Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Insorcer
lucky strike silver.... vec dugo,dugo godina:cigareta:
Korisnikov avatar
By svejedno
@ gari
Evo ti nesto sto sam pisao kao klinac :)

''...Ah, sveti dim. Jin je oduvek bio tip ?oveka koji bi umesto ludog orgijanja sa ostatkom bezumnih propalica poput njega odabrao samo?u ?elije i u polumraku posmatrao igru opojnog dima. To je za njega sveti ?in u hramu greha. To je za njega senzualnost.''

Ali nisam mislio na duvan :)
Korisnikov avatar
By gari
Ma znam, nisam ni ja. No, trenutno ne posmatram igru opojnog dima nego zelenkasto svetlucanje "Zaxan-a". Ne znam šta je bolje /gore/, zaboraviti i prepustiti se ili pamtiti i boriti se. Verovatno ovo drugo, ali borba za koga, protiv koga /sebe/. Ponekada mislim da je ta borba jedna od najuzaludnijih u istoriji svesnih bi?a. Životinje su pametnije od nas-puštaju da ih nosi matica nagona i ne razmišljaju o uzro?no-posledi?nim vezama.

:friends: :friends: :vogue:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Zbog loseg standarda i besparice, pushim najbolje moguce cigarete koje se mogu kupiti za 44 din na svakoj trafici i u svakoj prodavnici u gradu. Elem to sto ja najvishe volim Lucky Strike to moj dzep ne moze da podnese te stoga pushim sumanuti Vision crvene boje...

eto...

:drama:
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by WhiteBoy
Zbog loseg standarda i besparice, pushim najbolje moguce cigarete koje se mogu kupiti za 44 din na svakoj trafici i u svakoj prodavnici u gradu. Elem to sto ja najvishe volim Lucky Strike to moj dzep ne moze da podnese te stoga pushim sumanuti Vision crvene boje...

eto...

:drama:

...pa ti sada gledaj chega se sve treba odreci, kad imash studentski (citaj prazan) dzep, da bi se u budzet uklopio lucky strike... :ozbiljan:

:sarana:
Korisnikov avatar
By gari
Zbog nenadanog poskupljenja niških cigareta, dok sam prebrodio prvi šok prešao sam na "Fast" meko pakovanje koje košta 35.dinara ali toliko guši da sam se vratio na "Plavi Best" koji nalazim još uvek na 39.dinara a ina?e košta 41.dinar. Baš su ga preterali! Ako je ve? pušenje štetno po zdravlje što ne snize cene cigareta?

:povez: :fuckbed: :zavera:
Korisnikov avatar
By svejedno
Ih Gari, to je vec naivno pitanje.

No, sto se 'studentskog dzepa' tice, ja imam dogovor sa roditeljima, naime ne daju mi novac ni za sta osim ponekada za koji komad odece, ostatak sam zaradjujem kroz crtacke tezge uglavnom, ali me svakog jutra ceka pakla iz 'kucnog budzeta'.

Takvi mi roditelji.
Mogu samo da kazem 'hvala' i za to.
Korisnikov avatar
By gari
Pa i to je nešto. A lepo je i biti zahvalan roditeljima...I biti sre?an što ih imaš. Mada se nekome ne posre?i sa roditeljima.

:cigareta: :happysmoke: :crveni:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
I dalje plavi pall mall .... jel ste videli novo pakovanje? :trep: :love:
Korisnikov avatar
By Manon
joooooj koliko vas je pusaca.!! :(
Korisnikov avatar
By uninvited
jedno vreme sam bas dugo pusila plavi Vice Roy 100's..
trenutno pusim plavi Monte Carlo takodje 100's jer nije bilo drugih da se kupi 100's radnji..

anuway, volim i nandzarasti pall mall :)

a videh sad skoro neke,kao tigraste,ili me oci varaju? :lol:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
ne varaju te oci... postoje tigraste.. :lol: ... neke slim... :lol:
Korisnikov avatar
By anche
ronhill white

summer edition pakovanje je :love:

:cigareta:
Korisnikov avatar
By uninvited
jao Boze.. imaju valjda i zebraste?
:lol:
a ja sam mislila da mi je vid malo poremecen..
ja ne razumem opcu poentu tih cigareta. :confused:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by tinkerbell
I dalje plavi pall mall .... jel ste videli novo pakovanje? :trep: :love:
crveni pall mall :happysmoke:
a pakovanje je toutalno kul, samo nisu jos svi dobili novu turu :zongler:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Kent 4 sam pusio ali sam zbog cene presao na PALL MALL 100's (plavi)
Korisnikov avatar
By tinkerbell
@ :eya: - ma da, negde ima a negde gi nema ;) ... cak mi se nekako najvise svidja novo narandzasto pakovanje... ma super su sva :D
Korisnikov avatar
By Blady
Malboro zlatni...
Ali planiram prestati pusiti :)
Korisnikov avatar
By reveal
crveni LM...

ali bivshi odnosno ukinuti crveni pall mall :love: the best!
Korisnikov avatar
By pthalo
lucky, marlboro lights, Moon kék, pall mall.

Ne prebiram previše, a glava mi boli od Visions-a i Sopiane.
Korisnikov avatar
By MeeTz
Lucky strike - the best, soft pack naravno...to je poseban filing :alexis: :bouncy:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Omiljene cigarete: Eve, Parliament, Marlboro Touch... od duvana: Pueblo i Drum i neki kakosezvaše Golden Virginia, tako nešto. Kad mi se zamerači kupim Original Choice, gospody božy kako sladak i mio ukus i miris :love:

A pušim Pall Mall plavi 100s. Nije u top 5 omiljenih, no tu je negde blizu, a za moj budžet najprihvatljiviji odnos cene i kvaliteta.

Ne razumem ljude koji daju 330 din po pakli za fuckin' Davidoff. Odvratna, suva, gorka cigara koja odiše na neku hemiju, kad otvoriš paklicu spuca te ko poppers :lol:
By alexandermagic
Davidoff (ne bezh kutija) i crveni Marlboro su najbolje cigarete.
Prestao sam pusit, no ovu kutiju nosim dugo sa sobom ukoliko iskusenje bude preveliko. Dvije cigarete koje nedostaju sam popusio 25.09. i otad niti jednu
Slika

DuHane nikad nisam preferirao. Sjetih se kad mi je drug poklonio neki preskupi engleski, u crveno-zlatnom omotu, koji je intenzivno mirisao na cokoladu. Mislim se - ako hocu cokoladu kupit cu ju u usranoj prodavnici i necu ju pusitSlika

Cigare su vec nesto posebno i u bas specijalnoj prigodi ih se necu odrec.
Korisnikov avatar
By gossip
Pusim samo kada sam u drustvu,i to samo ponekad,obicno bude Lucky Strike
Korisnikov avatar
By 李香兰
presla sam na elektronsku i izgubila sam je pre nekih 10 ak dana. trazila sam je dan po stanu taj dan dok je iskusenje bilo veliko i nisam je nasla. pre neku noc sam bas htela da kupim kutiju u gradu i bilo je da li cu kupiti nesto slatko ili kutiju od 6 evra i kupila sam cokoladu. eto, prestala sam ??
Korisnikov avatar
By voodoo
:okret: uh,winston 100s zlatni meki su bile cigarete((((toga vise nema,pa sam tu i tamo motao duvan,pa pravio cigarete,pa pusio lucky meki ,da bih se sad skrasio na fast 100s crvenom...eto tak'
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!