Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
OMG 25 septembra cu gledati Madonnu.
I to za 35 ojra samo :D

Koliko je povratna karta busom do Budve jel zna neko da iskalkulisem troskove?
Korisnikov avatar
By Blady
Pa za 35e je neces ni videti..
Nebitno...
Kada bude zvanicno, ja zelim to znati, neka mi neko javi.. please...
Korisnikov avatar
By Hton
ovo mozda rastuzi colonia boya, ali moguce su i dalje promene:

Madonna is not satisfied with the live version of "Spanish Lesson", so she decided to shelve it AS OF NOW.

Madonna is currently testing a cover of Anita Ward's "Ring My Bell" to replace "Spanish Lesson" after "Buenos Aires". Let's wait and see if this cool idea will make the final setlist!

Another song has been shelved as of now. "Ray Of Light" - which was originally part of the Rock/Guitar section - is now out of the tentative setlist.

"Give It 2 Me" is being rehearsed the same way as in the Hard Candy Promo Tour, but obviously with different outfits.

Besides "Spanish Lesson", the only other "Hard Candy" track that is not being used as of now in the tentative setlist - neither as a video interlude nor as a live performance - is "Incredible".

Keep in mind that everything is subject to changes, so stay tuned!

Source: Drowned Madonna
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Lakiboy_ns

Od Bg do Budve je povratna oko 40E.:)
Korisnikov avatar
By Hton
:smeh:jeftiniji ti je koncert od prevoza
Korisnikov avatar
By Seaman
Inace Madonna ce biti smjestena u isti apartman u kojem je bio Mik Dzeger, hotel Splendid.Jedino se ne zna da li ce doci sa Gej Ricijem i djecom, kao sto je bilo najavljivano, mada mi je to skroz nebitno. :)

Inace sva oprema i sve sto je potrebno za binu i sl, bice dovezeno sleperima, ni manje ni vise nego 19 slepera.UZas! :D
Korisnikov avatar
By XerYuS
prica se da se razvodu sa Guy-om
Korisnikov avatar
By Seaman
Zbog toga se i ne zna da li ce sa njim.

Suvise je slab da bi mogao da prati jednu takvu zenu.Zena zmaj! :)
Korisnikov avatar
By Hton
danas su bas demantovali razvod :dance:
By superfly
Originally posted by Seaman
Jel? Gdje? :D
u Kuriru.

:dude:
Korisnikov avatar
By Hton
nemoj da bijem bre:sw:

:D
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Seaman

Od Bg do Budve je povratna oko 40E. :)
Tnx Seaman...znaci trebam oko 100 ojra da odem do Budve i vidim big M.
Dobro je sto je koncert krajem septembra a ne u sred sezone kad su ionako preterane guzve u Budvi....jel imate u Budvi neki oficijelni/neoficijelni gay kafic gde bi jedan novosadista poput mene nakon koncerta mogao neoficijelno da svrati...mada predpostavljam da ce cela Budva za vreme Madoninog koncerta liciti na jedan veliki gay klub :lol:
Od 60-tak hiljada ljudi bar 30.000 ce biti njeno gay obozavaoci :zastava:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Black Lady
Pa za 35e je neces ni videti..
Naravno da cu je videti i komunicirati sa njom :D
Popecu se decku na ledja i tako odgledati koncert i vikacu : I LOVE YOU MADONNA, I LOVE YOU YOU FUCKING BITCH :lol:
Korisnikov avatar
By spliff
gde tje da se prodaju karte u beogradu?
Korisnikov avatar
By Blady
I ja bih da kupim... ali kad sve bude zvanicno...
Ja bih onu od 70 ta mi najpouzdanija.. sta znam.. mogu tako da se prebacim, da za to vreme i budem na moru, pa da samo svrnem na koncert :)
HOCU SVE ZVANICNO ! ;)
Korisnikov avatar
By Hton

Od 60-tak hiljada ljudi bar 30.000 ce biti njeno gay obozavaoci :zastava:
da, a drugih 30.000 zene:lol:

jos ne znam gde ce se u beogradu prodavati:neznam:
Korisnikov avatar
By Hton
Hard Candy je do sada prodat u preko 2 mil. primeraka

Postoji mogucnost da ca se za pesmu She's not me na turneji, 4 Madonnina igraca obuci u njene prepoznatljive kostime:D
Korisnikov avatar
By Vespertine
Uzdam se u Htona da obznani kad se sazna za prodaju karata...Ima li neko otprilike predstavu koliko ce ih ranije pustiti u prodaju?
Korisnikov avatar
By Hton
valjda ce vec 11. biti i na bilet servisu ,da se naruce preko interneta... ali me nervira sto jos niko to ne pominje!
Korisnikov avatar
By Blady
Pa za onu pesmu spanish lesson me i bas briga.. pesma mi se uopste ne svidja...Ali album kao album mi je ok... hocu samo da zaista procitam to, da ona stvarno dolazi i da lepo kupim kartu i zapalim na njen koncert.. eto :fige:
Korisnikov avatar
By V25
Ovih dana se u Warneru odlučuje o trećem single-u. Ili je "Beat goes on" ili "Miles Away". Spot bi trebalo da se snima početkom avgusta. Nadam se da će ovo oko koncerta uskoro biti zvanično.
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Beogradjanin18
Ovih dana se u Warneru odlučuje o trećem single-u. Ili je "Beat goes on" ili "Miles Away".
:yay:

Valjda ce Miles Away:molise: A i najcesce svima treci singl bude balada-osim ako nisu Mariah Carey pa im je ceo zivot balada:D
Korisnikov avatar
By V25
Zbog evidentnog neuspeha "Give it 2 me" u USA, a koliko vidim i izvan, Warner daje prednost "Beat goes on" za koju se smatra da je više US radio friendly.
Korisnikov avatar
By Seaman
Sestra mi je javila da u Budvi prodaja krece 11 jula.

Lakiboy,

u Budvi je ranije postojao gay friendly kafic, ali ga vise nema.Ipak je to mala sredina za tako nesto.Ali kao sto i sam znas, Budva ce biti prepuna gejeva za vrijeme Madoninog koncerta. :D Moja sestra je htjela da ide sa mnom, ali sam rekao da zelim da idem sam. :lol:
Korisnikov avatar
By Hton
Word is that a newcomer is in charge to direct two video-interludes. His name is Noel Clarke.

DrownedMadonna.com heard that the new "Everybody" choreography reminds of "Erotica/You Thrill Me" from the Confessions Tour.

The choreography that is being conceived for "Heartbeat" is described as a tongue in cheek shoe changing choreography.

Among the old hits that Madonna is currently rehearsing there is "Angel". We really hope Madonna likes the live version and it will make the final setlist. Fingers crossed!!

Keep in mind that everything is subject to changes, so stay tuned!
Korisnikov avatar
By Hton
JEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay: :yay:

BUDVA JE NA ZVANICNOM SPISKU!!!!!!!!!!!!!!!

Slika
Slika
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 132
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!