Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Clockwork OrangeBudalo, pa video si (?!?)
Baci karte na sto (u prevodu: Okaci sliku u temi Moja motka)
![]()
![]()
Originally posted by dungollssmotana, vidis da sam ga promenio. Stavio sam sebe. Osvezi stranicu. Nemoj da te prijavim sefu da ne znas ni toliko da uradis.
sdebela, kako se ovaj šitty avatar uklapa u tvoj seksualni profil ? sem ako izuzmemo kožu ???![]()
Originally posted by unic0rnNeces se tako lako izvuciOriginally posted by Big Bad Bearevo prepustam svoju priliku Pariski - ona je toliko zaglibela u zlo da ni ne shvata kolko je zlav!!!
Evo ja se dobrovoljno prijavljujem da iz Clockworka i Unic0rna isteram zlom uterivanjem![]()
![]()
![]()
Originally posted by unic0rnje l smem ja ovo u potpis
tako je glasio grafit, ja reko da prenesem u originalu...
ali ajde: isteraj zlo iz forumasa, uteraj im dobro!
![]()
Originally posted by Paris
ja sam medju vodecima u forumskim zlobnicama i ne zelim da mi iko ista utera:protest:
Originally posted by Angelina777jesus
to je mala grupa ljudi, but jedna velika porodica
Originally posted by Angelina777
Ako na forumu uspes dobro da se prodas, bices faca u toj maloj zajednici.
Originally posted by pipinvelikiDragi Pipine i meni je !"smesno", vise infantilno do smesno, i ne delim takve reminiscencije niti razmisljanja, no eto, skapirala sam da se mnogi tripuju, zbog cega je i nastala ova tema (pogledati naslov)..no, ako nikome ne steti, moze samo da koristi..tj ne vidim tu neki veliki greh, moraju ljudi da imaju bar negde lufta, kad je vec psihoterapija skupa.. :empaticna:Originally posted by Angelina777
![]()
Originally posted by Angelina777Originally posted by pipinvelikiDragi Pipine i meni je !"smesno", vise infantilno do smesno, i ne delim takve reminiscencije niti razmisljanja, no eto, skapirala sam da se mnogi tripuju, zbog cega je i nastala ova tema (pogledati naslov)..no, ako nikome ne steti, moze samo da koristi..tj ne vidim tu neki veliki greh, moraju ljudi da imaju bar negde lufta, kad je vec psihoterapija skupa.. :empaticna:Originally posted by Angelina777
![]()
Originally posted by pipinvelikiti si bas neki bukvalist?Originally posted by Angelina777Originally posted by pipinvelikiDragi Pipine i meni je !"smesno", vise infantilno do smesno, i ne delim takve reminiscencije niti razmisljanja, no eto, skapirala sam da se mnogi tripuju, zbog cega je i nastala ova tema (pogledati naslov)..no, ako nikome ne steti, moze samo da koristi..tj ne vidim tu neki veliki greh, moraju ljudi da imaju bar negde lufta, kad je vec psihoterapija skupa.. :empaticna:Originally posted by Angelina777
![]()
ma samo ti luftaj sestro![]()
Originally posted by Angelina777aj i postani facaOriginally posted by pipinvelikiti si bas neki bukvalist?Originally posted by Angelina777Originally posted by pipinvelikiDragi Pipine i meni je !"smesno", vise infantilno do smesno, i ne delim takve reminiscencije niti razmisljanja, no eto, skapirala sam da se mnogi tripuju, zbog cega je i nastala ova tema (pogledati naslov)..no, ako nikome ne steti, moze samo da koristi..tj ne vidim tu neki veliki greh, moraju ljudi da imaju bar negde lufta, kad je vec psihoterapija skupa.. :empaticna:Originally posted by Angelina777
![]()
ma samo ti luftaj sestro![]()
..
odo' da luftam![]()
Originally posted by pipinvelikihvala, hocu
aj i postani faca![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!