Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Eh! Sada ću silno da se namučim u pokušaju da objasnim šta me zanima. Dakle, ja sada imam neke mailove i želim da ih sačuvam na hard disku ili cd-u, dakle da ih exportujem iz mail programa koji koristim i da ih imam kao nezavisne dokumente. Jel' to moguće? Nemam pojma da li bi to onda imalo ekstenziju .doc ili neku drugu, tek voleo bih da ih imam kao zasebne entitete a ne kao deo inboxa ili outboxa u mail programu koji koristim.

Neko može da mi pomogne?

Neko razumeo šta sam uopšte hteo da kažem? :D
By Paris
pa koji mail program koristis?:komp:
By Simor
Draga tinkerbell, bitno da sam ipak bio koliko toliko jasan, pa možda naiđe neko ko će znati da mi pomogne. A možda uspem i da sažmem gornje rečenice u neku key word i da ubacim u google i onda da mi google otkrije tajnu.

:)

@Paris, koristim Thunderbird.
By Paris
ako koristis outlook samo copy pa pastuj sve mailove u jedan folder.
ovaj nacin ti je najbolji ako hoces da ih s vremena na vreme citas bez konvertovanja u bilo sta.
By Paris
hm ne koristim thunderbird
By Simor
Evo, pokušao sam tako kako si rekla za Outlook i fercera. Ali čuva ga kao Thunderbird Document. To znači da ako ja sada to narežem na cd, neću moći da otvorim dokument jer otvara samo uz Mozilla Thunderbird program.

Ipak, hvala na savetu. :)
By Paris
a nema neka opcija export mail ili slicno? pa da ti nudi format za exportovanje?
By Simor
Nema. Ima samo opcija Import i tako sam preneo neke mailove iz Outlooka koji sam ranije koristio. Ili, možda i ima ali ja ne mogu da nađem. No, pretpostavljam da još neko koristi Thunderbird pa će znati da me uputi.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
čuva kao EML, tj. email message. to što tebi piše Thunderbird Document je zato što je podešeno da Thunderbird otvara EML fajlove. to će ti otvoriti bilo koji mail klijent koji je u tom trenutku instaliran, pa makar to bio i Outlook Express/Windows Mail koji dolazi uz Windows. znači uvek ćeš imati bar nešto da otvoriš mailove.

druga solucija (po meni bolja) jeste da odštampaš mailove u PDF. imaš besplatan PDF Redirect koji kad se instalira doda novi štampač na sistem koji služi za "štampanje" u PDF. kad pustiš štampu treba samo da odabereš gde ćeš sačuvati odredišnu PDF datoteku.
By Simor
Jeste, u pravu si. Stvarno čuva kao .eml.

Pokušaću da uradim i ovo što si rekao za PDF Redirect.

Hvala! :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!