Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
Eto kako se teme obicno upropaste. Pocne se ozbiljna diskusija a onda upadne neko i pocne da lupa a ne zna nista o temi o kojoj se diskutuje. Onda upadne mod i pola teme ode u korpu.

Ako neko ne veruje u duhove onda ne treba ni da diskutuje ovde.

:hail2: :fancyklap: :crveni:
By Kristal
Svima je dobro poznat štos o pretnji da prizivanje duhova uvek oduzima nečiji život, najčešće onih naših bližih rodova, zato ne samo dooobro nego savršeno dobro - perfektno razmislite pre nego što se uhvatite za ovu stvar. Ne idite ako je prethodno niste makar malo više, od običnog prolaznika upoznali. Vidite za zaštitu pre ikakvog izvodjenja, ali najviše vam preporučujem da se dohvatite žalfije(poprskajte je oko kuće ili u sobi), tamjana ili bilo čega toga sličnog za oterivanje ili zaštitu ...

... A da svi verujemo u duhove ... O tome ne treba da se priča, da nije tako Kasper ne bi bio popularan čitavih tri godina ...:turban:
Korisnikov avatar
By djo
Uz stol na tri noge
Bez ijednog cavla
Sjele su u pet do ponoc
Da prizivaju duhove
Da prizivaju duhove

U polutamnoj sobi
Sklopile su svoje oci
Ispruzile bijele prste
I saputale njegovo ime
I saputale njegovo ime

U tren se pretvorilo
Hiljadu noci i dana
Odgovora nije bilo
Jer za ljubav treba imat dusu
Jer za ljubav treba imat dusu

evo ovako :)
Korisnikov avatar
By gorilica
Originally posted by Kristal
Svima je dobro poznat štos o pretnji da prizivanje duhova uvek oduzima nečiji život, najčešće onih naših bližih rodova, zato ne samo dooobro nego savršeno dobro - perfektno razmislite pre nego što se uhvatite za ovu stvar.
Ja sam se ovim mnogo opterecivao kada mi je umro otac. Krivio sam sebe, jer sam par meseci pre njegove smrti prizivao sa drugaricom duhove u stanu.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by gorilica
Originally posted by Kristal
Svima je dobro poznat štos o pretnji da prizivanje duhova uvek oduzima nečiji život, najčešće onih naših bližih rodova, zato ne samo dooobro nego savršeno dobro - perfektno razmislite pre nego što se uhvatite za ovu stvar.
Ja sam se ovim mnogo opterecivao kada mi je umro otac. Krivio sam sebe, jer sam par meseci pre njegove smrti prizivao sa drugaricom duhove u stanu.
Neki zastupaju ovo misljenje, ali osoba koja se time bavi kaze da je malo moguce. Duhovi umrlih nemaju veliku moc, ni energiju, kojom bi mogli da toliko naskode ljudskom bicu. Druga stvar su demoni, mada je i njihovo dejstvo cesto samo metafizicko i psihicko negoli fizicko. Mnogi duhovi su toliko slabi da cak ni ne mogu da stupe u kontakt, iako su pozvani (cela prica je nalik na medjugradski poziv, nekad je veza dobra, nekad losa, zavisno od vremenskih prilika, energija obe strane, ispravne metode...)

I vecina prizivanja se i zavrsi neuspehom ili slabim kontaktima bez konkretnih odgovora.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ne odgovorih na temu...

Elem, duhovi se dozivaju na razlicite nacine, kod nas drustvo uglavnom koristi papirice sa brojevima i slovima, viljuske, kasike tralalala... Od toga uglavnom nikakve valjde. UGLAVNOM! Navodno, moze se postici stosta... necu da ulazim u raspravu da li je moguce ili ne, jer nisam ni probala te nacine.
Ostali mehanizmi podrazumevaju Ouija drvene table sa ugraviranim slovima, brojevima i simbolima. Idealno orudje je izradjeno rukom medijuma (tj. osobe koja duhove priziva) upravo zbog energije koja se ulaze u izradu iste, a kao sto sam pomenula u postu gore, ceo proces se svodi na interakciji energija.
Duhove ne priziva osoba koja nema neku magijsku praksu, a ne bi trebalo ni dozivati duhove ljudi koje ne poznajemo i koje nikada nismo sreli, sve se radi pod zastitom (u krugu) sa otpustanjem svih sila na kraju seanse.
Iako sam prilicno skepticna po pitanju paranormalnog, i mislim da vecina tih stvari ni ne radi, jednom sam videla da su iz kajsije koju je uzela devojka koja je probala da prizove demona pocele da izlaze uholaze :puzzle: a svi smo ih jeli i niko vise nije naisao na bube.
By Çâðê_DUP
Originally posted by MinaHarker
Ne odgovorih na temu...

Elem, duhovi se dozivaju na razlicite nacine, kod nas drustvo uglavnom koristi papirice sa brojevima i slovima, viljuske, kasike tralalala... Od toga uglavnom nikakve valjde. UGLAVNOM! Navodno, moze se postici stosta... necu da ulazim u raspravu da li je moguce ili ne, jer nisam ni probala te nacine.
aha! a zato ti mrzis crkvu, jer si sektasica! sveto pismo se gnusa duhova, papirica, karata i soljica kafe. tebe je strah da ce sveti oci da ti pocepaju te papirice i gadjaju te viljuskarama! sad mi je sve jasno. ti si neka vestica. spalice te na lomachi! toga se ti bojis. :mirnatetko:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Mac mac, ako dozivate mrtve kućne ljubimce.
Za ove druge ne znam :)
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by Angelina777
Ne odgovorih na temu...

aha! a zato ti mrzis crkvu, jer si sektasica! sveto pismo se gnusa duhova, papirica, karata i soljica kafe. tebe je strah da ce sveti oci da ti pocepaju te papirice i gadjaju te viljuskarama! sad mi je sve jasno. ti si neka vestica. spalice te na lomachi! toga se ti bojis. :mirnatetko:
Da, ja sam vestichica...
Ali se crkava ne bojim, uvek sa sobom imam bocice devicanske menstrualne krvi koja je lek za svaki urokljivi pogled popovski...
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Angelina777
Ne odgovorih na temu...

Da, ja sam vestichica...
Ali se crkava ne bojim, uvek sa sobom imam bocice devicanske menstrualne krvi koja je lek za svaki urokljivi pogled popovski...
a jesi li razmišljala o našem LEZBOLAHU? ;)
Korisnikov avatar
By Witch Princess
Originally posted by Tea
mene su uvek ucutkivali jer sam vristala od smeha(jedan od onih momenta kad ne mozes da prestanes).
:lol: tebe je tada bio zaposeo duh pa si se smejala garant :lol:
Korisnikov avatar
By Witch Princess
Originally posted by m..
Nemoj da joj je neko rekao, em se pashi mraka, em gleda previshe horrora, em je matorci gnjave, tu samo jos fali duh kao slag na tortu pa da joj potpisu prijemni list u ustanovi. Hun, zovi mene, ja cu da poplashim duha, ili bar da ga postidim pricajuci skarednosti.
:smeh: :smeh: :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!