Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Palo mi je na pamet da sam se jednom ulogovao na forum Velikog brata i da sam se neprijatno iznenadio kolicinom besa koja zaudara iz pojedinix poruka, kao i lakocom sa kojom ljudi upadaju u rasprave oko banalnix stvari. Imao sam utisak da je pojedinim forumasima s tog foruma potrebno da svakog dana izbace gomilu besa preko svojix postova da bi mogli normalno da funkcionisu.
Kakav utisak ste vi stekli o gs forumu? Ja nisam neko ko aktivno posecuje i ucestvuje u temama (mislim da najvise citam Trans & queer), ali mi ponekad upadnu u oci hostilni postovi ili teme/poruke ciji autori tako hrane ego (ovo drugo ne osudjujem niti podrzavam).
Korisnikov avatar
By Sanguine
True :up:
Mislim da ima razlicitih profila ljudi i da neki od njih dolaze na forume tj. upustaju se u virtuelne diskusije jer nemaju na kom da se istresu kod kuce...ili ne smeju.
Neki njihovu inferiornost u pravom zivotu nadoknadjuju superiornoscu u virtuelnom svetu,hrane svoj ego na taj nacin.
Ima i onih koje valjda niko nece da saslusa uzivo pa se non-stop kroz njihove postove vrti neka ista prica itd...
Korisnikov avatar
By Hton
Isidora Bjelica je izjavila da su na forumima ljudi koji nemaju para za psihijatra:lol:

:kesa:
By ~ Le Saint X ~
ja ovde jedino lecim dosadu

niti se upustam u konflikte/polemike

niti sudelujem u istim

moj ego je ovde nakacen na muziku
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Ja se isto nekada iznenadim koliko u ovom internet svetu zna da bude hejta i ljudi koji dolaze online samo da se sa nekim pokace i svadjaju i da sve sto mogu popljuju najstrasnije.

Ocigledno je da mnogi ljudi u ovom virtuelnom svetu gde su anonimni i stoga zasticeni ispoljavaju svoje frustracije na najgori moguci nacin i da sve inhibicije koje ih u privatnom zivotu sputavaju ovde ne vaze i zato pokazuju svoje najgore lice.

Stoga DA mislim da i ovaj i dosta drugih foruma sluze ljudima kao neka vrsta dusevnog lecenja kako kazes i menze za ego.

Ono sto mene licno brine je ta internet kultura stila >LOOK AT ME< koja uzima maha medju mladima u kojo je najbitnije biti vidjen u nekom klipu na internetu ili imati zapazen profil negde na netu i na taj nacin se samopotvrdjivati trazeci odnosno vapeci za pozitivnim reakcijama drugih osoba sa neta koje uopste ni ne poznaju licno.

Tu se gubi svaka samokriticnost, sve je dozvoljeno zarad skretanja paznje na sebe a imitacija se koristi kao legitimno sredstvo za samopromociju dok se originalnost i kreativnost prosto gube u moru plagijata.

Kod nesto starijih ljudi koji su vec formirane i manje vise stabilne licnosti to nije toliki problem ali se bojim da ce danasnji klinci koji ce odrastati u takvoj >just look at me please< internet kulturi imati ozbiljnih problema sto se tice njihovog mentalnog zdravlja i njihove socijalizacije jer internet im postaje zamena za realno druzenje a to nikako ne moze biti dobro za njih.
Korisnikov avatar
By Modesty
ima nas svakakvih ali ja više volim da primječujem pozitivno i lijepo tako da ne bih nikog da proglašavam ovakvim ili onakvim.....ja sam tu iz navike,dosade a i lijepo se osjećam medju osobama sličnima meni...ima tu vrlo kvalitetnih ljudi.
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Hton
Isidora Bjelica je izjavila da su na forumima ljudi koji nemaju para za psihijatra:lol:

Isidora je debil :lol:
By spf 3000
meni je samo jako smesno kada neki prestravljeni mis glumi opasnu zverku
i hrabar je da ti sukne u brk sakriven iza monitora
a da te vidi ne bi smeo ni da ti pridje a kamoli ti se obrati :nazdravlje:
Korisnikov avatar
By Vespertine
Forum je mesto za diskutovanje i sukob mishljenja ali mnogi ljudi ne umeju da naprave granicu izmedju sukoba mishljenja i lichnog sukoba, pa se od komarca napravi magarac...

Na svojoj kozhi sam osetio teret prozivke i provokacije i nije bilo ok, jer iako ne znam maltene nikog odavde, nije me briga kad me neko kao osobu provlachi kroz blato posebno ne vadeci moje izjave iz kontexta, ne znajuci tezhinu situacije i celu prichu koja je dotle dovela...

Osim toga slazhem se sa vidjenjem da neki ljudi nemaju mogucnost da se ni na kome istresu pa dodju ovde da leche komplexe na rachun tudjih stavova, bez ikakve granice... Nervira kad te neko prokomentarishe negativno samo zato shto nema senzibilitet da se identifikuje sa napisanim(ili nema senzibilitet uopshte) ili zato shto ima jasnu nakanu da te provocira i nervira...
Korisnikov avatar
By Dirrty
:boxer:

Ko je za svadju?!

:ostrisekiru:

On: Sta ja znam... ima nas raznih...
By pipinveliki
Originally posted by Electra
meni je samo jako smesno kada neki prestravljeni mis glumi opasnu zverku
i hrabar je da ti sukne u brk sakriven iza monitora
a da te vidi ne bi smeo ni da ti pridje a kamoli ti se obrati :nazdravlje:
hrabra Electra imenuj :evilwait:
By pipinveliki
kako rece isidora bjelica na forume dolaze oni koji nemaju novca za srinkica
Korisnikov avatar
By password
Ne znam za dusevno lecenje.....nisam siguran da sam zbog toga ovde, ali ako uzmem da je razmena misljenja i otvoreno iskazivanje sopstvenih osecanja i razmisljanja lekovito za psihu, onda moze biti i to, ali za hranjenje ega nikako!
Ne mogu negirati njegovo postojanje (iako bih silno zeleo), ali sujetu sam davno izlecio, a egu ne dozvoljavam da me vodi.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
tu sam da upoznam ljude slicnih orijentacija i da se malo zabavim kad mi dosadno.A oni koji hrane ego su isti ti koji imaju po 3000 tema..koji imaju definicije lezbp-gay ljudi kao posebnih vrsta i koji o svemu raspravljaju toliko posiroko jer nemaju svoj zivot van foruma:beba:
Korisnikov avatar
By Tomek
Primetio sam da neki bas vole da se hejtuju po ovom forumu...
Ovde dolazim da lecim dosadu i da se dobro ismejem...
A Isidora nema pojma....
:spijun:
Korisnikov avatar
By Dina
Moj utisak je da su dobri moderatori :D pa te kolicine besa ne stizu bas toliko do korisnika. Stvarno imam utisak da tamo gde je slabije moderiranje gore je, da divlji oteraju pitome i sve se pretovori u opste vredjanje sa niskim nivoom tema. E sad, zasto je to tako, da li na net dolaze ljudi da ispolje svoje frustracije ili su takvi i u stvarnom zivotu ili nedovoljno rade na sebi a hoce da budu u centru paznje ili... Moj je utisak da je ovde manje takvih ljudi. Ja inace gledam svoja posla, pisem ono sto ja hocu, gledam da komuniciram sa ljudima koji mi donose lepe emocije. Ali naravno tamo gde bi bilo mnogo besnih napadaca ne bih mogla da obitavam. I jedino sto mi nije jasno je kad ljudi izjave da je ovaj forum grozan, grozni ljudi ali ipak dolaze :puzzle:
By brdja
meni čitanje i pisanje poruka ne služi kao terapija ... komunikacija je uvek ok ako je iole konstruktivna i ekspresivna ...

a da ima onih koji se iživljavaju ... pa ima ... ali ima nas raznih ...:ubise:
Korisnikov avatar
By Afka
Ne kacim fotke i ne komuniciram previse s aljudima na forumu, tako da ne hranim ego na ovaj nacin.

A d ami je dusevna terapija, jeste. nemam bas puno prilike da u realnom zivotu pricam na ovakve teme i da komentarisem frajere.
By J...
@ Afka

Pa ima vremena za fotke i razgovore, tek si od juce ovde, zar ne? :)
Korisnikov avatar
By Afka
:lol: :lol: :lol:

Nisam ja od juce, tj. danas ovde, nego sam zaboravio password te sam otvorio novi nalog sa slicnim nadimkom :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
pa ti okaci fotku, da te se podsetimo :lukavi: :lol:
By J...
@ Afka

To je bilo ocigledno ali OK, bitna je iskrenost. :)
Korisnikov avatar
By Afka
Originally posted by unic0rn
pa ti okaci fotku, da te se podsetimo :lukavi: :lol:
S obzirom na to da fotka i ranije nije bila ovde, bilo bi grehota da vas sad zbunjujem :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
lazes, svima je jasno da si se podgojio i da se sad stidis :foto:
Korisnikov avatar
By Afka
It's funny cuz it's true :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
Znas kako kazu na jednom poznatom grafitu, isteraj zlo iz zena - uteraj im dobro :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!