Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By leobg
Da sam zaljubljen u sponzorushu.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Najvishe me vredjaju ispadi sazaljenja od strane osobe u koju sam zaljubljen ukoliko ta ljubav nije uzvracena... To sazaljenje moze da bude iskazano na razlichite nachine, a najcheshce kroz pretvaranje da te interesuje shta se deshava u zivotu druge osobe, ili kroz preterane (lazne) izlive neznosti pri susretu, koji kao da govore: "izvini, ti si divan ali ja ne mogu da budem sa tobom"...
Takvo ponashanje smatram neuvidjavnim, chak nekulturnim! Bljak...
Korisnikov avatar
By pthalo
kada nje izgubim, obicno bez razloga. jedan dan sve je super. drugi dan nismo nista.
Korisnikov avatar
By DfromOz
Laz....mada i to je samo trenutno,mozda budem vise inenadjena.Posto ne smatram da i jedan externi faktor, osoba ili situacija moze da nas povredi ako mi to ne dozvolimo. Osecaj povredjenosti dolazi iz nas samih,u ostalom kao i savki drugi, i prihvatimo da se osecamo na odredjeni nachin ili ne...Obicno su nasa ocekivanja u odnosu na nekoga zapravo ta koja okinu odredjeno stanje
Korisnikov avatar
By Vespertine
Spoznaja da je sve ono u shta sam bio naveden da poverujem zapravo bila dobra gluma...
Korisnikov avatar
By emo_haos_
prazne reci

a i ono sto je BellyButton kazao ->
Originally posted by BellyButton
Najvishe me vredjaju ispadi sazaljenja od strane osobe u koju sam zaljubljen ukoliko ta ljubav nije uzvracena... To sazaljenje moze da bude iskazano na razlichite nachine, a najcheshce kroz pretvaranje da te interesuje shta se deshava u zivotu druge osobe, ili kroz preterane (lazne) izlive neznosti pri susretu, koji kao da govore: "izvini, ti si divan ali ja ne mogu da budem sa tobom"...
Takvo ponashanje smatram neuvidjavnim, chak nekulturnim! Bljak...
mada ne razumem tu potrebu ali nekim ljudima to hrani ego, prosto zele da znaju da patite... nikad necu to razumeti i GNUSHAM se takvog ophodjenja prema ljudima :bljak: :bljak: :bljak:
Korisnikov avatar
By Val
I opet lazh...lazh, lazh...! I da...ne rekoh ...LAZH! :kafa:
By Kragi
Recimo da taj neko kome bih rekao da sam zaljubljen u njega (a uvek kazem), pokusa da se igra mojim emocijama :)
By ...Sitnicava...
Kad sam zaljubljena, svaka glupost me povređuje.
Upravo zato mi je (nekad) draže da volim - više je razuma nego u stanju zaljubljenosti.

:pinknaocari:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Nipodostavanje mojih osecanja, neverstvo... Nepoverenje od strane partnera me istovremeno povredjuje i smara, zato sto smatram da nisam osoba koja daje povode za nepoverenje, obicno je u pitanju neka nesigurnost druge strane.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By hlaefdige
do sad sam napisala na ovoj temi:

1. da ostane pored mene iz nekakvog obzira, a ne jer to tako zeli

2. da sam sada vec spremna da se zaljubim, makar i nesretno

3. da bi me povredilo da neko do koga mi je stalo ciljano zeli da me povredi...and act on it

dodajem - BEZMUDICA!!!!
Korisnikov avatar
By Dzi
Sve cu da podnesem
i laz i prevaru
i tvoj hladan pogled
sve ovaj put precutacu
:pinknaocari:
By sense
Originally posted by Vespertine
Spoznaja da je sve ono u shta sam bio naveden da poverujem zapravo bila dobra gluma...
ok, prevara boli i tesko ju je svariti, ali ovo... nikad mi nista teze nije palo :sigh:
By pipinveliki
to sto nije 2 procenta onog za kog se prodavao
to sto je lagao u vezi svog obrazovanja i da ne pricam u vezi cega sve ne jos
Korisnikov avatar
By blabla_guy
mnogo toga...

ali najvise...da me gleda u oci i laze...to je bas bas ruzno
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Nemam preterano mnogo gay iskustva, tako da najvise povredi kad odlepim za tipom sa kojim se savrseno ukapiram (i on ocigledno odlepi za mnom, vise nego ocigledno) pa niko nista ne uradi, ne saznam da li je gay ili ne i tako... kao da se nista nije desilo :cupakosu: (jbg ako sam ovim promasio temu,ali MNOGO se lose osecam posle toga, a desava mi se cesto)

Prevara mi se nije desila (ni sa moje strane), ali to je momentalni prekid, nema tu sta da povredi. Cao-zdravo.

I kad vidim da nesto nije u redu, a pravi se da jeste :sixto:

I kad ju/ga je blam ili sta god da kaze sta je muci, zato sto cu ja da pomislim kako je glupa/smesna... a uvek i jeste nesto glupo/bez veze :sixto:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Zaljubljenost i ljubav su kod mene uvek isprepleteni, govorim o duzim i bitnijim vezama u zivotu, kada mi je stalo do doticne osobe i kada svojim ponasanjem moze da me povredi, a ne o usputnim nazovi zaljubljivanjima...

Pored onih standardnih stvari kao sto je prevara, laz, pravljenje budalom itd. povrede me gluposti, npr. nepaznja, grubost u momentu kada je meni trebalo neznosti, neka sitnica koju je ona trebalo da uradi ili kaze (po meni) a nije, nedobivena poruka za dobro jutro i laku noc........ to su sve sitnice u odnosu na one standardne stvari koje sam navela, ali zivot čine sitnice, a ja sam zavisna o njih, naročito u ljubavi.. :jbg:
Korisnikov avatar
By radoznala
Kada je samo zaljubljenost u pitanju-sama se povredim idealizacijom i iluzijom.
Korisnikov avatar
By HPLC
da sam zaljubljen u strejtera
Korisnikov avatar
By *deni*
Tad sve može da me povredi i rastuži.
Kišni dan, neljubazna prodavačica u samousluzi, prizor prosjaka na ulici, životni problemi klijenata koji mi dolaze u kancelariju....
Strašno sam ranjiv kad sam zaljubljen i , iako je to krajnje čudno , više sam tužan, nego srećan.
Valjda zbog toga što realan i pragmatičan deo moje ličnosti vrlo dobro zna da se stvari neće odvijati onako kako je moja romantična strana ličnosti to zamislila u mašti. A u mojoj mašti to je bezuslovna ljubav koja traje do groba.
Ne volim kad mi se u srce useljava ljubav, tj. zaljubljenost.
Više volim kad sa mnom upravljaju cinizam i podsmeh prema svemu , jer tada mogu da se organizujem i koliko - toliko normalno funkcionišem u ovome svetu.
Emocije, bežite od mene !!! Ne trebate mi !
:bic:
Korisnikov avatar
By sofia
Uglavnom verujem-nista.
A ponekad osecam da bi me apsolutna nezainteresovanost mogla ubiti.
Korisnikov avatar
By pikasoubeogradu
pa ne znam da li bi me to najviše povredilo... ali dosta bi me povredilo da me udare kola u punoj brzini negde dok pretrčavam ulicu...:auto:
By жњ
Moze da me povredi jedino sopstvena slabost.
By жњ
Originally posted by radoznala
Kada je samo zaljubljenost u pitanju-sama se povredim idealizacijom i iluzijom.

a *eb ga, bez idealizacije i iluzije - neeeemaaaa zaljubljivanja ;)

its boooring!!!!!!! :kiss:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!