- 07 Feb 2007, 14:23
Da li je se postoji sajt sa elektronskim knjigama, ali na srpskom? Interesuje me beletristika 

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Mr.Japdf na srpskom? hm, sumnjam
Joj kako mozes to da chitash? Uzgred mislim da postoji neka tema na ovu temu...![]()
Originally posted by Simornazalost, nisu. pretrazujem net, postoje grandiozna dela svetske literature, ali na engleskom. naime, kg biblioteka je slabo opremljena knjigama koje bih ja citala, a nemam kinte da kupujem kod akvizitera (koji su jos slabije opremljeni), tj. previse su iskomercijalizovani. pa mislih, posto sam sve knjige iz svoje kucne biblioteke procitala i po nekoliko puta, da potrazim na netu ono za cim mi srce zudi. no, izgleda da cu morati da se zadovoljim pdf-om na engleskom, eventualno na spanskom, ima li bar na spanskom?
Pa, zavisi kakve te knjige zanimaju. Ima knjiga u pdf formatu na srpskom jeziku, ali to je uglavnom u domenu neke političke teorije i istraživanja. Ja ne znam da su dela "lepe književnosti" na srpskom postavljana na netu u pdf formatu.
Originally posted by emptiovo jos uvek radi.
knjige na srpskom jeziku,ovde ih ima mnogo..
http://www.baneprevoz.com/knjige.html
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!