Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Khons

konkretno i sama sam se pronasla u nekim od renoir-ovih recenica, i ponekad ume da zasmeta to kada primetis cesto menjanje partnera ali mi to nije problem koliko trajni prijatelji oko te osobe i nacin na koji oni negativno uticu na nju/njega.
Upravo, Khons!

A neki njeni ili njegovi 'prijatelji' to rade iz ciste ljubomore ili frustriranosti ili zadnjih namera ili nekog skrivenog animoziteta prema tebi, koji su samo njima jasni
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
hm...
slazem se sa dinom da je to ustvari tvoj strah da ne prodjes isto kao svi njegovi jednovecernji dateovi

ali

pogledaj to sa druge strane - taj tvoj verovatno radi isto sto i ti - izlazi sa raznima u potrazi za onim pravim

ok, ti to radis po drugim mestima, pa on to nije video, ali on radi tamo gde si ti to video i sta sad.

to ga ne cini droljom :opatica:

samo dokazuje da mozda trazi, ali ne nalazi partnera za duzu vezu

a taj partner bi mogao mozda biti bas ti

sto svakako neces postici time sto mu ne prilazis
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Nije se meni desavalo ali desavalo se drugima da nisu imali muda da pridju zbog drustva s kojim sam bila okruzena.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Renoir
Val...

jeste to malo bezveze...
ali i ja kada znam da se ja nekom svidjam...konsultujem neke ljude iz svoje blizine za misljenje
pa verovatno je i obrnuto...

i da... tako je... manje ili vise neka rec moze da utice na nas...

Meni je to neshvatljivo, no dobro. ;) Nit´pitam prijatelje za mishljenje, nit´ mi se prijatelji meshaju u "izbor". Jedini komentar od strane mojih prijatelja je: "Ako je tebi dobro i nama je!" Obozhavam ih! :cuddle:
By ~ Le Saint X ~
Pa... onda stvarno budi srecna ako su ti takvi prijatelji...
A sto se tice pitanja ili ne pitanja za misljenje.... Ja nikada ne bih mogao da ne pitam, bar za nesto...
Korisnikov avatar
By Khons
Pa... onda stvarno budi srecna ako su ti takvi prijatelji...
A sto se tice pitanja ili ne pitanja za misljenje.... Ja nikada ne bih mogao da ne pitam, bar za nesto...
imas ljudi koji se oslanjaju na bliske osobe, i ljude koji se oslanjaju na same sebe prilikom nekog izbora. evo npr ja idem sama u shopping, i ne trazim tudje misljenje. mozda je to na prvi pogled glupo za porediti, ali meni je to u sustini isto. naravno da mi je bitno misljenje prijatelja, ali osim u nekim extremnim situacijama, biram svoje sopstveno, jbg.
By ~ Le Saint X ~
Pa, khons..sta znam...
i aj u shopping idem sam
to jest nikada ne pitam za misljenje kada kupujem nesto

u sustini, kada su decaci u pitanju, moja pitanja su tipa:

kako se tebi cini?
jel i tebi sladak?
i tako neke male stvari...
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Nope. Najvise verujem sebi. A drustvo devojke... pa, ne bih volela da se druzi sa promiskuitetnim ljudima, besposlicarima, teskim narkomanima, bla, bla... a ovako, nek se druzi s kim hoce - ako su dobri njoj, dobri su i meni i obrnuto :)
By Çâðê_DUP
Pa drustvu moze da se ne svidja moj izbor partnera,cak da mi to i kaze (pozeljno uz argumente),ali tu je kraj.Ne dozvoljavam dalje price ili neka odbacivanja.A sto se tice druge strane i njegovog drustva.Pa recimo da sam bio dovoljno naivan (jednom,doduse)pa sam popio korpu zato sto je neko iz tog drustva umesao svoje masne prste.Mada nekako ja vidim tu vise neku olaksavajucu okolnost koja mi je otvorila oci.Jbg-a ,ako nemas muda da sam biras svoje momke,nek drugi onda biraju za tebe,a mozda je najbolje da se sa tim drugima i zabavljas(jer za bolje i nije)..:hand:
By Çâðê_DUP
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Nope. Najvise verujem sebi. A drustvo devojke... pa, ne bih volela da se druzi sa promiskuitetnim ljudima, besposlicarima, teskim narkomanima, bla, bla... a ovako, nek se druzi s kim hoce - ako su dobri njoj, dobri su i meni i obrnuto :)
Tako je!!! To su deca Sodome i Gomore,bez trunke morala.I gorece u vecnom ognju prljavog bludnika!!!!

:egzorcist:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Nisu. Svako ima pravo da se ponasa onako kako zeli, samo ja ne zelim da budem u okruzenju ljudi cije bi se ponasanje moglo okarakterisati recima koje si boldovao.
By Çâðê_DUP
Pa u tome i jeste stvar,Luda Kravice!!!

Zato sto ce sutra neko tebi da zalepi etiketu pa nece zeleti da se nadje u tvom drustvu,i pored toga sto je prijatelj tvog decka....Etiketa bar nikad malo.... :hmm:

:Moralno je podobno:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Pa, ne mora... Jel ga tera neko?
Prijatelje biramo (i oni nas) prema svojim afinitetima i sklonostima... Ako se nekome ne dopadam kao osoba i ne zeli da bude u mom drustvu - ima pravo na to.
By Çâðê_DUP
Pa, ne mora... Jel ga tera neko?
Prijatelje biramo (i oni nas) prema svojim afinitetima i sklonostima... Ako se nekome ne dopadam kao osoba i ne zeli da bude u mom drustvu - ima pravo na to.
Uh! Nisi kravice bas razumela sta sam ti pricao,ali nema veze.

btw.Afiniteti i sklonosti su previse uski da bi mogli da se primene kao objasnjenje komplikovane stvari kao sto je prijateljstvo.
By pipinveliki
Originally posted by spiritska
ovako cesh se stalno pitati ShBBKBB (shta bi bilo kad bi bilo) ...
Da, u pravu si...to ti ne da mira nikada
:)

no..vreme ce pokazati
e bas to
pif :deda:

:tepih:
By ~ Le Saint X ~
:(
decko sinoc nije bio ni u Apartmani ni u Toxicu

pitao sam Pakija da li ga je video, posto stoji na vratima i zna ko je usao...a zna i ko mi se svidja, ali ne...

:drama:
By ~ Le Saint X ~
mozda je na moru...
daj boze da je samo tako...

ako je nasao nekoga
to ce vec...

boleti

ali, budala kada ne iskoristi prilike
sta radi nego se kaje?!

jbg...
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Pa, proslog petka je bio tu i davao ti prostor da mu pridjes, nisi valjda toliki baksuz da je u roku od nedelju dana pronasao ljubav svog zivota?

Ma, doci ce taj sa mora, i imaces jos prilika, a plus ce biti onako preplanuo i relaksiran.

+ mozda ces i ti nekog sresti na moru, ako ides :)
By ~ Le Saint X ~
Pa, proslog petka je bio tu i davao ti prostor da mu pridjes, nisi valjda toliki baksuz da je u roku od nedelju dana pronasao ljubav svog zivota?

Ma, doci ce taj sa mora, i imaces jos prilika, a plus ce biti onako preplanuo i relaksiran.

Ma, ja sam kompletni baksuz kada su u pitanju oni koji se meni svidjaju

na zalsot

ah... preplanuo... ne pricaj...

:drkanje:

ali ako je preplanuo i neko drugi uziva u toj preplanulosti onda

:harikiri:
Korisnikov avatar
By m..
Pa i ja sam vazda izlazila na pederbale sa razlicitim drustvom, od ortakove ribe do nekih potpuno random poznanika. Pa sam se i savatavala sa nekim random osobama zato sto me to zabavlja. To sve naravno ne znaci da nemam stalnu ekipu (daleko od toga) i da nisam sposobna za dugu vezu (posto ocigledno jesam).

Dakle, ne budi zeko.
Korisnikov avatar
By m..
A sto se 'problematicnih' prijatelja tice, jedna neka riba je imala kreten-drugaricu koja ju je trovala samo tako, medjutim i ta cica s kojom sam bila mi uopste nije odgovarala, tako da se sa tim kretenom nisam dugo baktala.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by m..

Dakle, ne budi zeko.
Ba, jos uvek jesam

posto ni sinoc nije bio u Toxic-u

oh...

a mozda je otisao u Amriku ono kao da radi 3 meseca...

:drama:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
@Renoir
Ma, bice to u redu. Znas li bilo sta o njemu? Ili nekog ko zna ljude, koji znaju ljude, koji mozda znaju njega, pa da se raspitas?
By ~ Le Saint X ~
@Renoir
Ma, bice to u redu. Znas li bilo sta o njemu? Ili nekog ko zna ljude, koji znaju ljude, koji mozda znaju njega, pa da se raspitas?
Ne znam bas nikoga!
Jedino sam ga video jednom da prica sa MArkom # 8

te zbog toga i mislim da je mozda otisao u Ameriku jer Marko jeste...

anyway...

thanx 4 caring
:)

:mazi:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
:Muuukica:
Ma, bice to u redu...
Zivot me je naucio da u kakvoj god situaciji da se nalazis, na kraju sve ispadne u redu. :)
By ~ Le Saint X ~
Ma, hoce...
Ako nista drugo...
Klin se klinom izbija

postoje i drugi decaci

et toq!
:snob:
By ~ Le Saint X ~
Da znas d anisu
tu su i jagode... i breskve i... mmm... jagode sa slagom

et toq!
:snob:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!