Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Slika

Tko voli nek izvoli...

Ja vecito patim sto kod nas jos uvek nisu otvorili...

Mada verujem da bih bankrotirao da otvore.
Sve pare u Turskoj su mi otisle na njih!

P.S. Ovo mu dodje fan club te molim da se manite pitanja tipa: "Sta vi to vidite u tom Starbaksu?" ili komentara "Meni sve to isto!"

JEDAN JE STARBUCKS!!! :love:
Korisnikov avatar
By Sanguine
Svidja mi se najvise,izbor stvari koje se mogu naruciti tamo,usluga je isto uglavnom super i enterijer.
Gotivim starbucks ali ne secem bas vene na njega :)
Korisnikov avatar
By istok
Skinuo sam skoro "The Book Of Recepies" - Starbucks. :sesir:
Ako ikome zatreba moze na u2u.
Korisnikov avatar
By Pooky
Za oko 6 meseci Sturbucks bi trebao da proširi svoj lanac i na par mesta u Zagrebu... pa ako dolazi kod komšija, možda dođe i do nas ... :alexis:
Korisnikov avatar
By Deksi
E ovako...starbucks i gotivim i ne gotivim...mada u zadnje vreme vise ovo drugo.
U Barseloni,Veneciji sam zadnji put bio,pre toga dok sam bio u US non stop visio po njima...

+

Topla Cokolada,Muffins,Ice Creams i kolachi su fenomenalni.

Svidja mi se kako je uredjeno i opremljeno...urbano ali opet i diskretno...

:peace:

_

Kafa im je shit,preprzena i odvratna i mleko koje stavljaju u nju mi ima nekako vestacki ukus.fuj

Mrzim kvazi urbanu omladinu,snobove (StarFUCKS) koji non-stop tamo idu i ne znaju ni za jedno drugo mesto sem za Starbucks,sva ostala mesta za kafenisanja i bleju su out i inferiorna u odnosu na njega i te smor spike.

Ono sto mi najgore tj. definitivno nepodnosljivo i iritirajuce zbog cega svaki put pizdim kad udjem u jedan od njih i napravim scenu jer sto moram da cekam u redu pola sata da bih dobio kafu.

:tuc:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ma to sve manje-više isto. kafa za 200 din? ne, hvala. :hand:
Korisnikov avatar
By zboO
ja bih vise volela da se na nasem trzistu pojavi Dunkin Donuts sa sve kafom i krofnama :love: :love:

i naravno sa americhkim cenama :D

Slika
Korisnikov avatar
By bothways
Posto ne pijem kafu, a to jutro je trebalo nekako da doruckujem, u Bostonu sam u Starbucksu uzeo cinnamon twist... neko pecivo sa cimetom... bilo je ukusno, moram priznati.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
ja sam fan jacobsa 3 u 1 i zabole me uwo za taj StarBucks
p.s.kad bolje razmislim zanimljiv prevod..Star Bucks:roflmao::zongler:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ma jeste. Iljadu ipo ću za kafu da im dam. :hand:
U onu verziju koju nam je čika Miško doveo nisam ni ušao.
:piroćanac:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Big Bad Bear
Sta vi to vidite u tom Starbaksu?
Kakav si ti smarac... :doh:

@Deksi: Meni bas nije preprzena, meni se vise svidja nego vecina kafa koje sam probao...

@Dungoll: :bj:
Korisnikov avatar
By starky
Originally posted by Zonche

Sve pare u Turskoj su mi otisle na njih!

JEDAN JE STARBUCKS!!! :love:
i ja kad sam bila u Turskoj nalivajuci se svim i svacim po STARBUCKS-u,bas sam pomislila,kod nas otvaraju sve i svasta,a niko da otvori STARBUCKS...nadam se da hoces uskoro...mada sam cula da je Miskovic hteo,pa mu nisu dali licencu,pa je uzeo Costa caffe (koji je meni licno krsh)
Korisnikov avatar
By dungoll
zone :) a da i ti obrišeš nalog - pa po novom pravilu iz onog thread-a o gej partijima u beogradu uradiš identifikaciju ?

još jednom kažem ? starSUCKS. jbte - kafa koju najviše volem je najobičniji dugački espresso - i ko ga dobro pravi : niti starfux niti costacafe niti bilo ko, već su to uglavnom mali neugledni kafei na ćoškovima ulica :)

amen 2 that.

a za Čobanov odmor u NY, predlažem da bude na zidnoj ulici :) i da imaju jagnjeće rolovano i za 100 dolara - kupujmo domaće na zidnoj ulici :)

a mogle bi i svrljiške kamiondžije da otvore radnju na Route 66 ? :D
Korisnikov avatar
By Egmont
Ja sam čuo da Starbucks ulazi na srpsko tržište, te je angažirao Zone da im radi PR.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Egmont
Ja sam čuo da Starbucks ulazi na srpsko tržište, te je angažirao Zone da im radi PR.
Pa cuuutiiiiiiiiiiii
Korisnikov avatar
By Berserker
Meni je jedan ortak prichao kako je neki lik dobio odma srchku poshto je popio Starbucks kafu... Ako bi neshto od kafa bilo nezdravo, ja bih sumnjao u one fore 2u1, 3u1, Kaputjino u kesicama. Ja verujem da Starbucks pravi kafu na klasichan nachin...
Ja pijem klasichnu, nes, irsku kafu, makjato i espreso.
I da naglasim da je espreso po mnogima najzdravija da kazem ''vrsta'' kafe i navodno se mora brzo popiti...
Korisnikov avatar
By Hys.
Nisam probala, ali nameravam :) !

Mada meni privlacno deluju peciva, vise no kafa /pijem iskljucivo tursku,eKspreso, kaFucino/ Toplu cokoladu bih isto probala :mljac:

A dankin donatccccccc.......:bale:
Korisnikov avatar
By Egmont
Originally posted by Zonche
Originally posted by Egmont
Pa cuuutiiiiiiiiiiii
Možda je stvarno trebalo da ćutim. Zabrinut sam za tvoju poziciju na novom poslu :)

http://www.queerty.com/starbucks-sued-f ... -20080627/

On the other hand:

Slika
Korisnikov avatar
By gorilica
A da ova tema i naglo interesovanje nemaju mozda veze sa Madonnom i njenim vec chuvenim odgovorom crnogorskoj novinarki u Kanu?
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
Generalno, kad god trazim gde da sednem da malo predahnem
u inostrastvu.. uvek se tu stvori negde neki Starbucks...
i uvek mi bude vrlo ugodno.. Od Barselone, Londona, Berlina, Amsterdama, Njujorka.. svi su razliciti, ali opet je to jedan te isti
standard..

Ja nisam kafopija, ali tu volim da uzmem nesto sto ima interesantan
ukus.. a ponekad uzmem i caj..

Volim kod nas da odem u Grandpleasure.. iako to nije to..
ali mi bar malo nadomesti taj neki osecaj pripradnosti planeti..
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Nisam nikada bio ali predpostavljam da je taj lanac kafeterija postao planetarno popularan i trendovski zahvaljujuci dobrom marketingu i nicem vise isto kao i McDonalds.

Mislim da je kod njih u pitanju prodavanje magle po preteranim cenama omladini koja je zeljna da pije kafu po iskljucivo trendovskim mestima makar je placali tri puta vise od redovne cene i stajali u redovima za nju.

Interesantno je da je taj lanac kafeterija u zadnjih nekoliko godina postao simbol >amerikanizacije< globalnog drustva kao nekada McDonalds, Burger King ili KFC.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Originally posted by Marvin
Ma jeste. Iljadu ipo ću za kafu da im dam. :hand:
U onu verziju koju nam je čika Miško doveo nisam ni ušao.
:piroćanac:
Ni nemoj.Ja sam bio u nasem Costa coffe u Apolo centru na trgu i platio dve kafe 350 dinara.Srednji capucino koji sam narucio je bio ogroman bilo bi mi zlo da sam ga celog popio, malo je, ok je sredjeno ali nista posebno...uglavnom imaju nekoliko vrsta kafa po prevelikim cenama i to je to....radije cu nastaviti da ispijam kafe po 100 dindzi u nekoj od basta u Z.Jovinoj ili u dolini basta u ulici Modene, gde je bar prometno i mozes biti i vidjen dok ispijash kafu :alexis:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by gorilica
A da ova tema i naglo interesovanje nemaju mozda veze sa Madonnom i njenim vec chuvenim odgovorom crnogorskoj novinarki u Kanu?
Da, ja sam zapravo Madonnin PR za SCG :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!