Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Nije mi zao. Spustila sam kriterijume dovoljan broj puta, i opekla se svaki put. Mada ja i nemam jasno uoblicen ideal u svojoj glavi, prosto postoje neke stvari na koje ne pristajem i to je to. Vise mi ne pda na pamet da budem s nekim ko je skoro raskinuo, i pokusava sebe da ubedi da je preboleo proslu osobu. No way.
Korisnikov avatar
By Frizerka
Ne zalim.I one sto sam upoznala,sa ove vremenske distance,bolje i da nisam.Ali Bog nas u zivotu upzona sa nekoliko pogresnih osoba,da bi smo znali da prepoznamo onu pravu...
Trenutno su mi u glavi jedne crne oci... :love:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by m..
Nije mi zao. Spustila sam kriterijume dovoljan broj puta, i opekla se svaki put. Mada ja i nemam jasno uoblicen ideal u svojoj glavi, prosto postoje neke stvari na koje ne pristajem i to je to. Vise mi ne pda na pamet da budem s nekim ko je skoro raskinuo, i pokusava sebe da ubedi da je preboleo proslu osobu. No way.
:hail:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by tramp
Originally posted by m..
Vise mi ne pda na pamet da budem s nekim ko je skoro raskinuo, i pokusava sebe da ubedi da je preboleo proslu osobu. No way.
Hail i :hail2: (moja prica 2005).
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Kupper
Originally posted by m..
Vise mi ne pda na pamet da budem s nekim ko je skoro raskinuo, i pokusava sebe da ubedi da je preboleo proslu osobu. No way.
Psiholozi kazu da je potrebno da prodje polovina vremena od vremena trajanja neke veze da bi se "preboleo" partner. Ja to zovem "period dekontaminacija" :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Avalon, kazu oni ali meni je uvek trebalo skoro onoliko koliko je trajalo. Kakvi su ljudi - kad ti ostavis ne mislis kako je onom drugom, i kad hoces ne mozes da znas kako se oseca, a kad je naopako onda je naopako.
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by m..
da osnujemo NVO za sve cija je ovo prica za 2005
boricemo se za zakonsku zabranu ulaska u veze dok ne prodje bar pola perioda koliko se bilo u vezi a za podredjene slucajeve i pun period

:protest:
Korisnikov avatar
By tramp
ups, lapsus, htedoh reci odredjene slucajeve
Korisnikov avatar
By Kupper
Ajd, da ne budem sam. Lakse je u grupi.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Nije mi zao. Razlozi zbog kojih sam nekog odbio ili prekinuo i dalje stoje. Recimo da sam tvrdoglav :smokin:
Korisnikov avatar
By Myself
Ne zalim ni za cim. Te sto sam odbila, odbila sam jer mi se nisu dopale, nisu me privukle i nisam prema njima nista osetila.

Meni su u glavi te 'sarene' oci.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by operativni kadar
Recimo da sam tvrdoglav :smokin:
:jbg: but :up: & :klap:
By spf 3000
nimalo mi nije zao propustenih 'dobrih prilika' :drama: :doh:
stavise, zao mi je sto sam se iz dosade (nastale usled nenailazenja bilo cega sto se prilikom moze nazvati) zamajavala ljudima koji me ni najmanje nisu zanimali. ali eto... htela sam da ne zalim za propustenim prilikama :zacepi:
pa ti vidi koja je opcija bolja...
Korisnikov avatar
By Kupper
Znam koja ti opcija bolja:misici:
Korisnikov avatar
By *deni*
Samo sam za jednom osobom iskreno zalio.
Zove se Boris i bio mi je sve na svetu.
smrc....
:radosnice:
Mislio sam da cu umreti za njim, ali nisam umro.

Sto bi rekla Petrija:

"Tak`a ti je covek strvina, voli da zivi zivina..."
By SUNNY B
da. zao mi je. zbog jedne devojcice koju sam onako odvratno "oduvala" ali se tesim da drugacije nisam mogla, ili, u stvari, nisam smela. stvar je bila zesce zajebana. birala sam izmedju 2 stvari.koju god da sam izabrala, izgubila bih nesto sto mi je znacilo, tako da sam se trudila da izaberem manje zlo. jos uvek nisam sigurna da li sam dobro izabrala jer sam par puta bila u situaciji da osetim na momente da sam mozda pogresila.najvise me boli to sto jedna osoba nikada nije pokazala ni trunku postovanja & dobre volje nakon svega toga sto sam uradila.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..
da osnujemo NVO za sve cija je ovo prica za 2005
boricemo se za zakonsku zabranu ulaska u veze dok ne prodje bar pola perioda koliko se bilo u vezi a za podredjene slucajeve i pun period

:protest:
Sta cemo samnom kojoj treba 6x trajanja veze da se oporavim od tih koji nisu hteli da ispostuju tu polovinu?

Dodjavola kojih 6x, jednom mi je trebalo pola godine da se oporavim od 2,5 nedelje.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by SUNNY GIRL
da. zao mi je. zbog jedne devojcice koju sam onako odvratno "oduvala" ali se tesim da drugacije nisam mogla, ili, u stvari, nisam smela. stvar je bila zesce zajebana. birala sam izmedju 2 stvari.koju god da sam izabrala, izgubila bih nesto sto mi je znacilo, tako da sam se trudila da izaberem manje zlo. jos uvek nisam sigurna da li sam dobro izabrala jer sam par puta bila u situaciji da osetim na momente da sam mozda pogresila.najvise me boli to sto jedna osoba nikada nije pokazala ni trunku postovanja & dobre volje nakon svega toga sto sam uradila.
Uvek postoji opcija da uopste ne izaberes.:opatica:
Korisnikov avatar
By Delete
Kako je vreme odmicalo moji kriterijumi su postajali sve visi i visi, sad mi ni na pamet ne pada da spustim kriterijume ni po koju cenu. A nikad nisam zazalila sto sam odbila neku osobu. (hehe, to se ja sad hvalim kko savrseno procenjujem osobe iz prvog pokusaja)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Postoji par mladica, koje sam odbio a da nisam ni zavrshio misao u svojoj glavi da bi mi mozda bilo super s nekim od njih i da je medju njim the right guy for me.
Zashto? Mozda zbog ponosa, nekih bubica u glavi, koje me teraju da postupam a da nemislim o posledicama.
Eto pre neki dan, tip me u kandahanu muva, tj. muvali se, i pocheo on sa svojim igricama, na to mu ja odvalim da sam pogreshio, i da cu samo tako izaci iz njegovog zivota kao shto sam i ushao...
Mislio je da se zezam, sve dok nisam izashao van.
Ostao je da sedi, osetio sam energiju koju je tada isijavao, stajao sam na stepenicama par minuta, shvatajuci da sam ispao budala. Al nisam se vratio, ponos mi nije dao.
Shto se kriterijuma tiche, nisam ih spushtao, ako je svuda inflacija nemora da bude i u mojim vizijama vrednosti kod drugih.

Mada shvatio sam da: " True beauty is measured not by appearance but by actions and deeds. "
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Sta je bilo nekad? Svasta. Sad sam emotivno otupeo. I do jaja mi je.
Korisnikov avatar
By waterlily
Hm, za mene je 'spustanje kriterijuma" idelana prilika da upadnes zamku bivstvovanja sa nekim ko ti apsolutno ne odgovara i samim tim osudis sebe na bedak, prema tome, meni je potpuno nemoguce da ucinim tako nesto.

A sto se odbijanja tice, nije mi zao iz prostog razloga sto su moje odluke tog tipa u datom trenutku bile vrlo utemeljene i sve sam ucinila samo zato sto sam tako htela.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Seaman
Kao i vecina, tako sam i ja imao svog zamisljenog princa kojeg sam cekao.
Kasno sam se upustio u ove "vode" pa sam propustio neke stvari. Medjutim, eto imao sam ubrzani kurs, usponi, padovi.. sl. Princ iz snova se nije pojavljivao. Upoznao sam mnoge likove, ali nisu bili ni primaci Mr Right-u.
Posle odredjenog vremena, stvari su se promijenile, da ne kazem da sam spustio kriterijume. :D
E da, sad me zanima da li se nekad sjetite svih onih likova koje ste odbili?
Da li vam je sad zao sto niste bili sa nekim od njih?
Ja se cesto sjetim i mislim da sam propustio neke dobre prilike. Medjutim tad oni za mene nisu bili pravi.
Hmmm...secam ih se

ali to sto sam ih odbio je dobra stvar bila i za mene i za njih

Cudna je ta potreba da imamo nekoga pored sebe
i da smo voljni da spustimo kriterijume

ja,priznajem, da jesam u necemu spustio kriterijume
to jest
da bolje kazem...
promenio sma neke moje stavove
ali...

da...ponekad pomislim na neke...ali ne zalim za tim

znam da to ne bi bilo 'TO'

sta god ja pod tim TO mislio
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Wh1t3 Tra$h
Zashto? Mozda zbog ponosa,
Moja najveca mana!

I am too proud!

Znam da mi je to mana i trudim se da je umanjim kada je ljubav u pitanju
ali...

mali su pomaci
Korisnikov avatar
By gneeebo
ja ljude ne gledam kao "kriterijume" ako me privuku privukli su me ako ne nisu - to sto sam odbila neke koje bi drugi smatrali pozeljnima mi nije zao

ono cega mi bude zao su veze koje su imale sansu ali su se iz raznih razloga razlupale ...

:up:

ljude ne posmatram kao automobile koji odgovaraju nekoj listi specifikacija ili ne, privlacnost, "hemija", "klik", ili se jave ili se ne jave, i svako ko je dovoljno iskren prema sebi nece doci u situaciju da vidi da neceg ima tamo gde ga nema ili da se ubedi kako neceg nema tamo gde ga ima. setkanje okolo sa nekom listom kriterijuma, bez obzira da li su visoki ili niski, tu ne moze da ti pomogne. za bilo kakav odnos potrebno je dvoje, tako da to da li neka osoba odgovara nekim kriterijumima i dalje ne govori mnogo o mogucnostima odnosa.
Korisnikov avatar
By gorilica
Nemam za kim da zalim. Koga sam odbio, odbio sam sa velikim razlogom.
A ono shto mi je napokon u zadnje vreme sinulo iz dupeta u glavu jeste da spushtanje kriterijuma ne vodi nichem dobrom. Svaki put kada sam pristao sam pred sobom da spustim kriterijume, em mi se obilo o glavu, em sam bespotrebno povredio neke ljude, a generalno ne volim da budem u toj ulozi.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zaista lepa tema.
I zaista ne mogu da verujem da sam pohvalio neku temu :D

Nego, da odgovorim na pitanje.
Da, postojalo je par likova koje nikada necu sebi oprostiti.

Ali nije da mi se nisu dopadali ili nesto slicno, te sam ih odbio, vec sam do pre godinu dana imao stvarno neke nenormalne bubice, mada ne tvrdim da ih nemam i sada... ali definitivno bolje i smirenije sagledavam stvari.

Ali jbg, sta je tu je... trudim se da ne smaram sebe sa takvim stvarima... i da se i dalje nadam.

I ne, ne spustam kriterijume! Niti cu ih spustiti u skorije vreme!
Za nesto dalju buducnost zaista ne mogu da tvrdim... ali kazem za narednih par godina (ako dozivim!).
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by Seaman
Kao i vecina, tako sam i ja imao svog zamisljenog princa kojeg sam cekao.
Kasno sam se upustio u ove "vode" pa sam propustio neke stvari. Medjutim, eto imao sam ubrzani kurs, usponi, padovi.. sl. Princ iz snova se nije pojavljivao. Upoznao sam mnoge likove, ali nisu bili ni primaci Mr Right-u.
Posle odredjenog vremena, stvari su se promijenile, da ne kazem da sam spustio kriterijume. :D
E da, sad me zanima da li se nekad sjetite svih onih likova koje ste odbili?
Da li vam je sad zao sto niste bili sa nekim od njih?
Ja se cesto sjetim i mislim da sam propustio neke dobre prilike. Medjutim tad oni za mene nisu bili pravi.
Kapiram te skroz. Spushtao i ja kriterijume samo shto se tiche fizichkog izgleda, medjutim od principa nisam odstupao i nije mi zhao, jer jedino onim najtezhim sexopacenicima nisam dao shansu da se pokazhu kao ljudi, a svi ostali koje sam i istrpeo malo duzhe su se pokazali na veoma losh nachin tako da mi nije zhao uopshte...:smiling:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!