Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zoe
.....-kada obaspe ruzinim laticama moj kucni prag a da mi se uopste ne javi, tek slucajno otkrijem kada pustam macku u stan.......
Korisnikov avatar
By geeky_dork
sad kad procitam sta sam pisala na ovoj temi shvatim da sam ja iz veza izlazila cesce sa fizickim nego sa emotivnim bolom :lol:
Korisnikov avatar
By Rei
Bilo koji tretnutak koji je nash. Najbolje je kada taj trenutak uhvatimo na javnom mestu ili u nekom drushtvu, da se pogledamo, poljubimo, uhvatimo za ruke etc.

I kad ti u 5 ujutro stigne poruka "jeb'o bi te dok dishesh", ima neshto romantichno u tome shto neko u to doba razmishlja o tebi na taj nachin. :D
By Swanheart
ummmm kada se u 3h posle ponoci smrzavas na ljuljaskama i spava ti se, ali si opet tu sa tom osobom i ne treba ti niko
Korisnikov avatar
By Blady
Mislim da nisam romanticna... to nikad nisam mogla da provalim da li jesam.... a mozda i jesam, kako god.. ne volim onu stupid romantiku izlizanu...zalizanu :lol:
Volim neobicnost.... volim stvari koje nisu ustaljene, i jednostavne....
eto padam na to :D
Korisnikov avatar
By geeky_dork
kad pustas da te pobedi u basketu iako si inace kreten koji ne moze da podnese poraz.i jos se kasnije smejes dok te ona zajebava jer si izgubila.samo da bi videla kako se ona smeje.
Korisnikov avatar
By Zoe
Kada nosim ogromnu kutijetinu sa zvucnicima koje sam kupila, i jedva je drzim i sa obe ruke, a sunjam se nekim ulicicama i duz zive ograde da slucajno ne vidi sa prozora ili terase da nesto nosim.......
Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by geeky_dork
kad pustas da te pobedi u basketu iako si inace kreten koji ne moze da podnese poraz.i jos se kasnije smejes dok te ona zajebava jer si izgubila.samo da bi videla kako se ona smeje.
:sweet:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by EYA
romantika su svi postupci, reci i misli koji spontano kreiraju ˝prostor˝ u kom za nekoliko ˝trenutaka˝ postojimo samo mi i snazan osecaj ljubavi koji struji medju nama.
ovako nekako. mada, ja bih tu dodala svašta još nešto što ne mora da zavisi od postupaka, reči i misli. nekad se prosto napravi takva atmosfera, a šta je napravi, nemam pojma. zvuk kiše i vetra, nekakav miris, "nešto u vazduhu", svetlo (or the lack of it), muzika, pospanost, svašta... znalo mi je biti romantično i samo to što neko spava pored mene...

a nekad su mi najblentavije stvari romantične. pre neki dan sam se potpuno raspilavila kad me ljubav moja zvala da vidi da li mi je uspeo pečeni krompir koji sam pravila za neko društvance. :lol: jes da zvuči prozaično, ali ja taj krompir u životu nisam spremala, a on je bio predaleko da bi to uradio i onda mi je dao uputstva i posle nazvao da vidi jel' sve ispalo kako treba. (a možda i da proveri da li smo svi dobro i zdravo, lol). and that was so :sweet:
Korisnikov avatar
By BellyButton
...kada je nekome simpatichno (tj. "slaaaatko") shto zablokiram od treme :D
(pa me, u znak moralne podrshke (LOL), pomazi po kosi)
...deshavalo se...
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Swanheart
ummmm kada se u 3h posle ponoci smrzavas na ljuljaskama i spava ti se, ali si opet tu sa tom osobom i ne treba ti niko
hooow sweet...

:P :P

jeste jeste, skroz je to romantichno..

romantika je kada se Brega popne na drvo da zeni bere vishnje, a onda padne i za malo polomi kichmuu...

(missim ako sam politichki nekoreknta pardoniram se)

:nokti:
By Swanheart
:lol:

zboO

:mitjko:

ont

romantika je kada posle neprospavane noci slusas Darkwood dub ( od kog te inace ubija glava ) i smesis se i sve ti je super samo zato sto je ta osoba tu pored tebe...
Korisnikov avatar
By geeky_dork
romantika je kad je pratis kuci s nove godine samo u majici,(jer si zaboravila da obuces jaknu koliko si se razvalila od alkohola)a napolju je -15,a onda ona otvori kaput i tako te na sred ulice greje...
Korisnikov avatar
By *velika bela ajkula*
Romantika.....e to retko ko razume....trebas stvarno voleti....pa ti i najbanalniji trenutci sa tom osobom ulepsaju dan...pogotovo pogledi.... :cigareta: :cigareta: :cigareta:
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
Originally posted by geeky_dork
romantika je kad je pratis kuci s nove godine samo u majici,(jer si zaboravila da obuces jaknu koliko si se razvalila od alkohola)a napolju je -15,a onda ona otvori kaput i tako te na sred ulice greje...
im in love :love:
Korisnikov avatar
By Blady
Kada prepesacis ukupno 3 sata da bi usred noci nekom ispred kuce napisao volim te... sa velikim srcem, a da pritom rizikujes mnogo da te ne snime njene kamere.. a i da ti ne dobijes po njuski, sto si se u pola noci izvukao iz stana...
Korisnikov avatar
By scout_finch
romanika je kad ides u mek 3 puta dnevno jer jedini sladoled koji ona jede je njhov sladoled sa cokoladom,i onda i ti jedes taj iako ti se ustvari jede sa jagodom :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
... kada mi partner pruzi tacno ono sto zelim, cak i kada u tom trenutku ni sam nisam svestan sta je to sto zelim...
Korisnikov avatar
By blenta
al su sretjom svi oko tebe na prvi pogled svesni taachno shta zhelish

:lol:

eeeh the great circleof life
Korisnikov avatar
By Dirrty
To je za mene romantika u teoriji!

U praxi... nepostojeca je, jer ni nemam partnera!

Ali nebitno je to u ovom trenutku.

I da, oni koji me poznaju itekako su u svakom trenutku svesni sta zelim a sta ne zelim.
A ja... ja najcesce znam sta ne zelim, ali mi malo teze ide sa tumacenjem onoga sto zelim... :plavuso: (pre ce biti Blond life!)
Korisnikov avatar
By jovanabeograd
kada u 2 nocu obujes patike i trenerku, i krenes da dzogiras s jednog kraja grada na drugi(napomena:uzbrdo) da bi dosla do njene kuce jer je ona izrazila zelju da se vidite

ne znam da li je pre romantika ili :ubise:
By ...Sitnicava...
Romantika je kada ležimo u krevetu, pijemo Coca-colu i suzdržim se da ne podrignem.

:zen:
By Kragi
....kad nas mrzi da ustanemo pa se mazimo ujutro...... :andjelak:
Korisnikov avatar
By jenny
Originally posted by *velika bela ajkula*
Romantika.....e to retko ko razume....trebas stvarno voleti....pa ti i najbanalniji trenutci sa tom osobom ulepsaju dan...pogotovo pogledi.... :cigareta: :cigareta: :cigareta:

da!

cak i podrigivanje... :tumble:
By alexandermagic
'Preplaviše me intenzivne emocije' dok sam čitao temu. :radosnice:
Originally posted by Modesty
Nisu zoe u stanju svi koji vole biti romantični,npr ja sam bila sa osobom koja je bila u stanju za mene ubiti,preći ne znam koliko kilometara ali nije bila romantična u duši,nije bilo tih mali sitnih znakova pažnje koji čine romantiku jer romantika nije isto što i ljubav...ne znaju svi na te načine iskazati ljubav mada će uvijek biti tu kad trebate nešto.
Nisam romantičan i mogao bih se složiti s citiranim.
Korisnikov avatar
By sleepingsun
hm..kada od 12 do 5 ujutru jer imas tu dial up skidaas jebenu pesmu Lucky you od 9 mb i onda je nazoves u 9 ujutru jer je tu pesmu trazila 3 meseca i ona se rasplace,,
kad das poslednjih 700 din i sledecih 7 dana jedes bukvalno krompire da bi joj kupis kalendar o Kubi sa starim automobilima jer bi tamo volela da ode jednog dana...:obraz:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!