Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Da li vam se ikada desila sledeca situacija:

u vezi ste sa nekim koga volite i ko voli vas. Sve je divno, razumete se, volite se, cinite jedno drugo srecnima...

A onda polako pocinje da iskrsava poneka sitnica vezana za njegovu bivsu vezu - stvari koje je bivsi partner zaborvio kod vase sadasnje ljubavi, poneki sms od bivse/g, poneki poziv, s vremena na vreme "onaj pogled" kada cuje neku pesmu koja ga podseti na bivsu vezu...

Te neke sitnice stalno doprinose tome da imate utisak that his ex is floating around.

Sta radite u tim situacijama? :nunchake:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Aaaaaaaaaaaaaa.. Znam taj trip!!!

Bljak!

Nista, uzmem najdeblju motku koju nadjem i pretucem svog partnera da mu to vise ne padne na pamet! :kakodane:

Iskuliras jbg. Sta mozes da uradis?:kralj:
Korisnikov avatar
By Hys.
Zavisi koliko dugo smo zajedno.
Ukoliko smo dugo zajedno, i proslo je dosta vremena od kada je bio/la sa tom bivsom, bilo bi mi izuzetno cudno takvo ponasanje iznebuha.
Probala bih da razgovaram o tome.

Ukoliko smo kratko zajedno, isto bih popricala o tome, sa razlikom sto mi je to manje cudno nego u gornjem primeru.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ma kakav razgovor?

Batine su iz raja izasle! :ua: :tehno:
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by Nanny Ogg
Zavisi koliko dugo smo zajedno.
Ukoliko smo dugo zajedno, i proslo je dosta vremena od kada je bio/la sa tom bivsom, bilo bi mi izuzetno cudno takvo ponasanje iznebuha.
Probala bih da razgovaram o tome.

Ukoliko smo kratko zajedno, isto bih popricala o tome, sa razlikom sto mi je to manje cudno nego u gornjem primeru.

I ja bih ovo uradila. (naravno, ne bih se osecala presrecnom tokom citavog tog procesa)
Korisnikov avatar
By blenta
elem
ako je vec bio s nekim u vezi kao shto je s tobom u vezi
logichno je da je imao neka dublja osetjanja
kao shto ih verovatno ima prema tebi

isto tako je logichno valjda da ako je to vetj sluchaj ne mozhe u potpunosti da je izbrishe
bilo bi malo... spooky, ne?

drugi ugao: neko s kim si bila u velikoj ljubavi sad je u vezi s nekim drugim npr
bi volela da te zbog nesigurnosti te druge osobe, u potpunosti izbrishe iz glave i sve shto je bilo

:saksofon:

ja ne bih
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
uuu ima li jaceg udarca na sujetu od toga :lol:

ma zaboravljene stvari nisu problem. Nek ih uzme i ide svojim putem.
recimo da ni sms s vremena na vreme nije problem. Ni ja ne volim ogranicavanja tipa - s njim nema da se druzis! - pa precutis ako se cuju par puta... ako to postaje konstanto i pritom deluje kao jako zabavno, vrlo znacajno itd. onda vec postaje problem i zahteva pricu.
ali taj pogled kad se seti necega u vezi bivsih e to je za :giljotina:
ok, moze se i to razumeti
svima je bilo lepo s nekim exom jel te
ali boolii najvise ... bar mene ;)
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Pocelo je jos davno, na samom pocetku nase veze - njeni kljucevi su ostali kod njega, na njeno insistiranje, shatro - ako ona bude izgubila svoje. (Glupost nad glupostima!)
I to je tu tako stajalo godinama (bez pomeranja, proveravala sam :evil: )

A onda je ona smislila da bi trebalo da uzme svoje kljuceve, pa je dosla, popricali smo malo, uzela ih je i otisla. Sve cool.
Medjutim, ja saznajem da njih dvoje komuniciraju veoma cesto, da je ona obavestena o svakoj jebenoj stvari koja se kod nas desava. :avalon:

U medjuvremenu - pesma koja ga podseca na nju je i dalje ringtone samo za nju u njegovom mobilnom, i ta pesma je obavezna na disku za kola. Da li uopste ima potrebe da napominjem da je rec o sexualno-romanticnoj pesmi? Ono zbog cega sam pissed off veceras (nocas) je sto sam upravo skapirala da ja zvonim kao svi ostali!!! :avalon:

E, popizdeh bas! :vudu:
Korisnikov avatar
By blenta
meni se chini da do ujutru taj telefon netje da zvoni vishe nikako
:tepih:

:giggle:
Korisnikov avatar
By blenta
ja bi mu dosad vetj 7 puta puko shamarchinu

ako nishta dramskog dojma radi

:icequeen:
Korisnikov avatar
By SeoskiLola
Tudjoj muci se ne treba smejati ali ovo:
Originally posted by KissQueen
Ono zbog cega sam pissed off veceras (nocas) je sto sam upravo skapirala da ja zvonim kao svi ostali!!! :avalon:
do suza me je nasmejalo

ali skroz te razumem :hug:
bas bzvz situacija...

a da sama namestis neku melodiju tipa onu Milo moje od Nate Bekvalac
"mogu da ti zagorcam dan al necu"
mozda shvati

a ako ne shvati - mozda neku u kojoj se pominje lomljenje nogu i tako to ;)
Korisnikov avatar
By blenta
a da mu se pukne shamarchina
shvatitje na keca

i priznatje chak i da je ubio kenedija
:evilgrin:
Korisnikov avatar
By Zoe
Hahahaha, Blento :up:

KissQueen, ja te isto razumem :mazi:
Stvarno da popizdis.......

Jesi li pokusala da razgovaras sa njim o svemu?
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
E, zato ja volim ovaj forum, nekako me oraspolozi. :)

Nadam se da cu se i ja ovome smejati. Jednog dana.
Sta cu, sujetna sam! :mag:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Naravno da sam priupitala, kaze da je resetovao telefon, pa nije promenio ringtone. :neznam:
Korisnikov avatar
By Hys.
Taman htedoh da napisem nesto tipa sve je to normalno, kada sam procitala Kiskvinkine odgovore.
Zeno, svaka ti cast.
Ja bih mom glavu otkinula.

A verujem da sam prvi put ovako nesto napisala na bilo kom forumu.
Mislim, izravno agresivno.

Definitivno je neophodno da razgovarate.
Nemoj samo da padnes u vatru /ma sta ti pricam, kad ja ovako reagujem samo preko foruma/ jer hladne glave o ovome treba pricati.

Stvarno mi je zao, apsolutno mogu da zamislim koliko si besna.
Korisnikov avatar
By blenta
a njoj je stigao da namesti ringtone?
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by blenta
a njoj je stigao da namesti ringtone?

Da! Kako to, majku mu.......?:evil:
Korisnikov avatar
By blenta
u svakom sluchaju tvoj i njen ringtone nije isti
tj jedan je nameshtan drugi nije

tako da svaka pricha "do telefona je" ne stoji

a zna se ko je vazhniji

:protest:
Korisnikov avatar
By Zoe
Tacno! Ja se slazem i sa Blentom i sa Nanny.....

Jebi ga, imas pravo da budes i povredjena i ljuta, on ako te voli ce se potruditi da razgovara sa tobom i da odagna tvoje strepnje.

A opet, ne treba biti ni paranoican. Ukazi mu na sve ovo sto smi i mi primetili (o, Boze........ :lol: ), i poslusaj njegove argumente. Mozda stvarno nije nista..........

Ali opet, veruj i svom srcu i instiktu-ipak ga dobro poznajes, zivis sa njim, a zensko srce oseti prevaru (u bilo kom smislu)
Korisnikov avatar
By Hys.
Lepo kaze Zoe :)

I kaze mnogo lepse nego sto bi ja udata zena koja zamislja sebe u takvoj situaciji trenutno rekla :testerica:

A inace imam problem da jedina stvar na koju sam ljubomorna su bivse. Naime, tu kontam da znam da je tu nesto bilo, da su bile emocije, seks, privlacnost, ljubav. Za buduce ne brinem, one su nepoznanica, ali bivse de fakto postoje-barem kao deo proslosti. Trebalo mi je 2 godine da se oslobodim ljubomore prema njegovoj bivsoj sa kojom uopste nije bio u kontaktu-samo jer sam znala da je voleo.
Trenutno sam u fazi ljubomore prema zeninim bivsima, iako isto nije u kontaktu sa njima.
Svacije ime pamtim, sve cinjenice, zhasu. Ljubomorna sam na to sto su je imale. Buduce ne moraju da je imaju, ali bivse jesu.

Ali dobro, to je moje omanuce i moj trip.
Zato bolje da ja odem sa ove teme, jer sam osetljiva na istu :D
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa

a zna se ko je vazhniji

:doh:

o, bože! ja se izvinjavam na izrazu, ali dal' ste vi svi pri sebi? da mu lupa šamare i skida glavu zbog nekakvog zvona na telefonu? pa nemaju 15 godina, da mere "koja je važnija" prema ringtonovima, omiljenim pesmama i inim budalaštinama.
ako ti već ne znaš koliko si mu važna, onda vi imate problem s bivšom ili bez nje. ja se, npr, družim sa bivšim dečkom i sigurno imamo milion tako nekih gluposti koje su naša "ekskluziva" i sigurno ne komuniciram s njim baš identično kao sa ostalim prijateljima i prijateljicama... i šta je tu drama? to su stvari koje se nekako naslede iz veze i nakon što ona prestane, tj. nakon što prestanu one stvari koje su je činile vezom, a ostane prijateljstvo. i mom dragom sadašnjem nikad na pamet nije palo da zbog toga ljubomoriše, čak ni u periodima kad smo po par stotina km razdvojeni, a bivši je u zgradi do moje i znamo da izblejimo po čitave noći zajedno.
kad bi on meni tako krenuo da ispituje zvona na telefonu, smatrala bih to ili patološkim stanjem, ili uvredljivim nepoverenjem. get a grip. pričaj s čovekom i odluči dal' mu veruješ ili ne.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e....'ajd da ja ne palamudim i ovde....

on definitivno nije ok u poslednje vreme.....
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Lepa Krepa

a zna se ko je vazhniji

:doh:

o, bože! ja se izvinjavam na izrazu, ali dal' ste vi svi pri sebi? da mu lupa šamare i skida glavu zbog nekakvog zvona na telefonu? pa nemaju 15 godina, da mere "koja je važnija" prema ringtonovima, omiljenim pesmama i inim budalaštinama.
ako ti već ne znaš koliko si mu važna, onda vi imate problem s bivšom ili bez nje. ja se, npr, družim sa bivšim dečkom i sigurno imamo milion tako nekih gluposti koje su naša "ekskluziva" i sigurno ne komuniciram s njim baš identično kao sa ostalim prijateljima i prijateljicama... i šta je tu drama? to su stvari koje se nekako naslede iz veze i nakon što ona prestane, tj. nakon što prestanu one stvari koje su je činile vezom, a ostane prijateljstvo. i mom dragom sadašnjem nikad na pamet nije palo da zbog toga ljubomoriše, čak ni u periodima kad smo po par stotina km razdvojeni, a bivši je u zgradi do moje i znamo da izblejimo po čitave noći zajedno.
kad bi on meni tako krenuo da ispituje zvona na telefonu, smatrala bih to ili patološkim stanjem, ili uvredljivim nepoverenjem. get a grip. pričaj s čovekom i odluči dal' mu veruješ ili ne.
:up:

Ja citam ove odgovore pa mislim da ili sam ja skrenula tokom atipicne veze, ili su ovi odgovori neobicni :D Pa me ovaj odgovor od Krepac obodrio, mozda se radi samo o razlici u misljenjima, sve se slazem sa njom da ne ponavljam...

Moj partner se druzi sa bivsima, cuje se sa njima, zali mi se ako se ne cuje ili imaju neki nesporazum. To meni ne smeta uopste jer je on zrela licnost koja zna zasto je bio negde a zasto je sad opet negde drugde. Ne pratim koje pesme ga na koga podsecaju, ni kako zvoni mobilni i isto bih smatrala nepoverenjem prema njemu kada bih to radila. Ako zeli da bude u nasoj prici on to kaze i ja nemam razloga da posumnjam u to, ako bude zeleo da ode isto ce reci i ja necu imati nacina da to sprecim, niti bih zelela da nekog zadrzim protiv njegove volje... Isto vazi i u suprotnom smeru (sem sto ja nemam zelju za cujenjem sa bivsima). E sad mozda je to zato sto je veza atipicna, ali mislim da bih se isto ponasala i da je klasika u pitanju...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Nemam problem sa time...
Nisam ljubomorna, ne patim od kompleksa nize vrednosti, i ako znam da je moj partner/ka dosledna nasoj vezi i medjusobno se volimo, mazimo, pazimo - ne pravim nikakvu frku oko povremenog sretanja bivse.
E, sad, ukoliko nije dosledna/an, sretanje bivsih je pravi test za to... jel da?
Korisnikov avatar
By Blady
Vise ne obracam paznju na takve stvari... da da, moze da iznervira.. ali ne treba da ti bude bitno, jednostavno kazes volim sebe, i nemam komplexe zbog doticne osobe... Iskuliras i iskuliras..
A ako te to vec jako nervira, sednes i popricas sa njom, objasnis joj situaciju itd...
Korisnikov avatar
By DfromOz
U principu, sve njene bivse su deo njenog zivota, kao I moje bivse mog. Sama cinjenica da su bivse meni nekako dovoljno govori- pripada proslosti (sto se tice tih nekih intimnih odnosa). I taj neki kontakt ili druzenje koje ostane nakon veze, I to mi je normalno. I normalno mi je da posle vremena provedenog sa jednom osobom postoje neke lepe stvari koje podsecaju na to vreme, jer to je ipak deo, prvenstveno mog zivota/ili njenog . Meni ne smetaju takve stvari, a inace I da mi nekada nesto zasmeta razgovarala bih o tome sa parnerkom. Mislim da je bitno razmeniti sa partnerkom, u bilo kojoj vrsti veze, svoja ocekivanja.. Ma, generalno, komunicirati jer sve je negde tada jasnije. I onda prosto ne moze biti puno iznenadjenja, razocarenja I slicno. Ili se partneri pronadju I usklade da mogu da skladno funkcionisu ili ne . Ako bi me bas nesto izrazito pocelo iritirati a da je vezano eto, za bivsu na primer, a lepo se ispricam sa parnerkom, I stvari I dalje ostanu iste. Onda bih prosto zavrsila tu vezu. Naravno ako je veza uopste I bila exluzivna, a ako je casual onda me sigurno ne bi ni iritirale takve neke stvari…
Korisnikov avatar
By Delete
Hmm...trenutno sam u vezi sa osobom koja mi mnogo znaci i koju mnogo volim, ali i dan-danas postoje pesme koje me podsete na jednu davno zavrsenu vezu sa drugom osobom, toj osobi kad mi je tesko pricam o svemu, nema tu niceg vise od secanja...da smo mogli da funkcionisemo u vezi funkcionisali bismo. Kad god dobijem sms od te osobe ja se (nesvesno) osmehnem, drago mi je kad mi se javi, ali to je sve. Nemoj da unistavas sebe razvijajuci filmove u svojoj glavi i obracajuci paznju na sitnice, ipak je on sa tobom, a ne sa njom, da njih dvoje mogu da imaju nesto vise od onoga za sta ti znas, ti mu ne bi ni bila potrebna. Posmatraj to tako, a veruj mi, znam kako takve stvari znaju da bole, ali ako naucis da apsorbujes i da ti na jedno udje, a na drugo izadje, bice mnogo bolje.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!