Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By .L O S T
Moj decko i ja smo poceli da se druzimo sa jednim deckom sa kojim imamo neko zajednicko str8 drustvo:wow:
U pocetku su to bile samo poruke i vreme u zajednickom drustvu, ali od skoro smo poceli i da izlazimo sa njim, provodimo vise vremena.....
On je gay i uopste se ne trudi da nas ubedi u suprotno tj.zamaze oci da voli devojke, a ni mi njega, shvata on da smo mi.... Ali mi o toj gay temi nikada sa njim nismo pricali. Bilo je nekih implicitnih izjava ali nista konkretno..... I tako se mi dobro provodimo sa njim na hiljadu drugih tema ali o toj....

Zanima me da li je uopste pametno da se outujemo, da li trebamo to da uradimo ili da ostanemo pederi u str8askom ponasanju, da li ce to sve da pokvari, da li da po tom pitanju mi "povucemo nogu" ili da cekamo njega..... malo smo zbunjeni.... sta vi mislite, jeste li imali slicna iskustva?
:zastava:
Korisnikov avatar
By Dzi
..'ebem li ga shta je za ciniti , sacekajte samo ce se kasti vremenom ;)
Korisnikov avatar
By mirth
Pa ako vam se stvarno izlazi iz te igre vi mu lepo normalno recite kao normalni ljudi u normalnom razgovoru kao sto je sve to i normalno in the first place, bez priprema i promisljanja jer nema tu sta da bude pametno ili ne, nema tu ni sta da se razmislja, a ni sta posebno da se kaze na kraju krajeva.

A ako vam je zao da to nesto ne "pokvari", onda cutite i uzivajte u tom necemu i bash vas briga.
Korisnikov avatar
By .L O S T
ljubim mirth na ovako politickom odgovoru :sweet:

ma nije nama frka kako bi mu saopstili, nego se pitamo da li cemo time stvari da pokvarimo ili poboljsamo.... ne znam ni sam... voleo bih da cujem i nekog ko je imao slicnu dilemu....:mazi:
Korisnikov avatar
By Dzi
..iskreno, ne verujem da cete pogorshati, poprichajte .
Korisnikov avatar
By unic0rn
Mozda je njemu to sve vec jasno, mozda i nije, ali kapiram da nema razloga da to nesto promeni. Mozda samo uvedete vise pederskih prica u razgovore, kako to vec ide..
Korisnikov avatar
By *STATUS*
joj... najvise mrzim kada svi sve znaju, a prave se ludi.. tj on verovatno zna da ste vi u fazonu, vi znate za njega...

sta tu nije jasno... druzite se, seksajte se....

:vijaca:
Korisnikov avatar
By .L O S T
ma nije sve u sexu, imamo mi i licnosti pa mozemo sa nekim da uzivamo i u drugim stvarima:B

sinoc je opet bili implicitnih izjava....... :tushe: :tushe: :tushe:
poceo sam da se pitam da li je i njemu slatko ovako i da li bi sve to promenio:right:
Korisnikov avatar
By Afka
Verovatno je to kao igrica, ko ce prvi, pa onda diskretni nagovestaji, pogledi ispod obrva... :lol:

Salu na stranu, mozda jednostavno do sada nije bilo potrebe za gej temama. Ali ako ti dodje da mu u jednom momentu kazes "E, nas dvojica idemo u Ideu, culi smo da je stigao fenomenalan kineski porcelan ", slobodno pozovi i njega. :D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Pitajte ga nesto na tu temu pa vidite kako ce reagovati...ako se povuche znaci da ne zeli da prica o tome onda se i vi povucite.

Nije ni potrebno da pricate o >gay stvarima< da bi mogli da se druzite.
Mozda je i bolje bez toga :)
Korisnikov avatar
By .L O S T
shvatili da nam se ovo bas svidja, valjda jer je nesto novo, pa cemo nastaviti igru.... bas nam je bilo ok..... i tako cemo mi biti picke i cekati da se sve to spontano izdogadja.....bitno da je nama lepo:yay:
Korisnikov avatar
By 2kune
eto kako je nastao SETI program... :sise:
Korisnikov avatar
By .L O S T
ako je to ono sto mislim da jeste onda sam opet zbunjen:puzzle::D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!