Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Khonshaha to je istina u vezi s idealima - prosetah nekoliko takvih i sve sto je ostalo je kontakt u mobilnom i precutno 'call when in desprate need to either have sex or talk how good your life is
ideal sam imala do neke 14-15 godine, onda sam shvatila da mi to nije JEDINA ciljna grupa![]()
Originally posted by ZoncheOriginally posted by blentaSto lazes?
nemam papir sa zahtevima koje shtikliram
![]()
Originally posted by mikkaPoneo ju je Platon sa sobom u grob
Gde je nestala ona čista platonska ljubav koja se tek spontano kruniše telesno, da li se izgubila na putu beskrajnog kruga ispraznih veza iskalkulisanih radi fizičkih ili materijalnih potreba?
Originally posted by mikkapa nije da nije patetika...ali mi se jedan geo cak malo i dopalo-slika me podseca na scenu iz jedanog romana...
Gde su nestala ona intimna maštanja o ljubavi koja će nas potpuno razoriti, zbog koje bi ostavili sve bez pitanja kako, zašto, gde? Za koju će biti dovoljan i jedan šator u pustinji i kristalno zvezdano nebo. Oh, gađajte me optužbama za patetiku, ciničnim podsmehom i teatralnim grimasama, stoički ću to podneti.
U kom trenutku ste izgubili nadu u onu bezuslovnu ljubav koja čoveka potpuno rastopi, izmeni čula do potpunog predavanja? Taj trenutak kada ste odustali od nje mora da je bolan i promeni čitav svet.
Originally posted by mikkaAu! moje su jos i oganicene i na odredjenu naciju:D
Vidim da su replike motivisane uglavnom telesnim, socijalnim, materijalnim težnjama.
Originally posted by mikkaTo su isto pricali i Dolly i Cher, pa vidi ih sada
Jednog dana ćemo ostariti, imati bore, bicepsi će se deformisati, i šta će od nas ostati?
Originally posted by mikkaZezas da ti je MonaLiza kao zena lepa?
Nikada fizička lepota ne može dostići lepotu unutarnjeg sveta koji treba izgraditi. Ko bi znao za Leonardovu Mona Lizu, za Mikelanđelovog Davida, da nije bilo genijalnih ruku umetnika. Fizička lepota ima najviše smisla sve dok inspiriše na lepa i trajna dela.
Originally posted by mikkae ovo je patetika koju ja ne umem da opravdam:neznam: (mada nije da nema tu malo istine)
Treba brinuti i poštovati potrebe tela, ali ne i biti rob toga, jer tada prestaje biti užitak i postaje izopačenost. Što više čitam postove na ovom forumu slika o gej svetu mi postaje tamnija. Imperativ je dobro izgledati po diktatorskim kriterijumima modne industrije, imperativ je biti mlad.
Da, Merilin Monro je ikona jer se ubila mlada i nije dočekala starost, nismo dočekali da vidimo šta bi ostalo od nje, a to je ono iznutra- da je bila nesrećna. Ah, ali mi ne želimo da prikažemo ono što je iznutra, ono što je trulo uvek može pokriti fejk osmeh, glumatanje i uske lone. Da li?
Originally posted by mikkaPrvo svaka ti cast- uspeo si jednu recenicu da vrtis na 101 nacin, a drugo nije takva situacija samo u 'gay svetu' vec i u str8 svetu, gde se desavaju i gore stvari posto im je i brak omogucen i drustveno pozeljan(ulazak u brak bez ljubavi)
Osećao sam potrebu za ovim predavanjem, jer ne želim da izgrađujem loše predrasude o gej svetu, u kome sam još novajlija.
Originally posted by mikkaovo je sada kao da sam seo da citam zakljucak neke price u 'My love story' sto je 100puta ljigavije od bilo cega u Cosmopolitanu...
Propoved:
Ne zadovoljavajte se površnim, plitkim, uvek tražite više, makar se saplitali milion puta i završili bez ičega. Seks je samo štaka koja nam pomogne da nastavimo kroz život i ništa više. On nije „kompenzacija“ za ljubav, niti to išta može biti. Da, i ja sam nedogled puta bio uzdrman sumnjom, to možete videti i iz mojih postova, ali čvrsto verujem da je ideja ljubavi jedina ideologija vredna žrtve. Bezbroj puta sam se razočarao u nju, i bezbroj puta je opet tražio.
Originally posted by mikkaeto idemo na pice:lol:
p.s.
Ko je izdržao do ovde častim ga pićem![]()
Laku noć![]()
Originally posted by mikkaOvo je tako romanticno...
Sada ću ubiti sopstvenu temu, jer posle ovakvih postova mislim da to i zaslužuje.
Uvek sam u kasne sate pomalo melanholičan, ali to me već dugo prati, i siguran sam da to nešto mora značiti i ne želim to gušiti, uz sav rizik da budem kao doktor Džekil& mister Hajd.
Ljudi, rastužuju me vaši postovi. Čast izuzecima. I teraju da vam postavim još pitanja.
Gde je nestala ona čista platonska ljubav koja se tek spontano kruniše telesno, da li se izgubila na putu beskrajnog kruga ispraznih veza iskalkulisanih radi fizičkih ili materijalnih potreba?
Gde su nestala ona intimna maštanja o ljubavi koja će nas potpuno razoriti, zbog koje bi ostavili sve bez pitanja kako, zašto, gde? Za koju će biti dovoljan i jedan šator u pustinji i kristalno zvezdano nebo. Oh, gađajte me optužbama za patetiku, ciničnim podsmehom i teatralnim grimasama, stoički ću to podneti.
U kom trenutku ste izgubili nadu u onu bezuslovnu ljubav koja čoveka potpuno rastopi, izmeni čula do potpunog predavanja? Taj trenutak kada ste odustali od nje mora da je bolan i promeni čitav svet.
Nije bilo pitanje čime biste se zadovoljili, koliko da pređe granicu vaših kriterijuma.
Vidim da su replike motivisane uglavnom telesnim, socijalnim, materijalnim težnjama. I beskrajnim narcizmom. Ljudi, verujem da ste pametniji od toga. Lepota jeste poput živih boja i mirisa cveća, i traje dok ne svene, i ispuni svoju svrhu, ali ona ne određuje ukus ploda koji često zna biti gorak. I jalov. Fizička lepota ne može biti cilj, nego samo sredstvo za oživljavanje unutarnjih plima. Što više vremena provodim na ovom forumu, čini mi se da je narcisoidnost i Opsednutost lepotom prevalentni motiv svih vezivanja. I čini mi se da je to najveća tuga muških veza. Žao mi je društvo što ću vam pokvariti veče uz Sex&City, ili čitanje Cosmopolitana ili fircanje u bulju sa nekim anonimusom koga niste videli ni pre, niti ćete posle. Jednog dana ćemo ostariti, imati bore, bicepsi će se deformisati, i šta će od nas ostati?
Naravno, lepo je uvek lepo za gledanje i treba ga uvek prikazivati jer je vredno prikazivanja, baš kao i naslikan daleki pejsaž, kao i sonete koji vas slome i sastave iznutra, to su prave manifestacije lepote koja je zato i večna. Nikada fizička lepota ne može dostići lepotu unutarnjeg sveta koji treba izgraditi. Ko bi znao za Leonardovu Mona Lizu, za Mikelanđelovog Davida, da nije bilo genijalnih ruku umetnika. Fizička lepota ima najviše smisla sve dok inspiriše na lepa i trajna dela.
Treba brinuti i poštovati potrebe tela, ali ne i biti rob toga, jer tada prestaje biti užitak i postaje izopačenost. Što više čitam postove na ovom forumu slika o gej svetu mi postaje tamnija. Imperativ je dobro izgledati po diktatorskim kriterijumima modne industrije, imperativ je biti mlad.
Da, Merilin Monro je ikona jer se ubila mlada i nije dočekala starost, nismo dočekali da vidimo šta bi ostalo od nje, a to je ono iznutra- da je bila nesrećna. Ah, ali mi ne želimo da prikažemo ono što je iznutra, ono što je trulo uvek može pokriti fejk osmeh, glumatanje i uske lone. Da li?
Ovo može zvučati prepotentno i pretenciozno, naročito zbog onih koji nisu zadovoljni svojim izgledom: lepota svakako otvara mnoga vrata, ali često zatvara vrata dubinskom vezivanju. Ja sam imao probleme sa tim, da sam gotovo u paranoji da li je devojka sa mnom zbog mog izgleda, ili nečeg drugog. Znam da su mi mnogi rekli- šta te boli tuki, uživaj, čoveče...Ali tu uvek ima neke gorčine. I ono što me najviše boli je što su ljudi u stanju da potpuno deformišu svoju ličnost pod uplivom kompleksa niže vrednosti pored nekog lepog, da ne dozvole sebi da ono što U njima vredi ispliva na površinu. A imaju toliko toga lepog da iznesu. Kao da se zagrcnu i gotovo imaju osećaj krivice, zasenjeni zapravo jednom površnom lepotom.
Daleko od toga da kažem da treba izbegavati lepe ljude, naprotiv!, u svakoj lepoti treba uživati svim čulima jer ona je jedina duševna hrana, ali nikako ne treba zapostaviti sve ostale, dublje oblike lepote i opsesivno se baviti fizičkim.
Osećao sam potrebu za ovim predavanjem, jer ne želim da izgrađujem loše predrasude o gej svetu, u kome sam još novajlija.
Evo, da i ja odgovorim na postavljeno pitanje.
S obzirom da moj strejt ideal verovatno ne bi bio popularan, preći ću na muški.
To će biti neko ko ume intenzivno da oseća, kao ja. Neko s kime ću voditi razgovore u satima ćutanja. Neko ko će biti pesnik (ne mora po stihovima, već po životnom opredeljenju). Neko ko je saosećajan, samosvestan, ali ne i egocentrik. Neko ko živi svoje ideale i stavove, ali ume da bude krhk kao pena. Mislim da ne tražim puno, ali čini se da je prava retkost.
Propoved:
Ne zadovoljavajte se površnim, plitkim, uvek tražite više, makar se saplitali milion puta i završili bez ičega. Seks je samo štaka koja nam pomogne da nastavimo kroz život i ništa više. On nije „kompenzacija“ za ljubav, niti to išta može biti. Da, i ja sam nedogled puta bio uzdrman sumnjom, to možete videti i iz mojih postova, ali čvrsto verujem da je ideja ljubavi jedina ideologija vredna žrtve. Bezbroj puta sam se razočarao u nju, i bezbroj puta je opet tražio.
Ne kažem ja da treba odustati od kratkotrajnih šemica, experimentisanja, uzbudljivih kratkih veza, onda bih i sam bio licemer. Samo vam želim da nikada ne izgubite taj ideal ljubavi, jer ako vam možda i namigne- nećete više znati da ga prepoznate. Trčeći za drugim tako beznačajnim stvarima.
p.s.
Ko je izdržao do ovde častim ga pićem![]()
Laku noć![]()
Originally posted by HtonRekoh čast izuzecima.
...a to sto je meni fantasticno kada muskarac svira klavir, govori grcki, sa sve onim preslatkim akcentom kada pokusa srpske reci da izgovora...sta to me sada cini plitkim?
Originally posted by HtonPo mom skromnom mišljenju, preparirane punjene ptice.
To su isto pricali i Dolly i Cher, pa vidi ih sada![]()
Originally posted by Htonevo malo diplomatski: Ideal žene se menja od epohe do epohe.
Zezas da ti je MonaLiza kao zena lepa?![]()
![]()
Originally posted by HtonDa, ima patetike, ali mi se zato ipak svidela jedna rečenica od sinoć: Oh, gađajte me optužbama za patetiku, ciničnim podsmehom i teatralnim grimasama, stoički ću to podneti
Originally posted by mikkae ovo je patetika koju ja ne umem da opravdam:neznam: (mada nije da nema tu malo istine)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!