Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Meni se vec skoro dva meseca svidja jedan decko.
Paki ( i mnogi drugi:horus,Idomeneo,lakiboy,shishmish) zna koliko sam izgubio glavu za njim i da sam jedan vikend (subotu i petak) bukvalno trckarao iz Apartana u Toksik na svakih 15 minuta i obrnuto kako bih ga video i prisao mu...I sav sam bio u delirijumu
Ali...
Kada mi se neko svidja, ja pustim da malo prodje vreme da, onako, iz daleka vidim sa kim dolazi ta osoba, kako se zabavlja i td...
I, u stvari, problem je taj sto...

Za zadnjih 2 meseca sam tog decka uvek video sa razlicitim drustvom ili bolje reci uvek sa razlicitim tipovima.

Ja imam standardne drugove i jednu drugaricu sa kojom izlazim stalno

te...problem mi je...znam da je glup
ali...
to sto mislim da stalno izlazi ( svaki petak i subotu) sa razlicitim dejtovima koji ocigledno bas i ne uspevaju i kada mu je moj drug prisao nesto da mu kaze za mene on je odgovorio da se bas to vece smuvao sa nekim ( sinoc bio sa drugim deckom, posto tog zapamtio)
a dan pre toga - petak u Apartmanu je sve vreme pravio prostora da mu pridjem ( jer je naravno uocio da ne skidam pogled sa njega i siguran sam da se i ja njemu svidjam bar malo - mada, mozda je to samo moja projekcija i zelja) sto ja nisam zbog toga sto je bio u drustvu moje bivse velike velike ljubavi

Sinoc u Toxicu smo se sretali 10ak puta na stepenicama i to ja izadjem na vazduh...posle 5 minuta eto njega...on se vrati, ja se vratim i tako...I stalno taj susret ocima...

znam da bi najjednostvnije bilo da mu pridjem, ne obaziruci se na njegove pratioce - ali, ja nemam muda za tako nesto kada mi se neko MNOGO MNOGO svidja!

MOZDA GRESIM!
Znam da mozda meni sve izgleda tako kako je a da je istina drugacija, ali...

Kako Vi reagujete/Sta cinite kada Vam se neko svidi, ali Vas mozda nesto u drustvu koje okruzuje tu osobu inhibira?
Ako imate taj trip uopste?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Verovatno ti je jasno da je to samo izgovor da ides linijom manjeg otpor i ne pridjes mu.
Ako nije drustvo, bice boja majice (pa on ima <insert color name here> majicu!!), ili sta trenutno pije (pa on je alkos?!?!) itd itd...

Just do it already :cheer:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Pokazem mu ocima da se skloni u stranu npr.
ili mu dam neki signal...
naravno, sve radim sam malo mi je trulo kada sve drugi treba da urade za mene... o nije to onda :vulkanac:

ja vise ne moram da brinem o tim stvarima :P
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by unic0rn
Verovatno ti je jasno da je to samo izgovor da ides linijom manjeg otpor i ne pridjes mu.
Ako nije drustvo, bice boja majice (pa on ima <insert color name here> majicu!!), ili sta trenutno pije (pa on je alkos?!?!) itd itd...

Just do it already :cheer:
Za prvo si u pravu... Znam da je to neka vrsta izgovora jer rekoh JA NEMAM MUDA DA PRIDJEM KADA MI SE NEKO MNOGO SVIDJA
dok, ako je neko samo sladak ili zgodan i nista vise od toga...nemam taj problem uopste i bas sam otvoren i komunikativan

a za majicu... ma on se super oblaci ( one of the reasons why I like him so much)

da, pije alkohol i pushi...sto bi mi smetalo jer sam antialkoholicar i ne pushim (cigarete :giggle: )

ali je too cute so he is forgiven
:)

uh...
Korisnikov avatar
By Shmi
Boli me uvo za kim se druzi i kakvo drustvo ima jer me zanima samo ona i nikog ne vidim oko nje...
Korisnikov avatar
By Dzi
..ma, ne bi trebalo preterano da te briga za drushtvo i okolinu..udahnes duboko (poklonish se i pochnesh ;) ) i krenesh..show must go on :) ..pokusaj pa ces videti,ovako cesh se stalno pitati ShBBKBB (shta bi bilo kad bi bilo) ...
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by spiritska
ovako cesh se stalno pitati ShBBKBB (shta bi bilo kad bi bilo) ...
Da, u pravu si...to ti ne da mira nikada

no..vreme ce pokazati
Korisnikov avatar
By .L O S T
a sta tebe briga sa kim se sve druzi i u kakvim odnosima su.. bitno je kako ce vama biti i sve to sa drugarima ne mora nista da znaci.....i ja podrzavam tezu da nemas....da mu pridjes:protest: ne shvatam sta mozes da izgubis.....

p.s.malo mi je smesno kako ga ti pratis i imas detaljan izvestaj za sveko vece, treba da radis za BIA :lol:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by .L O S T

p.s.malo mi je smesno kako ga ti pratis i imas detaljan izvestaj za sveko vece, treba da radis za BIA :lol:
Pa, nije bas da ga pratim....samo uvek zelim da ga gledam, posto mi to je omoguceno jedino u klubu... a to za svako vece... jebi ga, imam odlicnu memoriju, a posebno kada mi se neko svidja, onda sve pamtim...
By ~ Le Saint X ~
:lol:
bre...pa ja bih i za CIA bio dobar uhoda samo kada bih uhodio decake koji mi s e svidjaju

et toq!
:snob:
Korisnikov avatar
By Seaman
I ja imam istu blokadu kada mi se neko MNOGO dopada, tako da te u potpunosti razumijem. I ja sam pokusavao preko drugih, ali se nisam proslavio.
Ipak je najjaci utisak kad sam pridjes, makar dozivio i neuspjeh.

ista stvar i sa drustvom, takodje obracam paznju sa kim je u drustvu osoba koja mi se dopada.Mada smatram da i tu grijesim. :lol:

U svakom slucaju, skupi hrabrosti i pridji mu! Ne budi seka persa! :D
Korisnikov avatar
By bakalar
Pridji pridji!

mada bi najbolje bilo da razmislis sta je tako strasno ako te odbije ?
Korisnikov avatar
By Dina
Ja se retko zaljubljujem a kad se to i desavalo to su obicno bile neke tesko osvojive tvrdjave (ili sasvim neosvojive :giggle: ). Onda sam pokusavala da u haosu (ne)desavanja izracionalizujem malo. Mozda je bas tu privlacnost i mozda sam ja osvajacica po prirodi. ;) Sem toga u toj pocetnoj fazi bas ne moze nesto da se izgubi sem iluzija. Tako da sve moze da bude igra, pa kuda se stigne...

Mozda je i tebi koliko kocnica ta njegova nestabilnost na neki nacin i privlacna. Mozda ti ta stalna promena partnera budi strah da ces i ti kratko biti u njegovom zivotu, a sa druge strane bi hteo da bude suprotno. I zasto mu se ne bi svidjao ako se on tebi svidja? Sasvim je prirodno da je tako. Tako da ja sam vise da malo vise uzivas i opustis se u toj igri pogleda, "slucajnim" susretima i tome slicno, a onda ce se odgovarajuca situacija sama namestiti...
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Dina
Mozda je i tebi koliko kocnica ta njegova nestabilnost na neki nacin i privlacna. Mozda ti ta stalna promena partnera budi strah da ces i ti kratko biti u njegovom zivotu, a sa druge strane bi hteo da bude suprotno. I zasto mu se ne bi svidjao ako se on tebi svidja?
Dina...
:mazi:
:kiss:

Kako sam samo znao da ce mi tvoj odgovor dati resenje!
Da...upravo to me je i strah...da ne trajem i ja u njegovom zivotu samo jednu nedelju ili manje.
Ja bas u svemu trazim stabilnost...pa i kada mi se neko svidja - veza i duga ljubav su mi asocijacije...

A ja znam ( intuicija ili nesto drugo) da mu se svidjam.

Moj drug mi je probijao glavu u Apartmanu

- eno ga sam...idi pridji mu
- vidis da se smara i gleda na ovamo, sta cekas?
- gledaj, igra igrice na mobilnom, odi i zabavi ga ti
- osamio se potpuno, vidis da ti pravi prostor da mu pridjesh
i td...

ali...
:drama:
Korisnikov avatar
By Seaman
Bravo Dina! Odlican odgovor! Nikada necu prezaliti sto nisi studirala psihologiju.
Korisnikov avatar
By Dzi
.. :) da i meni se jako dopao njen odg :klap: :kiss:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Renoir
My last painting - done 3 days ago

Trebalo je da bude autoportret
ali je ispalo da je mesavina mene i jednog decka koji mi se svidja

U stvari, na mene ne lici toliko
U svakom slucaju, I like the result

Slika

da vam priblizim ko je decko...

on ima neka tri mladeza na obrazu i to me je tako privuklo...
ima i plave oci ( sto mi je drug rekao) posto sam ga ja vidjao samo u polumracnim prostorijama i iz daleka...a mislio da su crne...

u svakom slucaju...nije ispao autoportret, vec moja projekcija nas u jednoj osobi, valjda...

zivela umetnost koja spaja nespojivo!
Korisnikov avatar
By Dina
Renoir, Seamane, Spiritska,
:blush: hvala vam!

Renoir,
drago mi je ako sam bar malo pomogla. :) Javi kako se odvijaju stvari.

:fige: :kiss:
By ~ Le Saint X ~
Dina, mnogo si pomogla...

Uopste nisam razmisljao to jest shvatio od cega se ja ustvari plasim...

a taj strah je kod mene uvek prisutan

da ce emocije druge strane biti kratkorocne
a ja se mnogo mnogo unosim u sve...a u ljubav posebno...
i toliko puta sam bio povredjivan da se bojim svakog novog povredjivanja...
jbg...

ali, obavestavacu
Korisnikov avatar
By Seaman
Zato sam je ja izabrao za drugaricu. :lukavi:

Besplatne terapije.:lol:
Korisnikov avatar
By Khons
slazem se sa Dinom, ali moram da primetim da je meni grupa ljudi koja je bliska osobi koja mi se dopada takodje jako bitna. ne verujem doslovce u onu narodnu "s' kim si takav si" ali sam bila par puta u situacijama da me drustvo partnerke kochi i ubija u pojam.
prijatelji su ipak izuzetno bitne stavke u nasim zivotima i hteli mi to ili ne oni dosta mogu da uticu na nase ponasanje, stavove itd. nakon neke 20e godine neko bi ipak trebalo da bude koliko toliko formirana licnost i da ima neko (koliko god siroko ili usko) drustvo oko sebe koje je sam birao i to ne dan-dva.

konkretno i sama sam se pronasla u nekim od renoir-ovih recenica, i ponekad ume da zasmeta to kada primetis cesto menjanje partnera ali mi to nije problem koliko trajni prijatelji oko te osobe i nacin na koji oni negativno uticu na nju/njega.
Korisnikov avatar
By Khons
i da odgovorim, DA, covece, pridji mu, nista te ne kosta.
Korisnikov avatar
By Val
Chekaj bre. Ti zhelish da upoznash njegovo drushtvo ili njega? :puzzle: Misliiiiiim...
By Storm
Društvo oko "ciljane" osobe je uvek vrlo bitno.
Skoro da ne znam nijednu vezu (gay, str8...) koja je opstala ako društvo nije podržavalo "pridošlicu".
Problem je i teži utoliko što se u Beogradu/Srbiji izlazi uvek u manjim ili većim grupama/društvima i postoji čitava procedura kako i na koji način osoba iz društva A sme da priđe nekom nekom iz društva B.
Deep shit.
Korisnikov avatar
By Val
A? Tebi tvoje drushtvo bira dechka/devojku? Zastrashujucje!
By Storm
Pa i ja kažem da je zastrašujuće.
Korisnikov avatar
By Val
U stvari...i nije toliko zastrashujucje shto ti/mu/joj drushtvo bira partnera, nego je zastrashujucja chinjenica da to sebi dozvoljava/sh! :sudija:
By ~ Le Saint X ~
Val...

jeste to malo bezveze...
ali i ja kada znam da se ja nekom svidjam...konsultujem neke ljude iz svoje blizine za misljenje
pa verovatno je i obrnuto...

i da... tako je... manje ili vise neka rec moze da utice na nas...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!