Originally posted by MinaHarker
Originally posted by Angelina777
Originally posted by MinaHarker
Nazalost, ne mozes da banujes nekoga samo zato sto podrzava ideje srpske radikalne stranke. Ali, kako to podrzavanje obicno ide u paketu sa jos nekim groznim navikama und osobinama, takvi likovi brzo nestanu.
STATUS radikal? a on ima, jel, te osobine u paketu?
Status jeste radikal. I ne vidim poentu upitnika iza te konstatacije, posto je to ocigledno.
Istini za volju, nije bas ni nevinasce.
A i ja lupam bez potpore, jer je ta rasprava izbrisana.
Sta je ocigledno? Da je radikal? Nisam imala pojma. Radikal je? Status?
"nije nevinasce"
nije dakako, ali nikad uputio nikom nije ruznu rec. 'odeni se u 'aljinice i cuti, je sala. shvacena pogresno, jer je sa druge strane bananica, naravno. niti je transfobican, niti ista od toga. sem toga, bananica je transvestit, a status nema hiv. takodje, bananica se zali kad ga prozivaju, cesto u njemu stranom kontekstu satire, za nesto sto sam pise na forumu. osim toga, on nema meru, igra prljavo i nisko i prvi put sam videla statusa iznerviranog, jer mi je rekao koliko moze nekom geju napraviti stete u zivotu da ga neko tako oplete. i da je jedan korisnik zbog tog istog bananice imao problema. pa i tad nije uputio ruznu rec, secam se da sam mu rekla: mnogo si mi ti tu fin..ali on je takav. voli da se sprda, zeza, ali ovo prelazi granicu kako ljudskog, tako i pravilnika
..
pa naravno da je izbrisana? any clue why's that?