Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by KristalJa sam se ovim mnogo opterecivao kada mi je umro otac. Krivio sam sebe, jer sam par meseci pre njegove smrti prizivao sa drugaricom duhove u stanu.
Svima je dobro poznat štos o pretnji da prizivanje duhova uvek oduzima nečiji život, najčešće onih naših bližih rodova, zato ne samo dooobro nego savršeno dobro - perfektno razmislite pre nego što se uhvatite za ovu stvar.
Originally posted by gorilicaNeki zastupaju ovo misljenje, ali osoba koja se time bavi kaze da je malo moguce. Duhovi umrlih nemaju veliku moc, ni energiju, kojom bi mogli da toliko naskode ljudskom bicu. Druga stvar su demoni, mada je i njihovo dejstvo cesto samo metafizicko i psihicko negoli fizicko. Mnogi duhovi su toliko slabi da cak ni ne mogu da stupe u kontakt, iako su pozvani (cela prica je nalik na medjugradski poziv, nekad je veza dobra, nekad losa, zavisno od vremenskih prilika, energija obe strane, ispravne metode...)Originally posted by KristalJa sam se ovim mnogo opterecivao kada mi je umro otac. Krivio sam sebe, jer sam par meseci pre njegove smrti prizivao sa drugaricom duhove u stanu.
Svima je dobro poznat štos o pretnji da prizivanje duhova uvek oduzima nečiji život, najčešće onih naših bližih rodova, zato ne samo dooobro nego savršeno dobro - perfektno razmislite pre nego što se uhvatite za ovu stvar.
Originally posted by MinaHarkeraha! a zato ti mrzis crkvu, jer si sektasica! sveto pismo se gnusa duhova, papirica, karata i soljica kafe. tebe je strah da ce sveti oci da ti pocepaju te papirice i gadjaju te viljuskarama! sad mi je sve jasno. ti si neka vestica. spalice te na lomachi! toga se ti bojis.
Ne odgovorih na temu...
Elem, duhovi se dozivaju na razlicite nacine, kod nas drustvo uglavnom koristi papirice sa brojevima i slovima, viljuske, kasike tralalala... Od toga uglavnom nikakve valjde. UGLAVNOM! Navodno, moze se postici stosta... necu da ulazim u raspravu da li je moguce ili ne, jer nisam ni probala te nacine.
Originally posted by Angelina777Da, ja sam vestichica...Originally posted by MinaHarkeraha! a zato ti mrzis crkvu, jer si sektasica! sveto pismo se gnusa duhova, papirica, karata i soljica kafe. tebe je strah da ce sveti oci da ti pocepaju te papirice i gadjaju te viljuskarama! sad mi je sve jasno. ti si neka vestica. spalice te na lomachi! toga se ti bojis.
Ne odgovorih na temu...
Elem, duhovi se dozivaju na razlicite nacine, kod nas drustvo uglavnom koristi papirice sa brojevima i slovima, viljuske, kasike tralalala... Od toga uglavnom nikakve valjde. UGLAVNOM! Navodno, moze se postici stosta... necu da ulazim u raspravu da li je moguce ili ne, jer nisam ni probala te nacine.![]()
Originally posted by MinaHarkera jesi li razmišljala o našem LEZBOLAHU?Originally posted by Angelina777Da, ja sam vestichica...Originally posted by MinaHarkeraha! a zato ti mrzis crkvu, jer si sektasica! sveto pismo se gnusa duhova, papirica, karata i soljica kafe. tebe je strah da ce sveti oci da ti pocepaju te papirice i gadjaju te viljuskarama! sad mi je sve jasno. ti si neka vestica. spalice te na lomachi! toga se ti bojis.
Ne odgovorih na temu...
Elem, duhovi se dozivaju na razlicite nacine, kod nas drustvo uglavnom koristi papirice sa brojevima i slovima, viljuske, kasike tralalala... Od toga uglavnom nikakve valjde. UGLAVNOM! Navodno, moze se postici stosta... necu da ulazim u raspravu da li je moguce ili ne, jer nisam ni probala te nacine.![]()
Ali se crkava ne bojim, uvek sa sobom imam bocice devicanske menstrualne krvi koja je lek za svaki urokljivi pogled popovski...
Originally posted by Tea
mene su uvek ucutkivali jer sam vristala od smeha(jedan od onih momenta kad ne mozes da prestanes).
Originally posted by m..
Nemoj da joj je neko rekao, em se pashi mraka, em gleda previshe horrora, em je matorci gnjave, tu samo jos fali duh kao slag na tortu pa da joj potpisu prijemni list u ustanovi. Hun, zovi mene, ja cu da poplashim duha, ili bar da ga postidim pricajuci skarednosti.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!