Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Sanguine
Prilicno sam nov ovde na forumu,delimicno sam otvorio ovo zbog jedne osobe ali sad na stranu sve to...treba mi vas savet u vezi jedne dileme koju imam,moze i iskustva ako imate slicnih.

Svidja mi se jedan decko i to vec duze vreme...nekih godinu,dve odprilike...
Stvar je u tome sto sam skoro saznao da jedan od mojih najboljih prijatelja, koji dugo vremena nije bio u Srbiji imao burnu vezu s njim josh davno i da su sad skoro opet imali neke pokusaje pomirenja....tj. bili su zajedno pa raskidali vise puta....mada i dalje ima dosta varnica izmedju njih dvojice.

Vec nekih 5,6 meseci se povlacim nazad zbog prijatelja i sputavam osecanja prema tom dechku ali ne ide mi od ruke :(
A ne usudjujem se da napravim bilo kakav potez da ne bih pokvario prijateljstvo s drugom...pogotovo zbog toga sto slusajuci njega kako prica o njegovim ljubavnim problemima ne mogu da zakljucim na chemu je s ovim deckom.
Nisu zajedno a nisu ni u loshim odnosima,vole se,svadjaju,mire...

Zbunjen sam potpuno i ne znam sta da radim.:psiholog:
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Skupi muda i pitaj druga kako stoji sa tim deckom. Ako su zajedno, nemas srece. Ako nisu sta ima koji moj da mu smeta ako se vas dvojica smuvate (mozda se ti njemu uopste ne svidjas?). Eto, tako je jednostavno.
Korisnikov avatar
By Sanguine
Pa pricao sam vec s njim o tome i on mi je rekao da ga se klonim jer ne zeli da ga pusti da tek tako ode iz njegovog zivota,prosli su kroz toliko stvari zajedno...bla-truc

Mada mislim da je svestan da je ta veza neponovljiva, i da povredjuje samog sebe a i njega time sto forsira sve to ponovo :sigh:

A ja necu da ispadnem backstabber
Korisnikov avatar
By Adenim
Uradi ono sto osecas. Svestan si ulaska u vatru, ko i kako ce se iz nje izvuci niko ne moze da zna.
Korisnikov avatar
By Hton
ne znam sta da ti kazem. Ja se vodim pravilom decko ce biti tu najverovatnije privremeno(ukoliko se ne pokaze suprotno:D), a prijatelji za ceo zivot...
Korisnikov avatar
By Sanguine
Pricao sam danas s drugom o tome,naljutio se...jbg. sad ne pricamo,svadja zbog njegovog bivseg je mozda glup razlog ali meni je savest mirna.
I znam sta cu da uradim sledece. :dance:

Thanx narode u svakom slucaju :)
Korisnikov avatar
By Khons
iskreno, i da nema tog naj druga ja bih se klonila tog momka.
previse burna proslost sa mladicem s kojim i dan danas ima kontakte, cak i vise od toga, varnice na sve strane....to je jedna previse komplikovana i do daljnjeg neresiva situacija u koju se ne bih mesala nikako.
Korisnikov avatar
By Daliborka
Originally posted by Sanguine
Pricao sam danas s drugom o tome,naljutio se...jbg. sad ne pricamo,svadja zbog njegovog bivseg je mozda glup razlog ali meni je savest mirna.

Cekaj, cekaj....
Pricao si sa drugom o tome i priznao mu da ti se svidja momak sa kojim je on imao burnu proslost i drug se posle toga na tebe naljutio i sad ne pricate.
I sta sad ?
Sad cete obojica da pretendujete na tog jednog momka ?

Sve nesto mislim da ce te pocetne lepe emocije da se pretvore u cisto nadmetanje i borbu sujeta izmedju tebe i tvog druga, a sve preko grbace onog treceg momka.

Ali valjda to tako mora u mladosti...

" Kad godine lude dodju
nece brzo da nas prodju
Tad se voli, tad se svadja
tad se cesto nova ljubav radja... "
:radosnice:
Bila sam i ja nekad mlada...
Korisnikov avatar
By Sanguine
Originally posted by Daliborka

Cekaj, cekaj....
Pricao si sa drugom o tome i priznao mu da ti se svidja momak sa kojim je on imao burnu proslost i drug se posle toga na tebe naljutio i sad ne pricate.
I sta sad ?
Sad cete obojica da pretendujete na tog jednog momka ?

Sve nesto mislim da ce te pocetne lepe emocije da se pretvore u cisto nadmetanje i borbu sujeta izmedju tebe i tvog druga, a sve preko grbace onog treceg momka.

Ali valjda to tako mora u mladosti...

" Kad godine lude dodju
nece brzo da nas prodju
Tad se voli, tad se svadja
tad se cesto nova ljubav radja... "
:radosnice:
Bila sam i ja nekad mlada...
PA meni se taj decko svidja stvarno i to dugo,dugo...i suzdrzavao sam se i nista nisam radio po tom pitanju zbog druga koji se vratio u njegov zivot posle 2godine sa prilicno neizvesnom ulogom.
Mirili su se i svadjali i realno nema izgleda da se stvari vrate na staro izmedju njih,a taj decko je u vise navrata pokazao da pokusava da pobegne od mog druga jer ne zeli da prolazi kroz neke stvari opet.
Dok moj drug ne zeli da se pomiri s nekim cinjenicama.
Korisnikov avatar
By operativni kadar
Pa pricao sam vec s njim o tome i on mi je rekao da ga se klonim jer ne zeli da ga pusti da tek tako ode iz njegovog zivota,prosli su kroz toliko stvari zajedno...bla-truc

Mada mislim da je svestan da je ta veza neponovljiva, i da povredjuje samog sebe a i njega time sto forsira sve to ponovo :sigh:

Cujes li ti sebe? Mozda je on tebi prijatelj, ali ti njemu nisi :skola:
Korisnikov avatar
By password
Po mom misljenju si odlicno uradio sto si otvoreno popricao sa drugom :shake:
Ne znam koliko ti je to prijateljstvo vazno; ako jeste, trudi se da ga sacuvas nevezano za ovog momka, a ako ti je ovaj momak vazniji (da ga upecas, pa i po cenu da izgubis druga), onda radi tako. Po sopstvenoj savesti i osecanjima.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Khons
previse burna proslost sa mladicem s kojim i dan danas ima kontakte, cak i vise od toga, varnice na sve strane....to je jedna previse komplikovana i do daljnjeg neresiva situacija u koju se ne bih mesala nikako.
:up:
Necu komentarisati na ovu temu... samo mali citat... Mislim da bih bila jako subjektivna da ti kazem sta da radis...
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Black Lady
Originally posted by Khons
Necu komentarisati na ovu temu... samo mali citat... Mislim da bih bila jako subjektivna da ti kazem sta da radis...

Sa jedne strane gledano, svako ima neku svoju proslost, nismo bas svi nevini i naivni cvetici, ali - Khons je potpuno u pravu. Ja to gledam i sa stanovista nekog ko je trenutno u situaciji da pored sebe ima nekog ko je sa nerazresenom situacijom iz proslosti, i, veruj mi, nije to situacija koju samo pozeleti mozes. :hypno:
Korisnikov avatar
By blenta
ja sam nevin i naivan
:sweet:
i od shetjera
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by operativni kadar

Cujes li ti sebe? Mozda je on tebi prijatelj, ali ti njemu nisi :skola:

ne zvuci kao da ste preterano bliski, nemas poverenja u njega, zvucis kao da kazes "ma on je u zabludi al nece to da prizna", pa bi se smuvao sa likom zbog koga je ovaj u zabludi, pa ako ga prodje, neka ga je proslo, a ti se samo plasis da ne "ispadne" kao da mu nisi prijatelj. je l to lepo? :neto:
Korisnikov avatar
By Sanguine
Nja...ne znam,zbunjen sam prilicno...non-stop razmisljam o ovom malom.
A opet gotivim i druga puno....smara me to sto 2god. nije bio tu,vratio se u Beograd i poceo da utice na zivote i odluke ljudi oko sebe tim intenzitetom da imam utisak da nikad nije ni bio odsutan.
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Hton
ne znam sta da ti kazem. Ja se vodim pravilom decko ce biti tu najverovatnije privremeno(ukoliko se ne pokaze suprotno:D), a prijatelji za ceo zivot...
Korisnikov avatar
By gneeebo
Nja...ne znam,zbunjen sam prilicno...non-stop razmisljam o ovom malom.
A opet gotivim i druga puno....smara me to sto 2god. nije bio tu,vratio se u Beograd i poceo da utice na zivote i odluke ljudi oko sebe tim intenzitetom da imam utisak da nikad nije ni bio odsutan.
pa ako ga samo "gotivis" onda zajebi brate to i smuvaj se sa tim likom. sta sad.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Puno protivurechnosti na temi... U startu kazhesh jedan od najboljih prijatelja je u pitanju, pri kraju strane je postao neko koga "Nja...tralala...gotivim i druga puno..."

Imao iskustva sa ljudima koji umeju da odjebu drugove zbog pitanja "Imash li neshto protiv da probam sa tvojim bivshim?" i veruj mi ne zhelish da idesh u tom pravcu, koja god da si strana u toj takvoj prichi...

Mislim da cesh naposletku doci do situacije ili/ili u kojoj ce neko morati da se izgubi iz miljea ostalih uchesnika priche, a ti ako mislish da si realno procenio situaciju i odvagao karaktere i vazhnost uloga biraj pametno...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!