Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By bothways
E, to sam jednom ja isprobao i nije me vise smarao sa tom kompatibilnoscu. Samo, ekstenzija sada radi polovicno, ali nema veze. Ono sto treba, radi mi.
Korisnikov avatar
By Rei
:D
Eve ovako.

Sachuvate extenziju kao .xpi fajl na hard disk ( odete na sajt iz IE-a ili Opere, jer ako sajt prepozna da se koristi FF3 download link ce se sakriti :shrug: ).

Onda uzmete Total Commander, i njemu locirate .xpi fajl na disku, dvoklik bi trebao da ga otvori kao normalan direktorijum.

Unutra nadjete fajl install.rdf. Selektujete ga i kliknete na Edit dugme ili stisnete taster F4. Pitace vas da l' da ga otpakuje privremeno, kazhete yes.

Fajl ce se onda otvoriti u notepadu i izgledace otprilike OVAKO.

Deo u plavom kvadratu odnosi se na Firefox ( pishe <!-- Firefox --> na pochetku), i u tom delu vidite jedan broj izmedju maxversion tagova, zaokruzhen crvenim na slici :) . Promenite taj broj da bude 3.0.

File - Save. Kad zatvorite prozor, Total Commander ce da vas pita do you want to repack bla bla bla. Kazhete yes.

Otvorite Firefoxov Add-ons prozor, i onda iz Commandera prevuchete modifikovanu ekstenziju u Add-ons prozor, da se instalira.

Eto. :D

Kao shto rekoh ovo samo prolazi onaj compatibility check pri instalaciji. Moguce je da nece raditi.
Korisnikov avatar
By iJazz
Easier way:

Ukucajte about:config u awesome bar (da se priviknem na novi naziv), desni klik, pa odaberite New... -> Boolean. Kao ime parametra ukucajte extensions.checkCompatibility i postavite da bude false. Time je onemogućena provera verzije, i ekstenzija će biti instalirana. Mada, ovo ne znači da će sigurno i da radi :) .

Za ponovno uključivanje provere verzije, potrebno je otvoriti about:config i izbrisati taj parametar.
Korisnikov avatar
By Rei
E za tu foru nisam znao :)

It really is easier :wow:
Korisnikov avatar
By Egmont
A za nas matore babe objašnjenje šta je xpi fajl? :)
Korisnikov avatar
By Rei
e a gde je na ovom novom firefoxu 'go' dugme? :)
Korisnikov avatar
By Dominion
ovaj FireSuxx, znaci, obavezno mi se u toku surfovanja zablesavi - u smislu krene da loaduje stranicu do iznemoglosti (to sto mu lupash enter i refresh dok ne razvalish f5 na tastaturi takodje ne pomaze). baksuz - obrisao sam firefox 2.0.0.14 i sad ne mogu da ga nadjem nigde na zvanicnom sajtu - opera here i come :(
Korisnikov avatar
By Dzi
.. meni se od tad nekak ukochilo ovaj refresh :doh:
Korisnikov avatar
By iJazz
Firefox 3 je podstavio rekord sa 8,002,530 preuzimanja:yay:.

Slika
Korisnikov avatar
By iJazz
Nope. Zapravo mnogo manje memorije zauzima.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!