Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
jel zna neko kada dostavljaju ovi iz ticket, com-a?
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by spliff
ma ima mnoooogo vishe karata od 90 ekija
to je otprilike pola pola
Cura koja prodaje je rekla da ih ima tacno 1000.Ako ona laze, lazem i ja. :D
Korisnikov avatar
By Seaman
Mada nebitno, koncert pocinje u 6 a ja cu biti tamo u 4. :smeh:

Mislim da ce oko 6 vec biti mrak? :misli: To je kraj septembra.Mada dok Robin zavrsi, bice pola 7, mozda vise.
Korisnikov avatar
By Hton
odakle ti to da ce poceti u 6?
Korisnikov avatar
By V25
Neće Robyn završiti pre 20h.
Korisnikov avatar
By V25
Aliljudi ni support act neće krenuti u 18.00, mogu da se kladim!
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
OMG otkud koncert da pocinje u 18h?
Pa nije to decija predstava jbt.
Nema sanse da krenem ujutru i stignem uvece na koncert moracu krenuti vece ranije ondak :(
Korisnikov avatar
By Stanwik
negde sam procitao da ce se koncert zavrsiti u 00:30, pa mozemo ocekivati i vise od sat vremena support acta. mozda ce biti i neki dj-evi! :) bilo je reci da ona nastupa u okviru nekog festivala. mene samo jako nervira sto vec sada nije detaljno poznato sve, od mape stage-a do tacnog sata pocetka madonninog i robynog nastupa.
Korisnikov avatar
By Seaman
Ako pise da pocinje u 6h, onda ce u 6 i da pocne.Nije to svirka neke pjevacice sh kategorije.
A sto se tice Robyn, ne vjerujem da ce pjevati vise od pola sata i molim se bogu da nece jer cu se smoriti dok ne pocne Madona.

U Parizu pocinje oko 7, ako se dobro sjecam.
Korisnikov avatar
By Hton
ja ne verujem da ce poceti na vreme-ma koliko ona bila profesionalac...jednostavno jel neko ikada bio na koncertu koji je poceo na vreme?
Korisnikov avatar
By Hton
Madonna's smash hit single "4 Minutes" has achieved a big chart milestone in the U.S. this week passing the 2 million mark in sales. According to Soundscan, the digital single has sold 2,011,160 units to date. This is Madonna's biggest selling single in the U.S. since "Vogue" 18 years ago which was also certified 2× platinum.
Congratulations Madonna!
Korisnikov avatar
By V25
Jeeej:) Međutim, album je prošao baš slabo. Ove nedelje je u USA prodat u svega 9,500 primeraka a ukupno u 590,000. Čak se i "American Life" prodao u većem tiražu, 700,000 primeraka. No, danas se svima albumi loše prodaju.
Korisnikov avatar
By Stanwik
pa naravno kada je album s....! ne inventivan i dosadan. ja sam ga slusao jedva dve nedelje. sada ponekad pustim miles away.
trebala bi malo manje biti opterecena brojkama pri odabiru producenata za sledeci album i sve ce biti ok i vukovi siti i ovce na broju.:hvala:
Korisnikov avatar
By Hton
MadonnaTribe has heard there has been a little change in the Sticky & Sweet Tour setlist. The 1989 classic song Like A Prayer, an all time fan favourite, has been recently added to the list of songs rehearsed by Madonna for the tour that were already reported by MadonnaTribe News.

It is still not clear at the moment if the song is an addition to the already existing setlist or if it will replace one of the previously mentioned songs.

Like A Prayer enters the setlist rehearsals along huge hits of the same caliber such as Vogue, Ray Of Light, Into The Groove, La Isla Bonita, Hung Up and Music.
Korisnikov avatar
By Stanwik
ok. mada sam ja vise za burning up, who's that girl, white heat, gambler, JUSTIFY MY LOVE, bye bye baby, take a bow, the power of goodbye, nesto sa evite, nesto sto nikad nije uslo na setlist.
By jackare
Originally posted by Hton
ja ne verujem da ce poceti na vreme-ma koliko ona bila profesionalac...jednostavno jel neko ikada bio na koncertu koji je poceo na vreme?
Ja bio na njena 3 koncerta do sada i ni jedan nije poceo na vreme. Sva 3 puta je bilo najavljeno za 20h i sva tri puta pocelo sa 45-50 minuta zakasnjenja. To se i ne smatra za kasnjenje, vec je to planirani pocetak, a na karti uvek pise da pocinje ranije. Stara fora da bi sve stimalo i svi bili na svojim mestima kada tetka zaista pocne. Mislim da u Budvi ceo happening pocinje oko 19 (Robyn), onda ide puaza, a Madonna nece izaci na scenu pre 20:30 -21:00. I jos nesto: svi najavljuju kako ce pevati 2,5 sata... Svaki M fan zna da ni jedan njen koncert ne traje toliko, vec maksimalno 2h. Tako ce biti i u CG. Zapravo, njoj je minutaza uvek ista u svakom gradu na turneji, odstupanja su plus- minus 5 minuta (zavisno od toga koliko dugo kenja u svojim obracanjima masi).
Korisnikov avatar
By Hton
danas sam cuo na tv kako oni imaju ugovor s njom da koncert traje 2ipo sata:nope:
Korisnikov avatar
By Blady
Stigle mi karte.. a vi konji jedni.. niko mi nije odgovorio za ticket line....
e pedercine jedne :giggle:
Korisnikov avatar
By Stanwik
17. jul 2008. | Tanjug

Prodato 10.000 karata za Madonu

Za koncert pop ikone Madone na plaži "Jaz" kod Budve, 25. septembra, već je prodato 10.000 karata, a očekuje se da će sve biti rasprodate, izjavio je direktor porodukcijske kuće "Komuna" Maksa Ćatović.

"Komuna" je organizator koncerta, zajedno sa američkom producentskom kućom "Live nation" i turističkim organizacijama Crne Gore i Budve.

Ukupno je u prodaju pušteno 66.000 karata, od toga 58.000 za parter po ceni od 35 evra, 5.500 za prostor ispred bine po ceni od 70 evra i 2.500 karata za tribine po ceni od 200 evra.

Ćatović je na konferenciji za novinare u Beogradu istakao da je veći deo najskupljih karata po ceni od 200 evra već prodat i da će verovatno ostatak od 2.500 karata koliko je pušteno u prodaju za tribine otići u naredna dva dana.

On je rekao da je veliko interesovanje za koncert iz okolnih država - Rumunije, Bugarske, Mađarske i iz bivših jugoslovenskih republika, s obzirom na to da je ovo jedini Madonin nastup u jugoistočnoj Evropi.

Javljale su se i turističke agencija iz Engleske i Rusije koje žele svoje turiste da dovedu u Budvu, a u Atini su osmislili aranžman "Videti Madonu dva dana ranije" pošto posle koncerta u Budvi pop zvezda gostuje u Grčkoj, objasnio je direktor "Komune".

Ćatović je najavio da će Madonin solo nastup trajati dva sata, a na koncertu će gostovati švedska pop zvezda Robin, dok su detalji kako će ceo spektakl izgledati još nepoznati.

Ekipa zadužena za organizaciju koncerta broji 250 članova i oni će boraviti osam dana u Budvi, dok Madona stiže na sam dan koncerta, a organizatorti očekuju da će ostati do 27. septembra kada drži koncert u Atini.

Oprema za konstrukciju bine biće dopremljena u 18 šlepera, dok ostatak potrebne opreme, koja stiže u dva džambo-džet aviona, do plaže "Jaz" biće prevežena sa 30 šlepera, objasnio je Ćatović.

Koncert će biti na prostoru veličine 73.000 kvadratnih metara na kome je prošle godine nastupila grupa "Rolingstouns".

Prema rečima organizatora, biće obezbeđeno 8.000 parking mesta, od kojih je 1.000 VIP, kao i prilaz jahtama do zaliva i čamcima do VIP zona za one koji žele malo luksuzniji dolazak na najavljeni spektakl.

Za sponzore, firme i sve one koji budu želeli da uživaju u bekstejdžu biće organizovan poseban klimatizovan prostor sa hranom i pićem.

Jelena Rađenović iz Turističke organizacije opštine Budva rekla je da svi hotelijeri i vlasnici privatnih smeštaja u najpopularnijem crnogradskom letovalištu pripremaju posebne pakete za sedmicu u kojoj nastupa Madona, sa povoljnim cenama u koje je uračunata i karta za koncert.

Madona u Budvi nastupa u okviru turneje "Sticky and Sweet" na kojoj promoviše aktuelni album "Hard Candy". Planirano je da održi 15 koncerata u Evropi i završi turneju u Americi, a većina koncerata je već rasprodata.
Korisnikov avatar
By Stanwik
Sestra i ja se u poslednjem momentu odlucili za kartu od 40e . Presudna je bila informacija da ce za jednu noc u hotelu Splendid u predsednickom apartmanu, Madonna morati (jadna ona) da plati oko 8000e (moje ce dve godine master studija kostati toliko) . :D Pa eto i mi moramo duze da ostanemo na letovanju (jesenovanju), bar dva dana duze. :trep:
Korisnikov avatar
By V25
Madonna će krajem jula odvojiti četiri dana za snimanje spotova za poslednja dva singla. Treći je potvrđen. U pitanju je "Beat Goes On".U Warneru se trenutno dvoume oko odabira za četvrti single. Ili će biti "Miles Away" ili "Heartbeat".
Korisnikov avatar
By V25
Zapravo i nije. To je postovao neki tip na Madonna Tribe-u, koji u 90% slučajeva informacije uzima od pouzdanih izvora. Mogu odmah da ti kažem da "Icredible" neće biti single. Prvo zato što je ovi u Warneru ne podnose, kao ni fanovi.
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by j::s
ok. mada sam ja vise za burning up, who's that girl, white heat, gambler, JUSTIFY MY LOVE, bye bye baby, take a bow, the power of goodbye, nesto sa evite, nesto sto nikad nije uslo na setlist.
:up:

STvarno ne znam zasto nema tih pjesama, a pogotov JUSTIFY MY LOVE.
Korisnikov avatar
By Seaman
I ja se nadam da ce biti Miles away.

Mada joj je ovaj album stvarno los.ja ga uopste ne slusam.Prethodni jos uvijek slusam, pogotovo zabranjenu ljubav. :love:
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!