Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Vespertine
Zahvaljujuci celonocnom razgovoru sa prijateljicom doshao sam do zanimljivog zakljuchka da chovek treba da do'vati i da me prebije ko vola u kupusu na rachun toga koliko glup mogu da ispadnem ponekad... :krava:

Naime, vec nekoliko dana sam u fazi upoznavanja sa jednim tipom koji, za divno chudo, i rechima i delom pokazuje da je sve ono shto ja trazhim...Ok,normalan,diskretan tip choveka koji zheli normalnu vezu... Sve bi bilo divno, da ja, ko moron, svaki put kad se upustimo u neki ozbiljniji razgovor s njim, ne zamutavim jer tip 'ladno pricha i u moje ime... Maltene mi krade rechi i opise, i toliko me zbunjuje to shto ima apsolutno iste poglede i stavove po gotovo svakom pitanju da je to zastrashujuce... :qqlele:

Plashi me to, na neki nachin prosto ne mogu da se opasuljim da se pojavio neko ko je kao da se po narudzbini pojavio za mene i ne mogu da se opustim jer je tako lako zaljubiti se u nekog takvog a to ume da bude pogubno po mene.Pouchen prethodnim iskustvima kapiram da treba biti rezervisan prema svachijoj prichi, pa sad, chak i u momentima kad zelim da se opustim i pristanem na neshto vishe, neshto u meni kvrcne i on od mene ne dobija nikakvo zeleno svetlo... :murkan:

Doshlo je do toga da je izjavio da se nada da cu se bar vidjati i druziti s njim,bez ikakvih pritisaka, koliko god je potrebno dok se ne uverim da je zaista takav kakvim se opisuje... :cekam:

Osecam se ko moron,jer ja zelim nekog takvog uz sebe, a opet strah da me neko povredi i zaebe me kochi da se opustim i prepustim... Dechko je extra sladak i dobar, chak za divno chudo i strpljiv, sudeci po tome da me josh nije odjebao nakon mog nemushtog,ledenog ponashanja, i osecam se ko kreten shto se tako ponasham. Kad nije tu skupim petlju i pustim mu poneki sms koji koliko toliko ukazuje da nisam ravnodushan i da zhelim vezu kakvu on opisuje, ali kad se vidimo,blejim u njega ko tele u sharena vrata i drzhim se lakih tema. Drugarica mi je rekla da treba da progutam ponos, zajebem predrasude i da navalim punom parom... :pickme:

Shta vi mislite? Jeste li imali slichnih iskustava da vas predrasude i strah da vam ponos ne bude povredjen ponovo zasnovan na prethodnim katastrofalnim iskustvima paralizuju da ne mozhete napred, chak i kad vas neko ko deluje kao osoba iz snova strpljivo cheka da kazhete makar jednu ohrabrujucu rech kad se vidite ochi u ochi? Znate li recept za prevazilazhenje tog problema?:plavuso:
By Pending-For-A-Bending
Ako zvuci tako sjajno sigurno mu nesto fali. I verovatno nije ni takav. Primetio sam da ovde vecina frajera pati od ludila suprotnosti.
Ako ti kaze da hoce vezu cekace prvu priliku da se pojebe sa strane, a ako kaze da je za otvorenu ishisterisace odmah prvi put kad se povatas, ili makar flertujes, s nekim drugim
Korisnikov avatar
By Modesty
Samo opušteno dragi moj Supervixen,nemoj sam sebi komplicirati život....što je bilo bilo je jer kad već tebi daje šansu,daj i ti njemu(životu i sebi)
nelupaj glavicu jer svakako ni ti niti iko na forumu nije vidovit da će ti tačno moć predvidjet budučnost i eventualno razočarenje i na kraju krajeva,šta je to razočarenje u ljubavi.....ja lično ne smatram da sam nešto izgubila ako sam jedan period nekog silno voljela,bila voljena,uživala i na kraju se sjebala....vrijedilo je...to je život.
Nesmoješ dozvoliti da te prošla loše iskustva vode u životu,iskustva koristi da budeš mudriji a ne da si uskraćuješ nadolazeće sreće i ljubavi.
Korisnikov avatar
By .L O S T
kakve ti probleme imas, nekim ljudima je nemoguce udovoljiti:eureka:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Da samo zhelim da mi se udovolji, lako bih reshio problem okretanjem nekoliko brojeva telefona... Na zhalost, ne verujem u sex bez emocija...

Nije poenta samo to shto se meni deshava, ja zhelim da chujem i vashe slichne primere, mozhda izvuchem neku pouku iz toga...
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Supervixen
Da samo zhelim da mi se udovolji, lako bih reshio problem okretanjem nekoliko brojeva telefona... Na zhalost, ne verujem u sex bez emocija...

Nije poenta samo to shto se meni deshava, ja zhelim da chujem i vashe slichne primere, mozhda izvuchem neku pouku iz toga...
ja nisam skužila da se sa Njegove strane radi samo o želji za seksom bez emocija.
zašto komplikuješ..nepovodi se toliko tuđim iskustvima jer ja nisam ti niti je moj partner taj tip,npr..ono što je možda prošlo kod nekoga,tebi može napravit glupu ili neuspješnu kombinaciju...osloni se nasvoje instikte i ne misli previše na prošla loša iskustva.

Tvoj mentallni i emocionalni sklop je drugačiji,jedinstven kao i od svakog od nas...slušaj svoje srce.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Kapiram ja tebe Alexa, josh gore kapiram da on nije samo za sex (a ako jeste,onda,brat bratu, zasluzhuje Oskare za sledece 5 godine unapred), al ja sa blokiram kad sam s njim, imam utisak ko da razgovaram sa samim sobom, otprilike tachno znam shta ce sledece da kazhe i kako ce da postavi stvar na svoje mesto a to je spoooooky :qqlele:
Korisnikov avatar
By Modesty
Kapiram ja tebe Alexa, josh gore kapiram da on nije samo za sex (a ako jeste,onda,brat bratu, zasluzhuje Oskare za sledece 5 godine unapred), al ja sa blokiram kad sam s njim, imam utisak ko da razgovaram sa samim sobom, otprilike tachno znam shta ce sledece da kazhe i kako ce da postavi stvar na svoje mesto a to je spoooooky :qqlele:

DIVNOOOOO,uživaj srećo...samo se opusti i uživaj:sunce:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Lakshe reci nego uchiniti....

Ne umem da glumim nepokolebljivost i samouverenost pred nekim ko je takav.
Korisnikov avatar
By Modesty
Lakshe reci nego uchiniti....

Ne umem da glumim nepokolebljivost i samouverenost pred nekim ko je takav.
Komliciraš mili moj.....postavi sebi pitanje:zašto bih uopšte trebao da glumim?
ja sam posve uvjerena da se ti njemu sviđaš takav kakav jesi.za ljubav je potrebna otvorenost a ne zid nepokolebljivosti.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Za ljubav je pre svega potrebno vrema, to je chak i on rekao.Ja jesam bio otvoren, ali chini mi se da sam ostavio jako negativan utisak na njega, jer ta moja otvorenost je bila uglavnom potkrepljena prichom o loshim iskustvima. Samo sam hteo da mu stavim do znanja kakva sam sranja proshao i da mi to ne treba vishe, medjutim, strah me jer mi deluje kao da je on to shvatio kao neko odbijanje i pokushaj da ga oteram, jer kako reche drugarica kad smo prichali o tome, meni treba mnoooogo daa se uz nekog opustim maximalno, a dok se to ne desi umem da delujem ko santa leda i neko ko ne ume da zguta svoj ponos.

Ne zhelim da glumim bilo shta pred njim, ali skoro se niko nikad nije ponashao tako sa mnom i to me zbunjuje, a ja bih da ipak ostanem chiste glave dok to vreme ne pokazhe kao realnu kombinaciju...
Korisnikov avatar
By m..
Zahvaljujuci celonocnom razgovoru sa prijateljicom doshao sam do zanimljivog zakljuchka da chovek treba da do'vati i da me prebije ko vola u kupusu na rachun toga koliko glup mogu da ispadnem ponekad... :krava:

Naime, vec nekoliko dana sam u fazi upoznavanja sa jednim tipom koji, za divno chudo, i rechima i delom pokazuje da je sve ono shto ja trazhim...Ok,normalan,diskretan tip choveka koji zheli normalnu vezu... Sve bi bilo divno, da ja, ko moron, svaki put kad se upustimo u neki ozbiljniji razgovor s njim, ne zamutavim jer tip 'ladno pricha i u moje ime... Maltene mi krade rechi i opise, i toliko me zbunjuje to shto ima apsolutno iste poglede i stavove po gotovo svakom pitanju da je to zastrashujuce... :qqlele:

Plashi me to, na neki nachin prosto ne mogu da se opasuljim da se pojavio neko ko je kao da se po narudzbini pojavio za mene i ne mogu da se opustim jer je tako lako zaljubiti se u nekog takvog a to ume da bude pogubno po mene.Pouchen prethodnim iskustvima kapiram da treba biti rezervisan prema svachijoj prichi, pa sad, chak i u momentima kad zelim da se opustim i pristanem na neshto vishe, neshto u meni kvrcne i on od mene ne dobija nikakvo zeleno svetlo... :murkan:

Doshlo je do toga da je izjavio da se nada da cu se bar vidjati i druziti s njim,bez ikakvih pritisaka, koliko god je potrebno dok se ne uverim da je zaista takav kakvim se opisuje... :cekam:

Osecam se ko moron,jer ja zelim nekog takvog uz sebe, a opet strah da me neko povredi i zaebe me kochi da se opustim i prepustim... Dechko je extra sladak i dobar, chak za divno chudo i strpljiv, sudeci po tome da me josh nije odjebao nakon mog nemushtog,ledenog ponashanja, i osecam se ko kreten shto se tako ponasham. Kad nije tu skupim petlju i pustim mu poneki sms koji koliko toliko ukazuje da nisam ravnodushan i da zhelim vezu kakvu on opisuje, ali kad se vidimo,blejim u njega ko tele u sharena vrata i drzhim se lakih tema. Drugarica mi je rekla da treba da progutam ponos, zajebem predrasude i da navalim punom parom... :pickme:

Shta vi mislite? Jeste li imali slichnih iskustava da vas predrasude i strah da vam ponos ne bude povredjen ponovo zasnovan na prethodnim katastrofalnim iskustvima paralizuju da ne mozhete napred, chak i kad vas neko ko deluje kao osoba iz snova strpljivo cheka da kazhete makar jednu ohrabrujucu rech kad se vidite ochi u ochi? Znate li recept za prevazilazhenje tog problema? :plavuso:
Aham, opusti se i uzivaj, i uradi nesto po tom pitanju, pa cak iako se negde usput povredis, odavde mi deluje kao voznja snova, prosto iskoristi svaki trenutak, jer ako to ne uradis, moda ces se kajati ceo zivot.

Jebiga ne mozes se jebati a da ti ne udje.

Dakle, nemoj da si pickica, nego uhvati tog tipa i zeni ga.
Korisnikov avatar
By m..
Btw ja sam imala slicnu situaciju sa mojom devojkom, samo sto sam ja bila u ovoj drugoj ulozi. Jebiga, posle neke 3-4 nedelje sam bila primorana da je stavim pred ultimatum. Mislim manje vise sam joj bukvalno rekla da zelim vezu s njom, i da zelim da probamo i da zelim odgovor odmah, i da cu ako bude negativan verovatno otici na tu zurku kod neke starije lezbe koju znam (trebalo je da idem na taj neki rodjendan posle) i da cu se pojebati sa nekom random zenom tamo samo da bih se osecala bolje, i da se verovatno necu osecati bolje od toga. I morala dam da joj obecam da cu i ako stvari krenu po zlu ostati u njenom zivotu (dakle necu prekinuti svaki kontakt, kao sto umem da radim), i morala sam da se ubedjujem dobrih sat vremena s njom, i obecala sam da cu biti strpljiva i da mogu da hendlujem sve te neke hevinese sto idu uz nju. Medjutim ja sam bila 100% ubedjena da to moze da funkcionise, tako da me nista od toga nije uplasilo ili odvratilo od namere da probam to. I prosto nisam htela da cujem negativan odgovor. Pa smo probale, i evo vec 5 meseci smo zajedno i volimo se, i ne secam se da mi je ikad bilo bolje u zivotu. Jebiga, ne znam ni sama kako, ali ja sam u jednom trenutku prosto znala da je ona ta koju trazim.
Korisnikov avatar
By Modesty
slušaj,ako on nešto pogrešno shvati a ti si bio prirodan,onda i nije za tebe...ništa ne gubiš samo molim te prestani više razmišljat,analizirat i tripovat se...nemaš potrebe budućem partneru istresat svoje traume iz predhodnih veza...vaše vrijeme je vaše a prošlost je prošla.....jbt,jesam pametno sročila :)
Korisnikov avatar
By Vespertine
hehe Allex sad sam mu poslao link za ovu stranu i dopalo mu se kako je izlozhena tema i napokon je valjda shvatio :) Ti i tvoji postovi su ga se najvishe dojmili
Korisnikov avatar
By Seaman
Supervix,

tvoji strahovi su opravdani.Isto se desava i meni.Uvijek postavim sebi pitanje STA AKO SE ZALJUBIM I OPET DOZIVIM NEUSPJEH? KAKO CU DA PREZIVIM JOS JEDAN NEUSPJEH?
Stalno mi se mota isto po glavi.
To je normalno, jer se svako boji novog neupjeha, povrijedjenosti, razocarenja..
Naravno, to nije razlog da propustas priliku.Upusti se u tu pricu, trudi se da sa tvoje strane sve bude kako treba, pa ces vidjeti.Mozda bas taj momak bude onaj pravi. ;)
Ko riskira, profitira.;)
Korisnikov avatar
By Seaman
Originally posted by Big Bad Bear
Ako zvuci tako sjajno sigurno mu nesto fali. I verovatno nije ni takav. Primetio sam da ovde vecina frajera pati od ludila suprotnosti.
Ako ti kaze da hoce vezu cekace prvu priliku da se pojebe sa strane, a ako kaze da je za otvorenu ishisterisace odmah prvi put kad se povatas, ili makar flertujes, s nekim drugim
Ne slazem se sa tobom.Ne plasi covjeka. :bic: :tuc:

:)
Korisnikov avatar
By Vespertine
Hvala za podrshku Seaman, otkad sam mu poslao link i kada sno poprichali o svemu tome ispostavilo se da je mnogo lakshe komunicirati sa njim sad kad je malo svesniji da nisam toliko ambivalentan prema njemu kao shto mozhda delujem...

Laska mi shto je do te mere odmeren i fin da je i dalje ostao pri tome da ce mi dati koliko god vremena mi bude trebalo da se opustim uz njega i sam uvidim da je takav kakvim se predstavlja...Za verovali ili ne je da sex nije ni pomenut za svo ovo vreme, chak nemam ni najblazhu predstavu o tome kakvu ulogu preferira u igri mame i tate i to mi je totalno ok:up:
Korisnikov avatar
By deželaš
Supervixen,

mislim da želiš još pažnje, i još sile. Fiksirao si se na te prethodnike, pa sad ovaj deluje kao pičkica :lol:

Drugo, ako čovek ispunjava sve tvoje kriterijume (u šta ne bih ulazio), a ti se i dalje premišljaš, na tvom mestu bih se zapitao da li su ti kriterijumi uopšte bili ono najvažnije. Nijednom ne pominješ da li ti se uopšte dopada, već koliko se - uklapa? On zaista tebi otvoreno tematizuje i dokazuje da je takav kakvim i želiš da bude? Mlaki sms-ovi podrške? Linkovanje na forum da bi se videlo da nisi ravnodušan? Ćutanje, zato što ionako isto mislite (pa u čemu bi se ta veza sastojala?). Menjaj i rešavaj to hitno pre nego što ovaj put druga strana tebe ne zamrzi..
Korisnikov avatar
By Vespertine
Kapiram da to ne mozhe u startu biti savrsheno i da sam vezana vreca ali on deluje kao neko vredan truda i shto ga bolje upoznajem kapiram da to nece biti uzaludno... najgore je proshlo, bar mi se chini, ono shto predstoji je po meni najzanimljiviji deo, polagano upoznavanje bez pritiska (iako sam mu nimalo diskretno i suptilno saopshtio da sam za to da provodimo shto vishe vremena zajedno)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Taman htedoh da ti napisem, nakon citanja nekoliko prvih postova da bi mogao da mu napises kako se osecas, kad videh da si mu poslao link.
Sto se svodi na nesto priblizno pisanju.

Obavestavaj nas sta se desava.

:)
Korisnikov avatar
By Deksi
Cesto bas,cesto sputavam emocije i ne pokusavam da ostvarim namere i zamisli bas zbog predrasuda,ponosa,ranije povredjenog ega i straha...bas se zbog toga retko i upustam u ozbiljne veze.

Propustio sam gomilu prilika zbog toga ali ne zalim.
Smatram da uvek postoje osobe koje mogu to da nam razbiju,jeste da su retke ali ima ih i pojave se kad najmanje ocekujemo,
Zbog njih cemo rizikovati bez razmisljanja i potpuno zaboraviti na neke od gore-navedenih loshih osobina.
Korisnikov avatar
By Sanguine
Originally posted by Deksi

Smatram da uvek postoje osobe koje mogu to da nam razbiju,jeste da su retke ali ima ih i pojave se kad najmanje ocekujemo,
Zbog njih cemo rizikovati bez razmisljanja i potpuno zaboraviti na neke od gore-navedenih loshih osobina.

Slazem se :jumphug:
Korisnikov avatar
By Seaman
Hvala za podrshku Seaman, otkad sam mu poslao link i kada sno poprichali o svemu tome ispostavilo se da je mnogo lakshe komunicirati sa njim sad kad je malo svesniji da nisam toliko ambivalentan prema njemu kao shto mozhda delujem...

Laska mi shto je do te mere odmeren i fin da je i dalje ostao pri tome da ce mi dati koliko god vremena mi bude trebalo da se opustim uz njega i sam uvidim da je takav kakvim se predstavlja...Za verovali ili ne je da sex nije ni pomenut za svo ovo vreme, chak nemam ni najblazhu predstavu o tome kakvu ulogu preferira u igri mame i tate i to mi je totalno ok:up:
Ni ovaj moj nije spominjao sex dva mjeseca pa je dobio sut kartu. :smeh:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Imao preksinoc najromantichnije veche od kad znam za sebe, sinoc nastavak istog uz prvi poljubac i stvari se polako odvijaju u pravom i zheljenom smeru...Sad ni u ludilu ne bih dao shut kartu nekom ko mi prvi put nakon 5 godina pokazuje da svo ono maltretiranje i spoticanje o pogreshne ljude u nekom karmichkom pogledu napokon daje zheljene rezultate... Romantichni ljudi ipak postoje:yay:

Ko shto rekoh, da sam ga naruchio ne bih dobio takvog, bio je problem samo prevazici pochetnu ukochenost i anksioznost, pa chak i nevericu da je osoba totalno nalik meni, i sad otprilike sve ide ko po loju...

Ali tema i dalje stoji... Zanima me dali ljudi imaju takve probleme i nedoumice i na koji nachin izlaze na kraj sa njima?
Korisnikov avatar
By Zwezdica
ALI, PAZI KADA TE P O T P U N O razumem i shvatam o chemu prichas !

Do skoro sam i sama bila u takvoj situaciji..

Losa i bolna iskustva su dovela do toga da budem ogradjena i rezervisana prema svima koji bi nesto samnom, a sve zbog oooooogromnog straha da cu biti ponovo povredjena..

E, tada stupa na scenu ONA, isto tako savrsena i nestvarna kao i taj tvoj deckic.. Ponasala sam se idneticno kao ti, ali ona je imala strpljenja, bila je nezna, razumela me je, nije pritiskala i ja sam joj se sama pustila, jednostvano to moje otvaranje prema njoj je doslo samo od sebe i zahvaljujuci njoj i njenom ponasanju..

Nadam se da ce i kod tebe to biti slucaj.. Ali upamti ovo: STRAH TE SPRECAVA DA UZIVAS U MNOGIM DIVNIM STVARIMA, NE DOZVOLI MU TO ! ! ! :up:
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by m..
Medjutim ja sam bila 100% ubedjena da to moze da funkcionise, tako da me nista od toga nije uplasilo ili odvratilo od namere da probam to. I prosto nisam htela da cujem negativan odgovor. Pa smo probale, i evo vec 5 meseci smo zajedno i volimo se, i ne secam se da mi je ikad bilo bolje u zivotu. Jebiga, ne znam ni sama kako, ali ja sam u jednom trenutku prosto znala da je ona ta koju trazim.
Manje vise si sumirala moje dve najbitnije veze u zivotu, drugacije okolnosti, ali ista sustina.
Kad zagrizem i mislim da valja, ne pustam. Nekad je stisak neprimetan samo, ali jednako tvrdoglav.
I bila sam u pravu, for what is worth. :hvala:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Drago mi je shto nisam usamljen sluchaj, Zwezdice :shake:

Ubija u pojam kad zhelish da verujesh u nechije rechi jer deluju tako dobro i opisuju sve ono shto ti treba a opet se udarash po prostima i kazhesh sebi "jebesh rechi, chekaj dela", a mnogi nemaju zhivce da bilo shta uchine po tom pitanju, jer misle da se samo igrash s njima i da tvrdish pazar iz zaebancije... Nije tako...

Opet, mozhda je to ipak dobar test da vidish kome koliko znachish i ko je na kakve zhrtve spreman za tebe i tvoju naklonost, tako da smatram da nema razloga da se kajem shto sam nastupio s oprezom jer sad imam ono shto sam oduvek hteo:kissing:

edit: @Nanny Ogg - sinoc sam gledao temu Moja fotka i mnoooogo si mi slatka sa ona dva repica i plavom kosom
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!