Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

iPod dilema

iPod Classic 80 GB
13
54%
iPod Touch 8 GB
11
46%
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Dakle, I'm in love :D

Celu notj sam se igrao, cover flow me odusevljava, ali gledati Will & Grace na iPodu... beyond my wildest dreams :bouncy:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
znachi, nakon drugog punjenja baterija je izdrzala preko 26 sati :hail:

moram da kupim neki dobar keis, bukvalno se ogrebe na dodir :flaming:
By spf 3000
Originally posted by colonia_boy
moram da kupim neki dobar keis, bukvalno se ogrebe na dodir :flaming:

moj je tresnuo bar tri puta na beton i nista mu nije :kolo:
By Pending-For-A-Bending
Originally posted by colonia_boy
evivei, treba mi savet za dobar video converter. Nasao sam neki Videora iPod Converter i jos neki bla bla conv. Mrzi me sad da trazim recenzije istih, pa ako je neko vec koristio neka mi kaze, ili preporuci neki drugi

EM Total Video Converter 3.12

Besplatan Trial, pa ako ti se svidi...

Inace, sa ovijm programom ces resiti sve muke ko iPod-a, mobilnih telefona, youtube-a,...
Korisnikov avatar
By Pauceti
Zasto iPod? Ima toliko boljih i lepsih (da i lepisih!)
Korisnikov avatar
By Berserker
Eifranloo ima pravo.
iPod jeste BIO jedinstven, zbog chega je postao kao statusni simbol, ali od jachih imena tu su gore navedeni iRiver, i Creative. iRiver uz vetjinu modela nudi Sennheiser slushke, koje su potpadaju medju kvalitetne.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
a koji plejer je objektivno bolji (funkcionalniji, upotrebljiviji, šta god bolji još moglo da znači) od iPoda? ja mislim da takvog nema (naravno poredivši modele u istoj kategoriji). nove slušalice može svako da kupi. :)
Korisnikov avatar
By Berserker
@ 2Q2Bstr8
iPod vs iRiver?

H10 trebalo bi da bude konkurent iPodu, a njegova kampanja je to bash pokazivala [na sajtu bila slika momka koji jede jabuku] :) .
Medjutim baterija mu traje 12 sati.
Modeli H320 [20GB] i H340 [40GB] pushtaju mjuzu 16h, a E10, koji je najnoviji, do 32 sata.
Klasichni iPod ima autonomiju u zavisnosti od modela izmedju 30 i 40 sati, model Touch do 22 sata, a model nano do 24 sata.

Znachi, autonomija je na strani iPoda, a u ostalim segmentima su gotovo jednaki. Oba imena su dosta hvaljena.

Proshetaj po forumima, radnjama, prochitaj testove...
Creative, iPod, iriver se nalaze rame uz rame.
I svaki moze te dobro posluziti.

Ako mislish da kupujesh, obrati paznju na
- autonomiju
- podrzane formate [mp3 i sl., obrati paznju ako je mogutje na bitrate za mp3, ali obichno ide do 320kbps]
- kako se kachi na komp [USB 1.1, USB 2.0] i naravno
- KAKO IZGLEDA :)
Korisnikov avatar
By iJazz
Moram da dodam... Creative je čak izbacio neke funkcionalnosti koje su postojale na starijim plejerima. I sad više liči na iPod :sigh: . To mu je jedina mana - taj nedostatak nekih opcija, koje su bile super.

BTW, Creative se bavi zvukom i poznat je po tome :love: ...
Korisnikov avatar
By Pauceti
Btw celokupni dizajn svojih proizvoda kompanije Apple nije inovativan niti originalan... "Pozajmljen" je... I da, bezobrazno su skupi i jako su podigli nos.

Eto Mac Air bi kupio samo da mogu da secem 'leb, ni za sta drugo nije...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
@Eifranloo: koliko vidim Rams je inspirisao Jonathan Ive-a za svoj rad, što nije ni prvi ni poslednji put da se tako nešto dešava. s druge strane, teško da se ovo može podvesti pod rip-off, samo zato što obojica dele istu filozofiju po pitanju dizajna, tj. jednostavnost. čak bih se složio da je to hommage Rams-u. :) teško da će jedna velika kompanija sebi dozvoliti da celu svoju slavu bazira na ukradenim idejama i dizajnu, zar ne? na kraju krajeva, kako i sam članak kaže, pričamo o industrijskom dizajnu gde se većina ideja neprestano reciklira.

@dooffey: ove sve karakteristike koje si naveo idu u korist iPod-a. isto tako, iPod i dalje ima najbolji kvalitet izlaznog signala (jer džaba dobre slušalice, ako plejer ne daje kvalitetan signal za njih), a to nije nešto što se baš često navodi pri upoređivanju plejera. ono što mene i dalje jako vezuje za iPod jeste funkcionalnost kojom teško mogu da se pohvale drugi proizvođači. ja ne znam da li si imao prilike da koristiš iPod, ali što se mene tiče, nadmašio je svako moje očekivanje.

na kraju, ono što jeste činjenica je da je tek pojava prvog iPoda žestoko uzdrmala tržište MP3 plejera, i nijedan drugi plejer nije imao toliko uticaja kao iPod. prvo se pojavio ClickWheel koji su onda ripovali drugi proizvođači (uključujući i famozni Creative), ali taman toliko da se ne kaže da je ukraden (jer nije ni mogao biti ukraden, pošto je Apple patentirao tehnologiju). onda se pojavi video support i ekran veće rezolucije, i eto opet drugi proizvođači prate. onda se pojavi ekran osetljiv na dodir, i evo sad možemo da čitamo da će i drugi plejeri imati tu funkcionalnost.

ono što hoću da kažem je da je Apple uvek prvi uvodio inovacije na MP3 tržištu kroz svoj plejer, da bi drugi proizvođači tek kasnije odgovorili na istu replicirajući je. ne samo da nisu imali kreativnije odgovore od pukog kopiranja, nego čak ni u tom kopiranju nisu otišli nijedan korak ispred Apple-a po pitanju svojih invoacija. a nije da nisu imali vremena da smisle nešto bolje i originalnije.
Korisnikov avatar
By iJazz
Originally posted by 2Q2Bstr8
teško da će jedna velika kompanija sebi dozvoliti da celu svoju slavu bazira na ukradenim idejama i dizajnu, zar ne? na kraju krajeva, kako i sam članak kaže, pričamo o industrijskom dizajnu gde se većina ideja neprestano reciklira.
Ali vidimo da dozvoljava :giggle: . Iako stoji da se dizajn reciklira (kako piše u članku), sličnosti sa Ramsovim idejama su prevelike. Samo da više ne čujem kako je Apple-ov dizajn inovativan. Možda u domenu user-interfacea, ali ne i samog dizajna spoljnog izgleda :P .

Slika
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
nije inovativan, ali je najbolji. Pre nego sto sam kupio classic, pregledao sam gomilu iRiver i Creative playera. Sem sto je najbolji po specifikacijama (btw, za razliku od ostalih proizvdjacha, Apple je na svoj sajt postavio realne podatke o bateriji i sl.) i dalje je vizuelno daleko najbolji na trzistu. Pomenuti iRiver H10 i H320 bas kao i na slici izgledaju kao ruzne glomazne kocke kad ih usporedite sa iPodom. Vecina proizvodjacha i dalje koristi plastiku za izradu kucista, sto je za cenu koju traze neoprostivo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!