Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By guapo
spot je zapravo snimak sa proba za "x" tour i pesma je preradjena u akusticnu verziju.
me like it :)
Korisnikov avatar
By Hton
jel ima neko mozda link za spot all i see? Bas bih voleo da skinem taj spot.
Korisnikov avatar
By guapo
pogledaj na njenoj zvanicnoj stranici na spejsu. trebalo bi da ima :carica:

:B
Korisnikov avatar
By Hton
Jao, fuj!!! Ogadi mi Kylie:D
Korisnikov avatar
By guapo
meni je extra slatka... posebno mi je zanimljiv deo sa lobanjom (lep detalj) :) originalna i drugacija, kao i uvek... :carica:
btw, kakva je to slicnost sa robyn?? :alikako:
By ~ Le Saint X ~
new information been confirmed about future single-release. "The One" is being released on the 28th July with no video as a download only single with a brand new Freemasons radio edit. "Like A Drug" is considered as second single, being released in same method than she did with "Wow/In My Arms"
By ~ Le Saint X ~
The One (Freemasons Vocal Club Mix)
Kylie Minogue

je sjajan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

thanx erkondisn

by the way...
javite mu se za link remixa!
By nenad_cookie
Kylie je po meni veca kraljica i showgirl od Madonne..ali dobro to je samo moje misljenje..
Korisnikov avatar
By guapo
naravno da je Kylie mnoooogo bolji performer od Madonne. Po mom misljenju, baka Madonna bi trebalo da se vec penzionise :) (dokaz je poslednji album, svakako). Aktuelna turneja Kylie je, najblaze receno, feeeenooooomenalna i Madonna ce morati puno da se potrudi kako bi to nadmasila :D
Korisnikov avatar
By Hton
A kylie je kao ovom turnejom nadmasila neku prethodnu madonninu:nokti:
Korisnikov avatar
By V25
Priča se da će "Like A Drug" biti četvrti single po ostalim zemljama EU, a "The One" u UK.
Korisnikov avatar
By guapo
Naravno da jeste nadmasila... Po onome sto sam video i citao verijem da je daleeeko bolje od bilo koje Madonnine turneje do sada. Kao da je to tesko... :) hehe.. Ali, videcemo vec kada se bude pojavio DVD.
By nenad_cookie
Like a drug je moj favorit..imam njuh za hitove tako da mislim da ce ovaj biti...ali zivi bili da videli...pesmica je skroz
By ~ Le Saint X ~
Ja, u sustini, tek ovih dana preslusavam i upoznajem album

and

I am thrilled!

pesmice su bas opustajuce...

The One
mi je ipak najbolja!
Korisnikov avatar
By Hton
Sada sam procitao da je u okviru turneje nastupila i u Litvaniji i u Bugarskoj!!! Pa sta je bre ovo?! Od kada je postalo in praviti koncerte u zemljama, ne treceg, vec sedamnaestog sveta!!! Stvarno me cudi kako je Crnu Goru zaobisla?!?!?!
Korisnikov avatar
By guapo
Kylie nije nastupala u Litvaniji. Ocigledno je dezinformacija. A Bugarska nije zemlja treceg sveta, vec Evropske Unije:)
A to sto nije nastupala u Crnoj Gori znaci da je ipak zaobisla zemlje sedamnaestog sveta :D
Korisnikov avatar
By Hton
ma moze bugarska da bude deo cega god hoce,ali... :shtap: cak je i crna gora nesto u odnosu na nju...kada se samo setim prolaska kroz bugarsku...pored auto puta javni wc, a ispred ulaz naplacuje baba sera i ujedno prodaje sir!!!:nope:
By ~ Le Saint X ~
Promo CD za singl
THE ONE
se pojavio

ko zeli link neka me u2u

uskoro i spot sledi
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Hton
...kada se samo setim prolaska kroz bugarsku...pored auto puta javni wc, a ispred ulaz naplacuje baba sera i ujedno prodaje sir!!! :nope:
OZBILJNO?
:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:

Enivej, kajli je kul, sad mi malo zao sto nisam uzela karte za njen koncert ovde :)
SvidZa mi se novi album :dance:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by Nanny Ogg
Originally posted by Hton
...kada se samo setim prolaska kroz bugarsku...pored auto puta javni wc, a ispred ulaz naplacuje baba sera i ujedno prodaje sir!!! :nope:
OZBILJNO?
:pucaodsmeha: :pucaodsmeha: :pucaodsmeha:
pa to su te preterane zemlje evropske unije.
nadam se da je to vece boravka u Sofiji za veceru jela sir :lol:
Korisnikov avatar
By Loreley
Meni se lično najviše sviđaju "All I See" i "Stars"... to je moje mišljenje...
Što se tiče dosadašnjih spotova sa albuma X, najbolji je bio "2 Hearts", pa "In My Arms" pa "Wow", a spotom za "All I See" sam bukvalno razočarana :(
By ~ Le Saint X ~
There are rumours floating that low-budget video from Kylie Minogue's "The One (Freemasons Remix)" has been filmed last week. There is no official word given about it, but the release date of the Download-single is 28th of July

izvor:
vmonly blog
Korisnikov avatar
By guapo
pre nekoliko dana, u Londonu je zavrsena KylieX2008 turneja, po mnogima najbolja turneja do sada. :carica: kriticari je ocenjuju kao "potpuno zapanjujuc, velicanstven spektakl". vise o ovome na http://www.kylie.com/news/1744732
a na ovim sajtovima mozete pronaci kritike i ocene turneje:
http://entertainment.timesonline.co.uk/ ... 413509.ece i
http://www.metro.co.uk/metrolife/articl ... age_id=261
potvrdjeno je da ce uskoro izaci i spot za The One.
a i novi parfem je u prodaji: SEXY DARLING :)
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!