Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By pthalo
još uvek spava u istoj sobi sa majkom (ako nema novca, to razumem, ali ako imaju 2-3 sobe u stanu...)

ne razume da "ne" znači "ne"

se ljuti na mene ako nemam orgazam.

dodirne moju vratu kad sam već hiljadu puta rekla da to je zabranjen.

nije pristojna sa konobaricom.

previše ljubomorna i ne dopusti mi da imam drugarice, da imam život van nju.

misli da sam glupa jer verujem u Bogu. (nemam problema ako ona je ateista, imam problema je ako mrzi me i moju religiju)
Korisnikov avatar
By Sanguine
Ako je dvolican i cinican...
Ima zescih ego tripova i potrebu da se izdize i spusta druge...
Pokusava da bude nesto sto nije.
Nema osecaja za druge i ne ume da saslusa...
Trudi se da bude u toku sa svim desavanjima i zna sve o svakom...
Ne ume da cuti.
Obozava da drami i pravi skandale.
Ima potrebu za ugledanjem na nekog ili nesto i nema svoje "ja"
Ne ponasa se humano prema ljudima i zivotinjama.
Ne moze da me prihvati takvog kakav sam i pokusava da me menja.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Originally posted by gneeebo
Originally posted by Mr.Ja
Valjda zato shto mi je sve oko te osobe onda nestabilno, neodluchno... :neznam:
privlacnost prema oba pola = nestabilnost i neodlucnost?
Drago mi je da nisam jedini koj tako misli. :yay: Mada nije kod svih bash tako, ali...
Korisnikov avatar
By gneeebo
haha ne! to je bilo pitanje (vidis upitnik?)...i definitivno ne mislim tako. vise me je zanimalo zasto mislis tako, jer je u pitanju obicna bifobicna predrasuda, ravna onoj da su svi homoseksualci promiskuitetni, jer nemaju zene da ih ogranicavaju, itd.
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Homosexualci su promiskuitetni zato shto je mushki libido nemerljiv. A upitnik stvarno nisam video. :gubitnik: @Mr.Ja

Ali da, kod vecine sam primetio taj problem. A i psiholozi i psihijatri tako misle. (znam kako ovo zvuchi, ali...)
Korisnikov avatar
By Hys.
Gospodjo Boze mrjo!
:durenje:

Lm, da ne bismo isli u offtopic:

zamislite da ste na dejtu, sta je ono sto bi vas definitivno odbilo "na prvi pogled" ?
Koja zastavica bi vam Upala u Oke?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Definitivno, na prvi pogled? Nehigijena.

off:
Mozda sam bifobichan. :sigh:
end of off:
Korisnikov avatar
By Hys.
arghhhhhhhhhhh da ...uzas uzas uzas uzas uzas.....to nije zastavica, to je bre ZASTAVURICHNETINA!
Korisnikov avatar
By gneeebo
Homosexualci su promiskuitetni zato shto je mushki libido nemerljiv. A upitnik stvarno nisam video. :gubitnik: @Mr.Ja

Ali da, kod vecine sam primetio taj problem. A i psiholozi i psihijatri tako misle. (znam kako ovo zvuchi, ali...)
znas kako zvuci al ipak najvise verujes "nauci"? zvuci kao ono kad isti ti psiholozi i psihijatri kazu da je homoseksualnost rezultat nerazresenog edipovog kompleksa ili hemijskog disbalansa u mozgu. zbog cega mislis da otvorenost za oba pola znaci neodlucnost i nestabilnost? mozda to moze znaciti u homofobicnoj sredini, gde neki biseksualci pokusavaju da suzbiju homoseksualne tendencije, ali to opet mogu raditi i homoseksualci, i to nema veze sa prirodom biseksualnosti. i ako ces vec da se pozivas na psihologiju/psihijatriju, mozes bar navesti konkretne autore i stavove o kojima se moze diskutovati - ili hoces da kazes da je u ovim disciplinama postignut opsti konsenzus o tome da je biseksualnost odraz emocionalne nezrelosti?
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Nisam navodio nikakve knjige ni izvore, zato shto ni meni nisu recheni... Ne bavim se time, samo sam chuo. I nije to bash emocionalna nezrelost... Ne znam kako bih to klasifikovao. Ali si u pravo da to potiche od zivota u ovakvoj sredini... I nemam nishta protiv bisexualaca, nego su mi oni CRVENA ZASTAVICA kada dodje do veze. (a opet sam sa jednim u vezi) :sigh:
Korisnikov avatar
By .L O S T
ova tema treba da se zove Spisak lepih zelja:harmonika:
Korisnikov avatar
By Hys.
Ma treba da sherujemo info kako izbeci psihice :sudija:
Korisnikov avatar
By gneeebo
Nisam navodio nikakve knjige ni izvore, zato shto ni meni nisu recheni... Ne bavim se time, samo sam chuo. I nije to bash emocionalna nezrelost... Ne znam kako bih to klasifikovao. Ali si u pravo da to potiche od zivota u ovakvoj sredini... I nemam nishta protiv bisexualaca, nego su mi oni CRVENA ZASTAVICA kada dodje do veze. (a opet sam sa jednim u vezi) :sigh:

pa, ako znas da postoje psiholozi/psihijatri koji homoseksualnost odredjuju kao posledicu nesrecnih porodicnih okolnosti (a sa time pretpostavljam da se ne slazes), kako mozes da navodis psihologiju/psihijatriju uopsteno kao potporu za tvrdnju da je i biseksualnost odraz nestabilne/neodlucne licnosti? a ako se slazes da eventualna neodlucnost/nestabilnost moze biti prosto neciji odgovor na homofobicnu sredinu, i znas da ima homoseksualaca koji to prevazilaze kao i onih koji to ne prevazilaze, kako onda mozes dati tako generalizovan stav kada su u pitanju biseksualci?

srecno sa mr. red-flag :smug:
Korisnikov avatar
By Mr.Ja
Nisam koristio kao potporu ni za shta, nego sam samo naveo da sam to chuo od jedne osobe koja se time bavi. Ne razumem se uopste u psihijatriju niti psihologiju, tako da ne mogu nishta da pricham o tome. Daklem to mu dodje kao shareni dodatak mom postu i razmishljanju.
Hvala, trebace mi. :lol:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Nanny Ogg
ZASTAVURICHNETINA!
Originally posted by Val

-U tri rechenice chet´ri lazhi

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by blenta
Originally posted by Big Bad Bear
Pa naravno da ce da te pita... Meni se desilo da upoznam super likove i da se do jaja izgotivimo i onda posle par dana saznam da ima ogromnu kitu i da je iskljucivo aktivan. I sta dalje nego prekinuti.

... proslediti?? :nesiguran:
Ajde javi se kad dodjes sledeci put u BG pa cu te upoznati s nekima, ili se javi na u2u i ostavi broj.
Korisnikov avatar
By Dina
- predrasude, stereotipi i nedostatak sirine

Ja tezim da veze budu neki moj napredak u odnosu na stanje kad nisam u vezi. Posto sasvim lepo mogu da funkcionisem i sama to mi ne treba bilo sta sto me vuce nazad. A ako se ja rvem sa stavovima koje nisam imala nikad ili eventualno sa 12 godina onda je to gubljenje vremena.
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
- Konzumiranje alkohola i droge
- Promiskuitetno ponasanje
- Nepostovanje
- Arogancija i nametljivost
Korisnikov avatar
By Hys.
Krawitze ima nas umerenih a porocnih :spliff: :pivce:

:namig2:

Enivon els:)?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zeljan da bude uvek i svugde u centru paznje...
Nema mere u pitju/cigaretama...
Koristi tezhe droge...
Ne voli muziku...
Ne voli zhivotinje...
Agresivan...
Nemaran...
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Moj spisak je prevelik. Mnogo toga moze da mi zasmeta.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Nanny Ogg
Sta su vam "crvene zastavice" ili znaci upozorenja kada se zabavljate sa nekim?
Da li uvek pobegnete cim primetite "zastavice"?
Da li ste ikada ignorisali "zastavice" samo da bi se iste vratile i bajtovale vas in d ass, iliti ujele za guzu :namig2: ?

Ideja za post sa drugog sajta, posto isti ima 12 strana tamo (i dosta zanimljivih i crnohumornih odgovora) da vidim kako bi to ovde bilo :)
Ajde da kazemo da su crvene zastavice simptompcici nekih katastrofalnih karakternih mana i opstih nedostataka s kojima nismo u stanju ili nemamo volje da se bakcemo posle, ili umeju kasnije da nam ogade neku osobu do te mere da prestanemo da je cenimo u potpunosti, iako smo svesni da ima i nekih ociglednih vrlina.

Meni je najcesca crvena zastavica bila da me cica izvede negde tipa u alijansu ili neko drugo mesto gde nas obe znaju, i onda me kao kulira i folira se nesto. Mislim, dovoljna je naznaka da te neko tretira kao lovinu ili statusni simbol da ti se zivot zgadi. Crvenu zastavicu naizgled izignorisem, i nastavim da se jebem po starom, medjutim, sto se mene tice, ta je zavrsila karijeru.

I cice koje tvrde da su iskljucivo imale lepa iskustva sa zenama u zivotu, aman lazu kako zinu, ili su nemuste biljke ili ocekuju da budem nemusta biljka, u svakom slucaju nece da moze. Mada zablejim da vidim sta ce da se desi.

Bilo koje naznake nedostatka kucnog vaspitanja i gramzivosti. Jedna mi je naznacila da joj donesem Haribo gumene bombone kad sam se ponudila da joj donesem gumene (valjda nisu imali da joj kupe kad je bila mala ili sta god), posle se ispostavilo da je izuzetno koristoljubiva i lenja.

Bilo kakve naznake ljubomore i posesivnosti, ili potrebe da se partner prilagodjava sopstvenim potrebama i ocekivanjima. Mislim sve dalje vodi u dizaster.
Takodje one ribe koje se upinju da sakriju nesigurnost, pa deluju nekako bahato i arogantno, od njih mi je muka.
I kad vidis da je neko uskogrud i zahtevan pritom.
Ili da je neko cicija.

Mislim, generalno kad krenem da kontam da neko nije ona osoba kojom se predstavlja mi izaziva osecaj akutnog gadjenja.

Takodje pokusaj da se igraju one igrice, pogotovu ako je to toliko provdno i nevesto da te naprosto vredja. Mislim, ajd bar da je izazov, nego tjorak.

Da uopste ne govorim o nedostatku opste kulture, obrazovanja, informisanosti, politicke svesti i ostalom, mislim takve ne doguraju ni do 1. dejta, ma ni do ons-a.

Takodje razne nedostatke nedstatka lojalnosti generalno, ili kada je osoba izuzetno zatvorena ili ti daje samo neke parcijalne informacije.

Ne volim ni preterana ocekivanja prerano...

O psihopatama i slicnom da ne govorim.

Mislim, mnogo toga ne volim, i mnogo toga predstavlja crvenu zastavicu, medjutim ja taj puls opipavam tokom prvog kontakta sa ljudima, bas da ne bi zapatila nekog s kim posle ne znam sta bih. I ljude drzim na distanci dok nisam sigurna da nema tih nagaznih mina. E sad, naravno da se zeznem s vremena na vreme (a desavalo mi se i da pravim katastrofalne previde ranije), ali onda to ubelezim u svoj mentalni no-no notepad, pa i to ispipavam kod nekog sledeci put.
Takodje, s druge strane imam i plave zastavice, tj stvari koje me odusevlajvaju (sad sam se setila krajnje banalnog primera: kad devojka lepo zavije zvaku u celofan pre nego sto je baci u pepeljaru u kaficu, svesna da ce neki nesrecni sanker u protivnom posle morati da je struze), koje mogu biti male ili velike, i zbog kojih mogu da zatvorim oko na pokoju ruzicastu zastavicu (sto bi bilo nesto nepozeljno, ali ne i totalna katastrofa).

Ne znam, vise sam sklona da trazim dobre stvari u ljudima, medjutim imam taj set stvari s kojima uopste ne mogu da izlazim na kraj, pa motrim i na to.
Korisnikov avatar
By m..
Jao da i tracare, to u startu odbacujem, posle da me opricava okolo, pa radije bih stenjala u megafon na trgu.
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by m..
Jao da i tracare, to u startu odbacujem, posle da me opricava okolo, pa radije bih stenjala u megafon na trgu.
:smeh:

kraljica :kralj:
Korisnikov avatar
By Hys.
Setih se necega:

-prica o novcu i koliko zaradjuje a vidi me jednocifren put u zivotu :puke:

-dizelaski maniri i nacin oblacenja

-ne cita i nikad nije cula za neke muzicare za koje ja smatram da treba da cuje

(sve to moze da se sazna jos na prvom dejtu ili upoznavanju :yes: )
Korisnikov avatar
By anche
ma neke stvari mogu da se saznaju i na prvom cetu.

mene je jedna zvala da 'uzivamo u zelenim koznim foteljama' NAKON sto sam joj rekla da sam vege :zid:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by anche
ma neke stvari mogu da se saznaju i na prvom cetu.
Htedoh da pomenem net, al reko, ajd tema je o uzivo susretima. Kako da ne, na chetu moze da se sazna svasta. Npr-muzika, knjige, interesovanja....smisao za humor...ma brdo cudesa...

Ali zelene kozne fotelje....:smeh:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
nikad nije cula za neke muzicare za koje ja smatram da treba da cuje

Meni je ovako nesto sasvim bzvz. Generalizacija i predrasuda. Ako ima drugaciji muzicki ukus od tebe, ne znaci da nije ok osoba, niti da nemate druga slicna interesovanja i kvalitete. Cak naprotiv, svaka osoba sa kojom sam se druzila, a da je slusala razlicite stvari je ucinila da prosirim svoja interesovanja na polju muzike...
I kao da bilo kog od nas (osim ako je rec o osobi sa visokim muzickim obrazovanjem) moze da bude dovoljan autoritet da odredi sta je dobro, kvalitetno, bitno u muzici...
Nista licno, samo ne volim ovakve stavove. Imala sam priliku vrlo cesto da se sa istima susrecem u svojoj okolini (jao, on ne slusa metal, nego slusa psy... ili riba koja slusa psy; jao, molim te on slusa rap...) i mislila sam da su prolaznog karaktera i karakteristicni za mladje uzraste. Sad mi je zao sto vidim da nisu :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!