Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Burak
Mnogo ce vode proteci Dunavom dok se na ovim prostorima ljudi oslobode konzervativnosti - jbg!
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Isto tako iza tog znaka jednakosti moze da se nadje jos mnogo sto sta...
Osuda malih i beznacajnih je na ovim prostorima cesce nego dobar dan.
Zato treba izgraditi dovoljno dobre mehanizme odbrane, zanemariti okolinu od koje ne zavisimo i terati po svom.
Na kraju krajeva, zasto bi me bilo briga sta o meni misli necija majka, baba isl.?
Korisnikov avatar
By Burak
Pa nije problem sta misli necija baba komsinica i ostali od kojih ne zavisis, medjutim npr. MOJ SEF ILI VLASNIK FIRME GDJE RADIM HOMOFOB, SAZNA ZA MENE - 99% DOBIJAM OTKAZ, kratko-jasno.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ja sam odlucio da, ako jos jednom budem imao problema na poslovima koje u zivotu budem radio, zbog sumnje da sam gay, boricu se svim sredstvima. To sam resio jos pre nekoliko godina i tako ce i biti ako bude bilo neophodno !
Mitingovacu, pisacu dopise novinama, podici cu sator i strajkovacu gladju ispred Skupstine grada... Ili vec sta bude bilo potrebno. Pa me vi hapsite, proglasite ludim, zatvorite me u septicku jamu, braco Srbi, nista mi nece vise biti bitno.
Nece meni vise niko u zivotu egzistenciju ugrozavati samo zbog toga sto sumnja da sam gay. :pljuje:
Kvalitetan sam u nekim oblastima, stekao sam obrazovanje na drzavnom univerzitetu, odsluzio sam redovnu srpsku vojsku, 1999. sam se bez razmisljanja neposredno izlagao riziku da me NATO bombe stamane, perfektno znam da radim odredjene poslove, upotrebljiv sam !!!! To je jedino bitno !
Kakve jos dokaze lojalnosti i odanosti Srbiji od mene trazite ?
By Hans
Ovaj Beograd je kao neko selo iz Domanovićevih pripovedaka... To kod nas ne može da bude...
Korisnikov avatar
By Vel boy
Zbog svih ovih stvari, izmedju ostalih, sam ja josh pre vishe od deset godina napustio zemlje ex-Yu. I, bez obzira na teshkoce, nisam se pokajao.
Dakle, u zemljama ex-Yu i same sumnje od strane nekih da ja mozda nisam hetero (josh i bez ikakvih mojih znakova da sam gej) su bile dovoljne da mi pochnu chiniti zivot nepodnoshljivim.
Ima ovoga i u Americi itekako, ali ovde bar postoje mehanizmi zashtite kojima se mozesh obratiti u ovakvim situacijama, ili ti bar dozvole da se na odredjene nachine sam odbranish a tu sam dobar!

@XerYuS
tvoja ispovest me je stvarno potresla. Imati takvo zlo od zene za majku je uzas. Ni moji roditelji mozda nisu savrsheni, ali moja majka je zaista zlato od zene u poredjenju s tvojom. Izvini, ali ne znam kako drugachije da ovo srochim.
Nikad nisam prichao niti sam bash imao prilike da pricham sa mamom mi o tome shta jesam a shta nisam po seksualnoj orijentaciji, medjutim, imam osecaj da to ona zna nekako da nisam hetero, pa ipak mi uvek kaze: "Sine, ja samo zelim da si mi uvek srecan i da sve bude onako kako ti hocesh".
Volim te draga mama!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!