Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by biornotja nisam upoznata s dotičnim stereotipom, al' u svoje ime mogu reći da ne odvajam to što me neko doživljava kao ličnost od toga što me doživljava kao seksualno biće (svog, suprotnog ili kojeg god pola). i da, naravno da ne bih počinjala zajednički život sa osobom koja bi mi u startu obznanila da ne namerava u životu da se seksa sa mnom. osim ako ne bih i ja imala identičan trip prema toj osobi, što sumnjam da bi moglo da mi se desi.
Koliko god ja neizmerno voleo i seks sa ženama, moja ljubav i ono što me provlači toj za mene vrlo posebnoj osobi je veoma Platonska. Ja to uopšte ne smatram za nešto loše, naprotiv, ali imam možda pogrešan utisak da bi u slučaju da joj otvorim srce na taj način bio pogrešno shvaćen. Mislim na stereotip o tome da je ženi važnije kako je muškarac doživljava kao ženu-biće suprotnog pola, nego kako je muškarac doživljava kao ličnost.
Originally posted by gneeebo'el to kao ironična opaska?
jest krepo, kurva/svetica sindrom, puur ekseleeens sto neko rece.
Originally posted by gneeebomeni vala jok. tek mi je drugi otvorio oči.Originally posted by Lepa Krepanije, ozbiljno, od prvog posta je bilo jasno o cemu se radi.Originally posted by gneeebo'el to kao ironična opaska?
jest krepo, kurva/svetica sindrom, puur ekseleeens sto neko rece.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!