Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Dugo prizeljkivani forum od sada medju nama :)

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
My Man Godfrey (Gregory La Cava)
Uvek me slatko nasmeje. :D

"You have a wonderful sense of humor. I wish I had a sense of humor, but I can never think of the right thing to say until everybody's gone home."

:sweet:
By polarlicht4.1
Hei yan quan/I Don't Want To Sleep Alone (Ming-liang Tsai, 2006) - polako postajem opsednut ovim rediteljem, no ništa strašno ionako sam na putu da se opskrbim kompletnom filmografijom. :yay:
Korisnikov avatar
By Sanguine
Cleaner

Slika

Ok je filmchic. :)
Interesantan triler.
Korisnikov avatar
By LittleRed
Hazard of the Hearts (1987)
:lol:

napokon iskopah omiljeni film iz detinjstva, sa Helenom Bonham Carter
:sweet:
Korisnikov avatar
By foolish
Slika

sinoc bio na hrt-u i skorz mi se svideo
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by Sanguine
the Girl Next door

Slika

Morbidan i potresan prilicno, po istinitom dogadjaju :uplasen:

Slazem se,upravo sam ga odgledala - 'ebo ih film...
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
The Forbidden Kingdom - iako ne podnosim kung fu filmove, ovaj i nije losh :)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Ja za Fragile dajem 8.5 :D

A za The Mist...

Slika

10/10 :hail2:
By polarlicht4.1
Kissed (Lynne Stopkewich, 1996) - odličan film o ženi nekrofilu koji je, kao retko koji sa tematikom "seksualnih perverzija", prikazuje bez trunke osude. O njenom odnosu sa (živim) muškarcem bi moglo svašta zanimljivo da se iskonstruiše, pre svega po pitanju njegovog neuspelog pokušaja da postane nekrofil.

Spanking the Monkey (David O. Russell, 1994) - a ovaj je o incestuoznoj vezi majke i sina (sad vidim da mi je bila zanimljiva protekla nedelja glede izbora filmova :giggle: ). Međutim, za razliku od onog o nekrofiliji, ovaj nekako zapada u klasičan obrazac "raspada ličnosti po počinjenom nedelu" što mi se nije svidelo. Umesto da bude as unapologetic as possible kad se već uhvatio škakljivih tema, svodi se na ono ustaljeno osuđivanje "perverzija" gde se praktikovanje iste završava loše po učesnike.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by Azdaja
Originally posted by Sanguine
the Girl Next door

Morbidan i potresan prilicno, po istinitom dogadjaju :uplasen:

Slazem se,upravo sam ga odgledala - 'ebo ih film...
Kao da mi nisu bili dovoljni vasi komentari, morao sam da odgledam film. Jos uvek sam.... jbt, ne mogu da verujem koliko je bolestan film!
Korisnikov avatar
By Vespertine
Smiley Face
Slika

Smehniji film odavno nisam gledao, da te zaboli mozak od smeha
toliko me je odushevila da nameravam da je uzmem za avatar
Korisnikov avatar
By decko
Joj, meni je taj film opasno dosadan, jedino mi je smesna ona - tj. njene grimase jer covek zaista poveruje da je bila drogirana dok su snimali :giggle:
Korisnikov avatar
By reveal
Slika

8/10

klasican horor sa raznoraznim boleshchurama..... :sekirica:

Slika

7/10

podseca me na final destination tematiku...
Korisnikov avatar
By Baldy
Wanted, prvi američki film kazakhstanskog režisera Timura Bekmambetova.
Akcija tipa Matrix i Noćna/Dnevna straža ali na kvadrat (pa opet na kub) dovedena do granice komedije... Valjda tako treba da izgleda letnja filmska zabava... :lol:

Slika

http://www.wantedmovie.com/
Korisnikov avatar
By Vespertine
Imitacija zhivota iz 1959

Slika

Gledao sinoc i za to doba je film izuzetno dobar i kompleksan, nisam ochekivao tako neshto... Uspeo je da me razdrma...
Korisnikov avatar
By anche
wall-e
pokusala vetj dva puta da gledam... nesto mi slabo ide, al' mozda nije do filma :hmm:
By polarlicht4.1
Venus Boyz (Gabrielle Baur, 2002) - dokumentarac o drag kingovima, transrodnim/polnim ženama/muškarcima, "kiborzima" na sintetičkom testosteronu, ženskoj muževnosti, muževnoj ženstvenosti...Ukratko, obavezno štivo za svaku iole queer osobu. A pojavljuje se i Judith Halberstam par puta. :sweet:

Devil's Playground (Lucy Walker, 2002) - depresivni dokumentarac o amiškoj omladini, tačnije o rumspringa periodu kad im je "dozvoljeno" da se ponašaju kao ne-Amiši i da "odluče" hoće li se krstiti i postati Amiši. :hypno:
Korisnikov avatar
By starky
Horton hears a Who!

savrsen crtani...:eya:
Korisnikov avatar
By Hton
tek sada sam gledao Ime Ruze (nisam citao knjigu) i katastrofa. Uzasno sam razocaran krajem!
Korisnikov avatar
By gorilica
Odlichan :hyper:
Upravo ga odgledao sa drugaricom i oboje mislimo da je bio pun pogodak za gledanje ovo sparno predvecherje. :pinknaocari:
Slika
Korisnikov avatar
By Hton
ponovo gospodara prstenova:D i ponovo se zaljubio u sema:D
Korisnikov avatar
By gneeebo
joao pedro rodrigues - odete (a.ka. two drifters) (2005)

film od rezisera o fantasma o kome je vec bilo reci (meni se nije dopao, a nisam ga ni razumeo bas), o gej mladicu kome umire decko, i devojci koja toliko zeli da ima dete da dolazi u stanje "histericne trudnoce"(?) - ona pocinje da tvrdi da je zapravo trudna sa preminulim deckom - i pokusava da zapocne vezu sa njegovim prezivelim partnerom. film prati proces njegovog opiranja i spajanja na kraju, u simbiozi gde svako pothranjuje iluziju drugog. zanimljivo, ali ne mogu reci da me je film odusevio, kao sto uostalom to ne bi mogao ni jedan film u kome mozete cuti klavirsko-horsku obradu smells like teen spirit u pretenciozno srceparajucoj sceni na groblju.

morten lindberg (a.k.a. master fatman) - gayniggers from outer space (1992)

Slika

suludi kratki film, o rasi gej crnaca sa planete anus, koji dolaze na zemlju da spasu muskarce-zemljane od zlih zena, i da postave gej ambasadora na planetu. nije toliko urnebesan kao sto bi covek pomislio, mada su smesne scene njihovog suceljavanja sa zemljankama (prvo likvidiraju dve ukrajinke, zatim dve zene u pekingu, zatim jednu nemicu - sve je naravno prozeto isparodiranim nacionalnim sterotipima). sve pod motom - "wherever there's a male race, or a life-form in the universe, oppressed by females, we'll come and save them. for a gay universe!".
Korisnikov avatar
By anche
Slika

resila da gledam kako bih se sto pre uspavala. medjutim... odgledah do kraja bez da mi bude dosadno.

jako zanimljiv i, usudila bih se reci, obavezno gledanje za generacije '70+
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 440
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!