametna rodila tako da nemoj ni psihologiju da citas a ni ostalo. :bye:
By J...
Originally posted by ljubav91
onaj tekst koji si mi dala smorio me je posle prvog pasusa :blenta:
Mozda je problem to sto ne volis da citas knjige preterano, sto se retko smejes i retko places a i to sto ne osecas krivicu.

Ako zaista zelis da razumes ljude na ovom forumu a i sve druge ljude, trebalo bi da pocnes da razvijas te cetiri gorenavedene ljudske osobine.
Korisnikov avatar
By anche

nanny, da istripujes tekst ASAP. ili jos bolje da snimimo film :zavera:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by J...
Mozda je problem to sto ne volis da citas knjige preterano, sto se retko smejes i retko places a i to sto ne osecas krivicu.

Ako zaista zelis da razumes ljude na ovom forumu a i sve druge ljude, trebalo bi da pocnes da razvijas te cetiri gorenavedene ljudske osobine.

:wow:

@anche

'ajd film, ionako je svet u manjku kvir dajk boi butch femme whatever pravog dajk filma :dance:

Mislim da bi novi tekst jos vise smorio omladinu, a ovako bi teta Nanny pokazala kako ume da bude deskriptivna :kosa:
Korisnikov avatar
By anche
o'ma da si se bachila na pisanje scenarija. omladina ne sme da ceka :pionir:
Korisnikov avatar
By starsailor
ja mislim da teta Nanny treba da odmah predje na praxu..omladina i teorija no no :D
Korisnikov avatar
By Hys.
Errrr....it's more of an action piece...kinda speaks fot itself... :zvizdi:

Very New Dyke Expressionism genre
:andjelak:
Korisnikov avatar
By anche
onda nanny u glum'ce :spin:

ko tje pise script bre? :jedna veoma poznata spisateljica mi pada na pamet: :giggle:
Korisnikov avatar
By scout_finch
mislim da nanny treba da prestane da gubi vreme na edukaciju nezainteresovanih tinejdzera koji ce se ako budu bili na forumu par godina stideti onog sto sad pisu.
mladji clanovi foruma samo treba da nauce da i kada ima nesto da kazu to treba da urade sa mnogo vise takta,a ne da jednom recenicom uvrede pola foruma.
Korisnikov avatar
By Hys.
pssssttt Johndoe, vish da pravimo film, taman izgovora:hyper:

:namig2: :giggle:

anche, rekoh li ja nema scenario, samo lokacije :smeh:

Lm, salu na stranu, koje filmove znate /serije u kojima se pojavljuju butch/boi karakteri?
Zaista mislim da postoji mnogo filmova koji "fale" /ko da sam otkrila toplu vodu sada, ali znate sta mislim/.
Ima jedna serija shameless ovde, gde se pojavljuje butch crnkinja, koja je odrasla na severoistoku /kombinacija do jaja :D / inace je serija odlicna, ima dosta gay karaktera, ali NIJE o gay svetu-drama komedija.
Preporucujem :)

http://www.imdb.com/title/tt0377260/
Korisnikov avatar
By ljubav91
Originally posted by johndoe
mislim da nanny treba da prestane da gubi vreme na edukaciju nezainteresovanih tinejdzera koji ce se ako budu bili na forumu par godina stideti onog sto sad pisu.
mladji clanovi foruma samo treba da nauce da i kada ima nesto da kazu to treba da urade sa mnogo vise takta,a ne da jednom recenicom uvrede pola foruma.
izvinjavam se sto ne nakitim ono sto hocu da kazem gomilom nepotrebnih stvari, nego samo kazem sustinu :smilegrin:
Korisnikov avatar
By ljubav91
Originally posted by J...

cesto se smejem, i volim da citam knjige kad nemam obaveze u school :zmija:
Korisnikov avatar
By anche
shsh 91. sad tje jos da te prozovu polu-covekom/zenom/devojkom jer i dalje ne osecas krivicu i ne places :D

(a el ti palo na pamet da kazes 'izvinjavam se svima kojie su se osetilie prozvanim'? :) mislim, vidim da nemas problem da se izvinis, pa reko' da te podsetim da bi mozda mogla... ono... kao... :) )
Korisnikov avatar
By ljubav91
necu da se izvinjavam, samo sam rekla svoje misljenje, nisam znala da je zabranjeno :njanja:
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by johndoe
izvinjavam se sto ne nakitim ono sto hocu da kazem gomilom nepotrebnih stvari, nego samo kazem sustinu :smilegrin:
ja bi bas voleo da znam kako si dosla do te sustine? :)
kazes:
sve je to lepo ali ipak mislim da devojke treba da se razlikuju od muskaraca...
kako si dosla do tog zakljucka? ako nije tajna :)

i jos ovo:
... dobro ukusi su razliciti ali ne mogu da verujem da nekoga to privlaci :lizalica:
jel si razgovarala o tome sa nekom osobom kojoj se svidjaju butch zene pa i dalje ne mozes da verujes da se nekome "to" svidja ?

il si samo tresnula "sustinu"
Korisnikov avatar
By anche
nikako. al ti na dve strane objasnjavaju da je uvredljivo. cak ti i tekstove nude za edukaciju. ma :drama:

ma odo' ja odavde, tju svratim da vidim el ima neka butch smekerka - ti to svakako nisi :teletabisi:

i posle ne treba gs junior forum! :alexis:
By J...

Nemoj da se izvinjavas nego koristi argumente ako zelis da odbranis neki svoj stav. Ako su racionalno i kulturno prezentovani, nikako se ne mogu nazvati "neportebno kicenje".

Znas li ti kako ljude zna da povredi neciji stav ili misljenje, narocito kad ih diskriminise? Znas li kako to zna da zaboli?

Ako znas, onda jos ima nade za tebe. Zato treba biti taktican i naglasiti da je to samo tvoje misljenje a lepe reci ce ti tu samo pomoci.

P.S. lepo je sto citas knjige i sto znas da se smejes. :)
By Çâðê_DUP
necu da se izvinjavam, samo sam rekla svoje misljenje, nisam znala da je zabranjeno :njanja:
Nije, ali argumentuj. Ne zatvaraj se u svoje mišljenje i u frazu: stvar ukusa. Lično smatram da se devojke i inače razlikuju od muškaraca i bez da se trude. Ne bih ubacivala transseksualnost u ovu "priču". Meni se lično, više dopada nežnija građa, neki "ženstveniji" imidž. :novinar:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Nanny Ogg
Tvoj komentar je uvredljiv na toliko nivoa...Prosto ne znam odakle da pocnem, od heteronormativnog postulata od koga polazis (butch zene-muskarci), koji potpuno obezvredjuje neciji rodni i seksualni identitet
hajde meni objasni (vaspitano :giggle: )

Ako se gađamo terminima, reč LEZBEJKA i definicija iste proizašla je iz hetero matrice. Ako to nije istina, daj mi link u kome ću moći da pronađem fakt da su lezbejke definisale termin/pojam LEZBEJKA. Hajde, odatle da počnemo. :freddy:

LEZBEJKA je žena koja voli žene. (pritom se misli isključivo na žene ženskog pola i roda) Misli ili se mislilo. Mislim da su buthice žene queer roda/muškog roda. Grešim li? :hipnotizer:
I ovde imamo matrice/suprotnosti. samo što ih drugačije nazivamo. I ovde postoji JAKA i SLABA, DOMINANTNA i SUBMISSIVE, KRATKOKOSA I DUGOKOSA :rotflmao:

Homoseksizam, čo'eče ;)

Po cemu sve to o cemu ti pricas, neni, NIJE matrica? Pogledajmo tu tvoju LANG. Kazes: DECKA *izvedeno iz prim patriae! , stoje lepo prsa, ruke, stomak, sve kako treba..kazes. Stoji, u odnosu na SHTA? Hetero muskarca? I evidentno prati modu str8 muskarca. Ne kazem da je to lose, ali hocu da kazem da je patrijarhat i te kako umetnut u takozvane queer teorije, da bi se nesto @opravdalo@, a nema potrebe za tim kolopletima termina, kako bi se prikrilo da je BUCH- muski princip, naprosto. I sa tvojih slika se moze videti. Klasican str8 akt, klasican domino polozaj muskarca, strap mesto penisa etc.
Korisnikov avatar
By ljubav91
pa vi niste normalni :lol: ja kazem da mi se to ne svidja (i pod "to" ne mislim na osobu), a ako se nekome svidja ne razumem kako mu se onda ne svidjaju muskarci posto oni razlozi koje je ne znam ko naveo se odnose na muskarce
Korisnikov avatar
By ljubav91
Originally posted by Angelina777
Tvoj komentar je uvredljiv na toliko nivoa...Prosto ne znam odakle da pocnem, od heteronormativnog postulata od koga polazis (butch zene-muskarci), koji potpuno obezvredjuje neciji rodni i seksualni identitet

Ako se gađamo terminima, reč LEZBEJKA i definicija iste proizašla je iz hetero matrice. Ako to nije istina, daj mi link u kome ću moći da pronađem fakt da su lezbejke definisale termin/pojam LEZBEJKA. Hajde, odatle da počnemo. :freddy:

LEZBEJKA je žena koja voli žene. (pritom se misli isključivo na žene ženskog pola i roda) Misli ili se mislilo. Mislim da su buthice žene queer roda/muškog roda. Grešim li? :hipnotizer:
I ovde imamo matrice/suprotnosti. samo što ih drugačije nazivamo. I ovde postoji JAKA i SLABA, DOMINANTNA i SUBMISSIVE, KRATKOKOSA I DUGOKOSA :rotflmao:

Homoseksizam, čo'eče ;)

Po cemu sve to o cemu ti pricas, neni, NIJE matrica? Pogledajmo tu tvoju LANG. Kazes: DECKA *izvedeno iz prim patriae! , stoje lepo prsa, ruke, stomak, sve kako treba..kazes. Stoji, u odnosu na SHTA? Hetero muskarca? I evidentno prati modu str8 muskarca. Ne kazem da je to lose, ali hocu da kazem da je patrijarhat i te kako umetnut u takozvane queer teorije, da bi se nesto @opravdalo@, a nema potrebe za tim kolopletima termina, kako bi se prikrilo da je BUCH- muski princip, naprosto. I sa tvojih slika se moze videti. Klasican str8 akt, klasican domino polozaj muskarca, strap mesto penisa etc.

da to sam i ja htela da kazem :smeh:
Korisnikov avatar
By Momo

Homoseksizam, čo'eče ;)

da to sam i ja htela da kazem :smeh:
:pucaodsmeha:

pa sto ne rece , stedis prideve ??? :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.

Homoseksizam, čo'eče ;)

Pa ja sam mislila da je to jasno :iskolacen: ???
Det iz komlitili anderstud, ad Hok.
Pa upravo je i poenta u igranju sa, dekonstruisanju, matrica, bilo da su iz matErice il ne :D
By J...
pa vi niste normalni :lol:
Mene samo zanima kako se jedna fina zenstvena devojka kao sto si pretpostavljam ti :cheer: ovako grubo izrazava?

Ja sad tebi mogu da kazem da ti nisi normalna i sta iza toga sledi nego kamen u glavu.

To uopste nije konstruktivan nacin komuniciranja.
Korisnikov avatar
By Momo
LEZBEJKA je žena koja voli žene. (pritom se misli isključivo na žene ženskog pola i roda) Misli ili se mislilo.
Lezbejka je osoba koja se tako identifikuje, a moze da voli sta god 'oce :D
Mislim da su buthice žene queer roda/muškog roda. Grešim li?
Ovde greshish. Ja ne znam ni jednu butchicu koja se identifikuje kao quuer ili je queer roda ili koristi muski rod. Sve bucice koje znam isticu to da su ZENE ZENSKOG RODA I POLA :)
I evidentno prati modu str8 muskarca.

Klasican str8 akt, klasican domino polozaj muskarca, strap mesto penisa etc.
Mene ljudi identifikuju kao str8 muskarca upravo "zbog mode koju teram"...
a ja kazem to je moda queer persone tj mene ne-str8 muskarca, a to sto se slucajno vecina str8 muskaraca tako oblaci to nije moj problem.

A domino polozaj je samo "polozaj", zato bi ga ekskluzivno pripisivali str8 muskarcima?

Sad kad bi str8 muskarci poceli samo da lizu picke pitam se dal bi lezbejke to prestale da rade jer je tako str8???
Korisnikov avatar
By ljubav91
sta se vatas za svaku rec, ne mislim stvarno da niste normalni, vidis li smajli posle toga???? :saksofon:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
:zacepi: sad me nimalo ni ne cudi sto hoce da nas rasformiraju i naprave Junior GS :sigh:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!