Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By mikka
Skoro sam gledao ovaj film, bez ikakvih očekivanja, i na moje iznenađenje ima homosexual tematiku. Malo road movie, malo istraživanje sopstvenog identiteta, i vrlo zanimljiva kamera i scenario. Neko gledao? Utisci?
Film jeste star, ali ga nisam našao među temama.
By ~ Le Saint X ~
Da, gledao sam ga dva puta
zbog
Gael-a

koji mi je presladak and I adore him!

Film jeste zanimljiv...vrlo zanimljiva tema...
Naravno, volim filmove koji te teraju na razmisljanje
a on je jedan od tih
By ~ Le Saint X ~
Konfuzna?
Ne secam se da je bilo sta konfuzno!

Cekaj, to je film kada ona sto boluje od raka odlucuje se na put sa onom dvojicom???
Korisnikov avatar
By IriS
film je odličan!

ostavlja dosta prostora za razmišljanje... nešto slično kao i film Amores perros (2000) - kod nas preveden kao Pasji život... u kom takodje glumi Gael Garcia Bernal.
i slično kao film My life without me(2003).

ta tri filma su mi proizvela sličnu emociju dok sam ih gledala.
Korisnikov avatar
By Lunja
Renoir, izbrisi spojler!

Ko je gay u filmu, podsetite me. :sweet:
Korisnikov avatar
By Shazanon
Svideo mi se film jer ima onu "appreciate every moment of your life" poentu, iako mi kraj nije bas bio po volji (tu mislim na sudbinu dvojice mladica, ne na onu ribu). A najgore je sto je upravo takav zavrsetak realniji od bilo koje druge varijante.

@Lunja: Niko nije explicitno gay, ali recimo da u jednoj konkretnoj situaciji likovi prevazilaze sopstvena ogranicenja, i ono sto je bilo potiskivano konacno izbija na povrsinu (naravno, uz malu pomoc alkohola--tipicno za strejtase)...
Korisnikov avatar
By bakalar
Zar to nije onaj film gde Gael bude crossdresser, i dolazi kod onog popa da mu trazi novac je ih je ovaj silovao kao klince blabla ... ?
By cumpig
odlican, odlican film.
uglavnom, novi meksicki filmovi su bas dobri.
By mikka
Film je odličan, po mom mišljenju, samo što je mi je pomalo zasmetala ofrlja klišeizacija karakterskom tipizacijom da "promiskuitetnost" one devojke ili njena izrazita želja da posiše sve što može iz života, potiče od neke neizlečive, smrtne bolesti. U filmu mi se sviđa što pomera granice, kako u samim likovima, tako i u gledaocu.
Mada, moram priznati, da mi je i takav njen lik (iliti carpe diem), bliži nego likovi one dvojice, ali da ih pritom zapravo sve prepoznajem u sebi, verovatno mi je i zato film ostavio poseban utisak.
By cumpig
mikka, lepo si sve ovo srocio, slazem se.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by mikka
zapravo sve prepoznajem u sebi, verovatno mi je i zato film ostavio poseban utisak.
U sustini, mislim da se svima nama svidjaju filmovi /serije/pesme
u kojima pronalazimo deo sebe
ili pak
onaj deo koji bi smo voleli da budemo/postanemo
ali to nismo
Korisnikov avatar
By ROYAL
Film je dobar, ali se meni vise svidja Pasji zivot
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by ROYAL
Film je dobar, ali se meni vise svidja Pasji zivot
U sustini, ta dva filma nemaju nista zajednicko osim
Gael-a

ako po tome sudimo da je jedan bolji od drugog

elem...slazem se

mada mislim da je mikka pomenuo ovaj film bas zbog te neke biseksualne / homoseksualne situacije u filmu
Korisnikov avatar
By ROYAL
Si, si kontam i razliku i zasto je pomenut, ali mi imaju nesto jako slicno - nacin snimanja, fotografiju, zivopisnost likova i situacija, nisu mi umiveni, malo su soc-realizam pa sam zato napravio komparaciju
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!