Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Dok sam bila mladja, znala sam da budem s nekim i po 7-8 meseci u mucnoj vezi, jer nisam umela da nadjem pravi nacin da raskinem, pa sam cekala bilo kakvu gresku sa njene/njegove strane da bih konacno mogla da okoncam tu agoniju. Kad sam malo odrasla, priznala sam sebi ono sto sam oduvek znala, da je to jako ruzno i umesto da se razvlacim i mucim narednih ne znam koliko, sada lepo saspem u lice sve sto imam, pa sta bude :D
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
A da, inace, desilo mi se 2 puta u zivotu da mene neko ostavi, i prvi put je bilo grozno izvlacenje posle godinu i po veze, al to sam pripisala tome sto je bio u pitanju mlad decko :) a drugi put je u pitanju bila vec zrela devojka, i posle nacina na koji me je ostavila, samo sam mogla da je volim jos vise :)
Korisnikov avatar
By V25
Izgovora nikad dosta, ali često nastaju iz frustracija osoba koje ih upućuju. Nekima je prosto "odvratno" da im bude lepo i da posvete svoju pažnju nekome. Ja nikada ne bih mogao da tražim izgovore za raskig. Ako želim da raskinem, rekao bih otvoreno razlog.
Korisnikov avatar
By vremecuda
Uvek sam za iskrenost!

Ako ne ide,brate ne ide i to je to!
A zasto ne ide...?
Pa zbog:Toga,toga,toga i toga ..... i td!

Vrlo rado cu ostati u kontaktu sa tom osobom(bivsom),cucemo se,popiti kafu,izaci zajedno ponovo...nije mi problem!

Uvek sam bila covek (zena :D )i rekla iskrreno,bez glupih izgovora,vec samo onako kako je!!!

Jedna (moja ONA )me je otkacila recenicom : "A jel mozemo mi biti drugarice"!!! :shok: :shok: :shok: :drama: :drama: :drama:
Kad tad nisam UMRLA /nikad necu...Bez objasnjenja,bez razloga,povoda,bilo cega...Cak sam ostala uskracenja za objasnjenje/zasto tako???Za razloge,da mi kaze sta/kako/zasto....???

Budi covek pa reci ISKRENO!!!!NE VOLIM nedorecenost...

:shrug: :shrug: :shrug:

P.S.ni danas dan NE ZNAM razlog ?????? :drama: :drama: :drama:Niti cu ga ikada saznati!!!

:jbg:

Zene su Cudo !!! :pop:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
kazanova2007 zlato

ti si tako dobra i fina devojka i zaista nemas razloga da se trosis na raznorazne budale.... tebe ceka jedna slatka, emotivna, srodna dusa.... cuvaj se za nju i mani se trosenja energije na nebitne ljude....

:friends:
Korisnikov avatar
By vremecuda
Originally posted by *STATUS*
kazanova2007 zlato

ti si tako dobra i fina devojka i zaista nemas razloga da se trosis na raznorazne budale.... tebe ceka jedna slatka, emotivna, srodna dusa.... cuvaj se za nju i mani se trosenja energije na nebitne ljude....

:friends:
:sweet: :sweet: :sweet:

:cvece: :cvece: :cvece: :cvece:
Korisnikov avatar
By bigirl
U životu sam čula samo jedan izgovor za prekid veze. I išao je ovako nekako: " ...................... ".

Da, bila je to tišina.
Originally posted by kazanova2007
Uvek sam za iskrenost!

Ako ne ide,brate ne ide i to je to!
A zasto ne ide...?
Pa zbog:Toga,toga,toga i toga ..... i td!

Vrlo rado cu ostati u kontaktu sa tom osobom(bivsom),cucemo se,popiti kafu,izaci zajedno ponovo...nije mi problem!

Uvek sam bila covek (zena :D )i rekla iskrreno,bez glupih izgovora,vec samo onako kako je!!!

Jedna (moja ONA )me je otkacila recenicom : "A jel mozemo mi biti drugarice"!!! :shok: :shok: :shok: :drama: :drama: :drama:
Kad tad nisam UMRLA /nikad necu...Bez objasnjenja,bez razloga,povoda,bilo cega...Cak sam ostala uskracenja za objasnjenje/zasto tako???Za razloge,da mi kaze sta/kako/zasto....???

Budi covek pa reci ISKRENO!!!!NE VOLIM nedorecenost...

:shrug: :shrug: :shrug:

P.S.ni danas dan NE ZNAM razlog ?????? :drama: :drama: :drama:Niti cu ga ikada saznati!!!

:jbg:

Zene su Cudo !!! :pop:
Potpisujem.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by ForeverYoung
Dakle, mislim da je tema jasna. Odnosi se, pre svega, na one koji traže emotivnu, ljubavnu vezu sa partnerom a ne na one-night stand.

Koji su to najčešći izgovori kada partner želi da raskine sa vama (ili vi želite da raskinete sa njim/njom)?
Meni su ubedljivo najgluplji izgovori poput:

- ''predobar/a si za mene'';'
- "trenutno nisam za ozbiljne veze'';
- ''nije do tebe do mene je'';
- "Pokvariću te"

Još neki izgovor...?
Ma kakvi izgovori...neznam cemu sve to...budes jasan i kazes sta imas i gotovo...izgovori su gubljenje vremena-bar tako mislim:alexis:
Korisnikov avatar
By greek_lover
ja sam takav, ja sam beskompromisan ... najgori moguci izgovori!
Korisnikov avatar
By Modesty
Ako se radi o ženi koja mi je draga kao osoba ali me više ne privlači,gledam da napravim što manju štetu,da je što manje povrijedim tako da postepeno razvodnjavam,...a ako se radi o nekom ko me ne privlači više ninakoji način onda sam krajnje iskrena i direktna.
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by BellyButton

I da... Onaj koji mi je ostao u groznom secanju je: "Shvatio sam da ne mogu da te volim onako kako ti od mene ochekujesh"...
BZVZ

hm, meni ovo izgleda kao sasvim realan (mada mozda nezgrapno formulisan) razlog. da pojednostavim, ljudi imaju razlicite predstave o tome sta znaci voleti, utoliko se dolazi i u situaciju da neko nekom tvrdi da ga voli, a da se ovaj uopste ne oseca voljenim. takva ljubav moze da gusi, i da opterecuje, jer se osoba oseca obaveznom da uzvrati na isti nacin, a ne moze to da uradi, uz sva pozitivna osecanja i otvorenost koju oseca prema osobi koja tvrdi ljubav.
Korisnikov avatar
By VANGEL
Originally posted by ForeverYoung
Dakle, mislim da je tema jasna. Odnosi se, pre svega, na one koji traže emotivnu, ljubavnu vezu sa partnerom a ne na one-night stand.

Koji su to najčešći izgovori kada partner želi da raskine sa vama (ili vi želite da raskinete sa njim/njom)?
Meni su ubedljivo najgluplji izgovori poput:

- ''predobar/a si za mene'';'
- "trenutno nisam za ozbiljne veze'';
- ''nije do tebe do mene je'';
- "Pokvariću te"

Još neki izgovor...?
Ma sve to ok ali neznam zasto za prekid veze trzis izgovor...postoje niz drugih stvari zbog cega bi prekinuo vezu sa nekim...Npr: naso sam boljeg...ili hocu nesto novo a to on ili ona nezna ili nece ili neume da pruzi...ilijednostavno mi je postao/la dosadan itd:alexis:
Korisnikov avatar
By Deksi
"Do jaja lose uticemo jedno na drugo"
:kakodane:
Korisnikov avatar
By gneeebo
hmmm.... mnogi od navedenih "izgovora" deluju kao da bi mogli imati smisla (kao i ovaj o losem uticanju), i da je problem vise u sturoj artikulaciji, ali u svakom slucaju bi zahtevali neku eksplikaciju. pa me sad zanima, kako zapravo izgledaju ti raskidi pod "izgovorima"? da li usledi razgovor, gde pitate partnera sta zapravo misli pod tim, pa onda pricate o tome, ili kazete ok, ako je tako.... ?
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
"Trenutno sam izasla iz duge veze, nisam spremna da se vezujem..." ne znam zasto, al to mi je uvek bio omiljeni izgovor...ne meni, vec onako uopste od svih izgovora koji se koriste...:lol:
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Originally posted by Deksi
:roflmao:
Korisnikov avatar
By Deksi
Originally posted by Zaljubljena
Originally posted by Deksi
:roflmao:
Reche meni decko-lerdi posle veze koja je trajala oko 5 meseci.

:ubise:

:bubblegum:
Korisnikov avatar
By foolish
Originally posted by Zaljubljena
"Trenutno sam izasla iz duge veze, nisam spremna da se vezujem..." ne znam zasto, al to mi je uvek bio omiljeni izgovor...ne meni, vec onako uopste od svih izgovora koji se koriste... :lol:
i posle nedelju dana zavrsi u novoj vezi koja traje vec nekih 6 meseci...

u mojim vezam je kraj obicno poprilicno ocigledan tako da i nema potreba da se traze izgovori posto bude ocigledno da ne ide
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by foolish
u mojim vezam je kraj obicno poprilicno ocigledan tako da i nema potreba da se traze izgovori posto bude ocigledno da ne ide
Isto tako... kod mene se obavezno ispostavi da je promiskuitetnost (chitaj:nevernost) drugih razlog za prekid tako da nema potrebe da mi bilo ko pushta bajke i izgovore... Medjutim, nikad ne budem mutav i kad nekom pojasnim kako se osecam(chitaj: :ples: ) uvek insistiram na objashnjenju chemu to neverstvo... E tek tu mozhesh da chujesh maximalno jake izjave:smeh:
Variraju od:"to mi je bio prvi put" :kakodane: do (my personal favourite)"Jednom nisi lepo isprao dupe":jbg:
Korisnikov avatar
By Khons
vise puta sam nekom "davala nogu" jer jednostavno nisam mogla da prestanem da volim neku levu osobu. mozda je klise, ali je bilo iskreno. i nemam problem sa tim raznim izgovorima, jer generalno u vezi volim da razgovaram puno, tako da sam uvek svesna stvari koje cinim koje mozda vode ka tom nekom kraju (i obrnuto). i ukoliko se to tokom veze ne promeni naravno da dodje do prekida.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!