Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Iskočilo mi danas ono za update firefoxa, kao bla bla, do you want to, bla bla bla... Kliknem yes, skine se i instalira taj neki najnoviji update... Lm... Sada, kada startujem mf iskoči mi:

Slika

WTF?!?!
Korisnikov avatar
By Delete
:roflmao: Tako je to kad `ocete da imate najnoviju verziju :uljenavatru:
Korisnikov avatar
By bigirl
Izbaciće odmah novi update. Ovo je big mistake.
Korisnikov avatar
By iJazz
Fx 2.0.0.15? Probaj da isključiš isntalirane ekstenzije, moguće je da je neka nekompatibilna. Ljudi spominju neke toolbare uglavnom.
Korisnikov avatar
By Dominion
ja se vratio na 2.0.0.14, danas odradio update na 2.0.0.15 - radi kao svajcarac a ne ono govno 3.0 :flaming:
Korisnikov avatar
By Rei
3.0 meni radi savrsheno :P
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
i meni je 3.0 radio korektno ovo malo što sam ga koristio. doduše nisam koristio nijedan plugin.

zanimljivo mi je da se na mojoj mašini FF3 diže i radi sporije od IE7, dok na tri puta slabijoj FF radi bar duplo brže. :lood:
By fazza
Nemojte da mi kakite po FF3! :noob:
Korisnikov avatar
By dungoll
Originally posted by REI
3.0 meni radi savrsheno :P
i meni uglavnom radi, samo što krašuje - u nekim ludim slučajevima - ali generalno, radi brže nego IE7. a kao što sam iJazz-u rekao jedared, ne znam čemu ta fama oko IE-a, meni generalno oni nikad od kako je 6.0 izašla isti nije pucao, istina ponekad se uspori, iz nekog razloga, ali krašovao nije :)

svakako - ne primećujem neku lošiju funkcionalnu razliku između mozilla ff 2.x i 3.x, rade jednako dobro , tako da :) nešto se tamo sjebalo kod vas, rekao bih - a ne kod njih ;)
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
meni jeste pucao, ali gotovo uvek zbog Flash plugin-a na B92.net. i to po pravilu kad imam otvorenih 10-ak tabova. :cupakosu: doduše stavio sam IE7Pro, tako da sad imam i crash recovery, pa više ne brinem. jedino što jede memoriju kao lud. mada kontam da je tako sa svim tabbed browserima.
Korisnikov avatar
By dungoll
hm, pa - jeste, ja sam stavio na taj test i toliko hvaljenu prebrzu operu, isti kurac, puca kad otvoriš preko 10 tabova koji su iole zahtevni...

mada, mozila mi je uradila update i za verzijuz 3.x barem jedno dva puta, i manje krašuje posle toga :) držš se mozile sinak ;) :oklagija:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!