- 09 Jul 2008, 15:06
Mislim da je to cisti kukavicluk uvijen u strah kojim se hrane neki forumasi a i generalno pederi,pocevsi od propalog pride u BG-u...
Malo podrske onima koji ne zele da se kriju...
Originally posted by Dušan MaljkovićApsolutno se slazem od reci do reci!
Čitati ove komentare je zastrašujuće.
Devojke uopšte ne mogu biti odgovorne, sve i da su namerno "provocirale" (šta je provokativno u ljubljenju dve žene?): za napad su isključivo odgopvorni oni koji napadaju. A pojava onog dečka očigledno je bila okidač.
I umesto da im se upute reči podrške i hvale na hrabrosti, ovde se podseča na to da "svi znamo gde živimo". I šta onda? Treba svi da se krijemo? Da je po vašem nikada se ništa ne bi menjalo, pederi bi večito bili prebijani, homofobija bi i dalje prolazila na svim društvenim nivoima. I čim neko pokaže bilo kakav otpor eto ti konzervativnih srpski pedera da brane "idealno stanje" u kome se oni sami skrivaju, smeju na rasističke viceve o pederima, lažu svoju okolinu i sl. i još na sve to veruju da je najbolje da tako i ostane.
Tužno. Ta internalizovana homofobija je najveći problem, jer jedino čega zapravo treba da se plašimo je sam strah. Naš strah (od promene).
Stoga, upućujem apel svuim korisnicima ovog foruma koji "znaju gde žive" da se sa istog deregistruju, jer koriste plodove rada javnog aktivizma, kao i da se ne kače na čet i ne daju oglase. Takođe, molim ih da ne dolaze u gej klubove, jer su i oni "javna mesta" za okupljanje, posebno ne u Apartman, jer je on najdirektnije povezan sa aktivizmom. Bezobrazluk onih koji sernjaju protiv svake promene, a koriste sve što im je ta promena ponudila -- a to je sve uradio neko drugi, ne daj Bože da su oni mrdnuli dupetom, užaš aktivizam i sl -- postao je bezgraničan. Posebice ovih konzervativnih pedera što ciče i vrište kad ih dečko prevari, snevajući svoje monogamne snove, besni što su pederi "tako promiskuitetni".
Mislim da je to cisti kukavicluk uvijen u strah kojim se hrane neki forumasi a i generalno pederi,pocevsi od propalog pride u BG-u...
Malo podrske onima koji ne zele da se kriju...