Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Burak
prije par dana, posao ja na fax kad srecem bivseg(ostavio sam ga jer je postao bolesno posesivan i ljubomoran) i stanem ja s njim da vidim kako je i sta ima kod njega bla bla......i posto se nismo vidjeli ima 4 mjeseca on meni kaze kako me je jedva poznao, kako sam smrsao, "osusio se", propao, proruznio se ma sve najgore. ja to iskuliram i pitam ga sta ima kod njega a on kaze kako mu je zivot idealan kako mu je sve odlicno itd i kako se vise ne bavi sa tipovima koji su "ispod njegovog nivoa" - valjda sam ja taj. Samo da napomenem da je kad sam ga ostavio 100 puta na dan zvao da mu se vratim da me voli...
E sad se ja pitam zasto su neki ljudi tako sujetni i odvratni? Mislim da zene nisu takve - jesam li upravu? Je li neko imao slicnu situacuju sa bivsim/om?
P.S. Ja ne da nisam smrsao nego sam se zdebljao 5kg!
Korisnikov avatar
By Sunce
Dobrodosao u Republiku Srpsku. Ja mislim da si smrsao, ma da, siguran sam da jesi. :smeh:

Mnogo mi je smesna ova tvoja tema.
Korisnikov avatar
By Stripi
Valjda su svi koji su dobrodošli u Republiku Srpsku posesivni.
Korisnikov avatar
By Zoe
Nije, tema je bas interesantna :yes:

Nije mi se to dogodilo, ali mi je poznat "profil" i model takvog ponasanja.

Taj lik je, ocigledno bio povredjen kad si raskinuo sa njim, doziveo je to kao napad na svoj ego i sujeta mu je proradila, te se poneo na najnizi nacin govoreci ti stvari koje su i nerealne i ruzne. Cak i da JESI propao, bilo bi u redu da ti to ne kaze na takav nacin,jer bi te mogao povrediti (a i mozda si od ko zna cega bolestan, pa bi sa vise takta trebao da se ponese), ili da porazgovara sa tobom o tome, ili da iskulira i poprica o necem opstijem, ako ga ne zanimas.

Ovakvo ponasanje je odlika malodusnih, sujetnih i povrsnih ljudi.

Kada dodje do raskida, na zalost, ponekad tek tada ispliva na povrsinu sve ono najruznije sto covek nosi u sebi.
Korisnikov avatar
By Stripi
Ah well, napad je najbolja obrana, bilo i bit će.
Svakako nije nešto na što bi trebalo obraćat preveliku pažnju.
Korisnikov avatar
By Sunce
Zoe, ti jesi u pravu i to je tako ocigledno.
grubach-rs, tvoje pisanije mu dodje isto - iznosenje prljavog vesa. Nije valjda da je i tebi proradila sujeta?
Prvo ako si vec znao da je takav - sta ti uopste imas da pricas sa njim? Zdravo i to je to! Ko je lud....

A drugo to je klasicno pateticno ponasanje sitnih dusa.. kako mrzim to... sve sto ti je rekao od takve osobe shvati kao kompliment.... mislim da su pederi u takvom ponasanju gori od zena, mozda to uopste i ne moze da se poredi...
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by grubach-rs
prije par dana, posao ja na fax kad srecem bivseg(ostavio sam ga jer je postao bolesno posesivan i ljubomoran) i stanem ja s njim da vidim kako je i sta ima kod njega bla bla......i posto se nismo vidjeli ima 4 mjeseca on meni kaze kako me je jedva poznao, kako sam smrsao, "osusio se", propao, proruznio se ma sve najgore. ja to iskuliram i pitam ga sta ima kod njega a on kaze kako mu je zivot idealan kako mu je sve odlicno itd i kako se vise ne bavi sa tipovima koji su "ispod njegovog nivoa" - valjda sam ja taj. Samo da napomenem da je kad sam ga ostavio 100 puta na dan zvao da mu se vratim da me voli...
E sad se ja pitam zasto su neki ljudi tako sujetni i odvratni? Mislim da zene nisu takve - jesam li upravu? Je li neko imao slicnu situacuju sa bivsim/om?
P.S. Ja ne da nisam smrsao nego sam se zdebljao 5kg!

meni malo zvuci kao da je tvoja sujeta tu malo povredjena
Korisnikov avatar
By Modesty
Nisam doživjela baš takar susret i konverzaciju ali sam doživjela uvrede samo zato što je bila užasno ljubomorna i posesivna,mislim da drugim motiv za takvo ponašanje i ne može biti....sjebana sujeta.
Korisnikov avatar
By Paki
zasto su neki ljudi tako sujetni i odvratni?
Mehanizam odbrane jednog narcisa... i to jako loš.
Mislim da zene nisu takve - jesam li upravu?
Nisi u pravu.
Neki ljudi su takvi, veze nema sa polom i rodom.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ma da, nema to veze sa muškarcima i ženama. imao sam takvih iskustava, posle sam te obilazio u najširem luku. zanimljivo da su rečenice bile prilično slične, tipa to za mršavljenje, propadanje, razne nivoe i sl. :lood:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Zene???

Su male mace za tog tvog bivseg!
Korisnikov avatar
By Zwezdica
To je klasika.. Povredjen je bio i sada cim te je video je krenuo da se hvali svojim idealnim zivotom.. Da je to zaista tako ne bi imao potrebe da se toliko hvalise, svo to zadovoljstvo bi mu se videlo na licu i u pogledu..
Tako da od njegovog idealnog zivota hehe nema nista..
:zvezda:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Zwezdica
Zene???

Su male mace za tog tvog bivseg!
Bukvalno.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
meni se mnogo dopada ovo poredjenje...kao sto vidim, ovde opsteprihvaceno....da se takvo ponasanje pripisuje zenama po difoltu...pa su prosto uzete kao reper....

...ostavlja se samo prostor za razliku "zene koje su inace takve, eto u ovom slucaju ipak ispadaju bolji ljudi"...i "zene (kao takve) nisu nista kakav je taj tvoj"....
Korisnikov avatar
By V25
Joj, vi u Bosni svaku vezu kroz neke proračune gledate:)
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ma jel'? nema toga u srbiji, a?...u ameriki jos manje! :D
Korisnikov avatar
By Tomek
Trebao si reci da su ti se za ta cetiri meseca desile super stvari: novi decko, sedam polozenih ispita, odlicno putovanje, dobitak na lotou... Cak nije ni bitno da li ce ti poverovati, bitno je da shvati da posle njega nije potop i bitno je da se ti zezas na njegov racun....
A na kraju kazes da ti je drago zbog njegovog idealnog zivota...

I ne, nema nista gore od sujetnih muskaraca...
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by hlaefdige
ma jel'? nema toga u srbiji, a?...u ameriki jos manje! :D
A tek u Milvokiju... ni zere...
Korisnikov avatar
By horus.
ja sam od jednog bivseg (nakon 2 min. razgovora) dobio kompliment da sam se jako prozlio od kako nismo zajedno, + "druzenje sa pederima je od mene napravilo pravu tetku"... :drama:

:kosa:
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by Paris
1 mean cookie :gric:
a bas jesi... :sweet:

:mazi:
Korisnikov avatar
By Khons
ko kad te od*ebe devojka/decko u klubu, a ti onda, kao, preko ramena viknesh-U REDU, ALI 100 EVRA JE MOJA POSLEDNJA PONUDA!

nisam licno imala takvih iskustava, ali mi nije nepoznata situacija.
kao da je time pokusavao da ti pokaze i dokaze kako mu je zapravo bez tebe mnogo bolje, a ustvari samo se vadio u sopstvenim ochima.
Korisnikov avatar
By Dina
Offtopic sa ove teme nalazi se ovde

Dina, moderatorka Ljubavi i seksualnosti
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!