Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by J...Desilo mi se.... moguce je....
Da li mozete da volite dve osobe u isto vreme?![]()
Ako vam se to dogodilo, da li je to bila drugacija vrsta ljubavi/zaljubljenosti za svaku od tih osoba?
Da li vam je to iskomplikovalo zivot?
Meni se dogadjalo ali sam u tim situacijama ipak donosila razumne odluke (bar do sada)...
Originally posted by allexa37zanimljivo. da li bi mogla da objasnis na koji nacin si dozivljavala razliku?
to su dvije različite ljubavi,prema muškarcu i prema ženi
Originally posted by hlaefdigeje l ovo isto znaci da te "dve" ljubavi dozivljavas kao razlicite?
....kao da paralelno teku.....i ne dodiruju se....
Originally posted by spiritskamonogamija je konvencija. uostalom kako znas da neko i nije u vezi sa vise osoba odjednom?
..ok, ok.. kapiram, kapiram..
aa, zasto onda nismo stalno u vezi sa dve/tri osobe?
Originally posted by unic0rn
Ne, suvise je rano, mozda jednog dana...
mada totalno mogu da zamislim - lezim na kaucu, jedan pravi rucak, drugi pere sudove![]()
Originally posted by anche
ma kapiram ja koncept - vidim ove moje macke kad su u teranju vole se sve redom i to prava zaljubljenost, nije samo seks![]()
al' pametne pa ne prave commitments - mada drame ipak ne nedostaje![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!