Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
Slika

Juče sam izašao sa jednim dečkom na piće ... i oduševila me je njegova otvorenost po pitanju dopadanja i nedopadanja ... obično kada izađem sa nekim tek po rastanku dobijem poruku "nisi baš za mene" ili "oduševio si me", a da do tada nije davao takve znake .... Dakle, dečko me je oborio s nogu svojom otvorenošću ...

Da li ste i vi primetili da je emotivni nudizam retkost?
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by KiWi

Da li ste i vi primetili da je emotivni nudizam retkost?
kao i onaj fizicki. ljudi vole da se pokrivaju i prekrivaju, pa to ti je! :indijanac:
Korisnikov avatar
By Khons
kad mi se neko ne dopada necu mu to odmah na licu mesta reci, ali ce moje ponasanje svakako davati signale (kratki odgovori da/ne itd) jednostavno se to primeti. jednostavno volim da znam na cemu sam a ne da trosim 2-3 sata svoga vremena nizasta.

srecom ja sam nekako vise naletala na otvorenije osobe, naravno, potkrade se tu koje negativno iskustvo ali recimo kad saberem iskustva ljudi koje znam i svoja, definitivno je vise emotivno "obucenih"
Korisnikov avatar
By 2kune
Originally posted by anche
kao i onaj fizicki. ljudi vole da se pokrivaju i prekrivaju, pa to ti je! :indijanac:
da ima više fizičkog za ove druge ne bi ni bilo tolke potrebe, jelte... :nokti: osim kod sasvim malih... :giggle:
Korisnikov avatar
By Adenim
To o cemu ti pricas nema veze sa emotivnim, kako ti kazes, nudizmom...
Korisnikov avatar
By .L O S T
preferiram ga pa nebitno po koliko ce to da me kosta..... jasno i otvoreno pa.... jbg nekako mi je vise fer tako:mete:
By J...
Volim "emotivni nudizam".
By ~ Le Saint X ~
Jao...
ja sam pre jedno dva meseca izasao sa nekim deckom - klinac 20ak godina... i ja sam pokusavao nesto da pricam..one je cutao...i posle mozda nekih 5 minuta
ja sam samo rekao...izvini, mi nemamo o cemu da pricamo i pretrcao sam ulicu da uhvatim trolu
:)

a pre 3 nedelje otprilike
imao dejt na Adi... decko je bio sa drustvom, pa se odvojio da se mi uponzamo... razgovor je bio nategnut, ali isao je...
meni je bilo bezveze i rekao sam mu da se vrati kod drustva a da cu se ja sam prosetati ...
on je odgovorio nesto kao, okej, cujemo se...naavno...od toga nista

da...treba biti iskren (brutalno ili ne - treba)

Dogodilo se i da sam bio na nekom dejtu...treci neki decko...fin je i td...ali ja nisam bio bas njegov tip i rekao mi je da nisam ja ono sto je ocekivao (mislio je da sam krupniji) popili pice i svako na svoju stranu

u sustini - najiskrenije, bez zavlacenja, bez uplitanja emocija, bez ikakvih trzavica
By ~ Le Saint X ~
@ Kiwi, btw...jel je ishod tog dejta bio pozitivan ili negativan

:kosa:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
ne volim da gubim vreme, tako da se na meni jasno vidi kad nisam zainteresovana.

@ Renoir - avatar ti je :bale:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by KissQueen

@ Renoir - avatar ti je :bale:
Jao...znam, sestro

ajd da drkamo zajedno

i znas li da sad, ovih dana, nagovarma druga da mu kupim vibrator
:giggle:
i setih se, mi nikako da se prosetamo po sex shopovima
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
da...

mada - od kad se Durexov lubrikant moze naci u skoro svakoj apoteci, sad vise i nemam potrebu za sex shopom :)
By ~ Le Saint X ~
jel mislis na

2 in 1

sto je i gel za masazu?
taj i ja koristim
kupujem ga u DM-u

u sex shopovima su lubrikanti i skuplji...
bar zadnji put kada bio
:milkacanic:
By ~ Le Saint X ~
da, okej je
mada, meni je Delete dala gomilu nekih malih kesica lubrikanata za jednokratnu upotrebu i ti su ODLICNI!!!
Tamno plava/indigo boja su kesice...
By Çâðê_DUP
Pa poprilicno sam otvoren i brbljiv.Naravno sve u zavisnosti od momenta i mog raspolozenja.Ono sto za mene kazu jeste da im delujem rezervisano,a onda kad krenem da pricam o svemu (sto bi mnogi skrivali ko zmija noge)oni se zaprepaste i onda ili pobegnu glavom bez obzira ili ostanu zaprepasceni(ne toliko pricom ,nego opustenom konverzacijom).Mislim,ne znam, jako jako retko mi se dogadjalo da me neko smara sa svojom pricom.Ne vazno o cemu govore.uvek mozes cuti nesto interesantno.Jedino sto me moze smoriti onako bas ,jeste ako je meni do komuniciranja ,dok je druga strana mutava ili minimalno zainteresovana,onda se cak i iznerviram zbog poremecenog protoka informacija....
By Çâðê_DUP
Ma citav taj koncept skrivanja informacije ili rezervisanost mi je manje/vise nepoznat,i ogranicavajuci...Ljudi koji skrivaju(pogotovo ako je trivijalno) trose previse energije na nesto sto ce pre ili kasnije biti otkriveno....barem ja to tako vidim..:hmm:
Korisnikov avatar
By KiWi

dejt je imao pozitivan ishod ... videćemo koliko će to trajati ... dečko mi deluje malo neozbiljno, videću da li je prvi utisak pravi ...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!